1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Άκουσα τότε τη φωνή του Αγίου Λουκά, να μου λέει: «Σου είχα πει ότι θα μεριμνήσω!»


Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: "Η ζωή είναι σύντομη - Να σκεφτόμαστε την ώρα του θανάτου" - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Θαυμαστή βοήθεια του Αγίου Λουκά της Κριμαίας στις μέρες μας

Ο βαφτισιμιός μου γεννήθηκε άρρωστος και ήταν μεγάλη πηγή πόνου για όλη την οικογένεια. Το παιδάκι χρειάστηκε να χειρουργηθεί πολλές φορές και οι περισσότερες εγχειρήσεις έγιναν έως ότου να γίνει ενάμιση έτους. Βέβαια, αναζητήσαμε την υποστήριξη του Κυρίου, της Θεοτόκου και των Αγίων.

Είχα ακούσει για τον Άγιο Λουκά, αλλά εγώ, αμαρτωλή, δεν είχα συνηθίσει να του απευθύνομαι για βοήθεια. Ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι στις εκκλησίες όλο και πιο συχνά άρχισα να συναντάω τις εικόνες του Αγίου Λουκά και ένιωθα το βλέμμα του, που με ρωτούσε: «Γιατί δεν παρακαλείς;»

Είχα τόσες ανησυχίες, τόσο φόβο, αλλά είχα και την απόλυτη πεποίθηση ότι όλα θα είναι καλά με το παιδί. Μετά από μία εκπομπή για τον Άγιο Λουκά, που παρακολούθησα, οι εκκλήσεις μου για βοήθεια ήταν ιδιαίτερα θερμές. Στον ύπνο μου εμφανίστηκε ο ίδιος ο Άγιος Λουκάς και είπε ότι θα βοηθήσει το μωράκι μας.

Οι πρώτες τρεις εγχειρήσεις στο έντερο πήγαν πολύ καλά. Τα εμπόδια, που είχαν εμφανιστεί, εξαφανίστηκαν ξαφνικά. Μπροστά μας, όμως, είχαμε ακόμη μια εγχείρηση, αυτή τη φορά στο κεφάλι, και όταν προέκυψαν κάποιες αμφιβολίες για το αν κάναμε επιλογή της σωστής κλινικής (οι γιατροί δεν μπορούσαν να μας βεβαιώσουν για επιτυχή έκβαση), σαν να άκουσα τότε τη φωνή του Αγίου Λουκά, να μου λέει: «Σου είχα πει ότι θα μεριμνήσω!»

Οι ανησυχίες μου υποχώρησαν και δόξα τω Θεώ και την Παναγία, δόξα στον Άγιο Λουκά και σε όλους τους Αγίους, η εγχείρηση περαιώθηκε με επιτυχία! Ο βαφτισιμιός μου ανάρρωσε πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια έχουμε κι άλλες εγχειρήσεις, αλλά εγώ ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά! Από τότε, πάντα παρακαλώ για βοήθεια τον Άγιο Λουκά της Κριμαίας!

Νατάλια Ποτάποβα

πηγή: gr.pravoslavie.ru


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα