1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Όλη η αλήθεια για τη συγκατοίκηση

Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, τη συγκατοίκηση. Είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι, πετάτε στα ουράνια και ανυπομονείτε να μοιραστείτε το ίδιο κρεβάτι. Όσο αγγελικά πλασμένη κι αν σας φαίνεται η ιδέα της συγκατοίκησης, καλό είναι να την έχετε στο μυαλό σας σαν ένα μικρό κουτάβι. Όσο γλυκούλι κι αν είναι, τον πρώτο καιρό θα σας δυσκολέψει.

Πολλές τρίχες

Οι τρίχες δεν ξεχωρίζουν φύλο, παρότι νομίζατε το αντίθετο. Η γυναίκα θα μαδάει, θα φτιάχνει χαλί από τις τρίχες της. Ο άντρας κάθε φορά που θα ξυρίζεται, θα νομίζει ότι έχει καθαρίσει τις τρίχες του, αλλά όχι -θα βλέπεις κοντές (και κάποιες από αυτές, δυστυχώς, θα είναι σγουρές) τρίχες να τρυπώνουν παντού. Αγαπημένο τους σημείο είναι η βρύση και το σαπούνι.

Καθαριότητα

Πριν συμφωνήσετε ότι θα κάνετε το επόμενο βήμα, βάλε κάτω τα OCD σου. Έχεις μανία με την καθαριότητα και δεν ξέρεις αν μοιράζεσαι την ίδια ψύχωση με τον σύντροφό σου; Ρώτα. Πρέπει να γνωρίζεις. Το χρωστάς στον εαυτό σου.

Ακαταστασία

Νομίζατε ότι η ακαταστασία πάει πακέτο με την καθαριότητα; Κακώς. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανέχονται τη σκόνη, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν το παντελόνι τους είναι τρεις ημέρες στον καναπέ του σαλονιού.

Καπάκι

Γυναίκα, αν νομίζεις ότι ο σύντροφός σου θα καθαρίζει το καπάκι της τουαλέτας με το απολυμαντικό που έχεις αφήσει δίπλα, είσαι βαθιά γελασμένη. Ένα σκουπισματάκι με το χαρτί υγείας, κι αυτό με το ζόρι.

Νεροχύτης

Αναφορικά με τα πιάτα, αν δεν έχετε την ίδια κοσμοθεωρία, θα περάσετε δύσκολα. Κάποιοι πιστεύουν ότι τα πιάτα πρέπει να πλυθούν όταν δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα. Άλλοι πιστεύουν ότι το πιάτο πρέπει να πλένεται απευθείας μετά το γεύμα. Καλή τύχη ευχόμαστε.

Έξοδα

Εσύ μπορεί να θέλεις εκείνη την πρίμιουμ γαλοπούλα με το ελαιόλαδο και το αλάτι Ιμαλαϊων. Ο σύντροφός σου ίσως και να θέλει καφέ από τις κορυφές κάποιου βουνού στη Νικαράγουα. Ας μην επεκταθούμε σε ηλεκτρικές συσκευές. Οι διαφωνίες ως προς τα έξοδα θα είναι πολλές και τα επιχειρήματα σωρό.

Μπάνιο

Θα μοιραστείτε πολλές στιγμές στο μπάνιο. Πραγματικά πολλές. Όσο κι αν προσπαθήσετε να το αποφύγετε.

Κιλά

Υπολογίστε ότι, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, θα πάρετε δύο με τρία κιλά.

Μεσ’ το σπίτι

Το σπίτι σας θα γίνει η φωλιά σας. Κυριολεκτικά η φωλιά σας. Για κάμποσο καιρό, θα βγαίνετε μόνο για ανεύρεση τροφής.

Τα δώρα θα είναι και για τους δύο

Σε πολλές περιπτώσεις, τα δώρα που θα σας κάνουν θα αφορούν και τους δύο. Να περιμένετε καφετιέρες, ρολόγια τοίχου, οτιδήποτε διακοσμητικό ή οτιδήποτε αφορά το σπίτι.

Ο μοναχικός ύπνος θα ισούται με αϋπνία

Με τον σύντροφό σου ήδη έχετε μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι, άρα τα ελαττώματά του στον ύπνο ήδη τα γνωρίζεις. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι ότι άπαξ και συνηθίσεις να κοιμάσαι μαζί του, θα δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς μόνος/η.

Δε θα μπορείς να δεις αυτό που θέλεις

Ξεκινάτε σειρές μαζί; Θα πρέπει να τις τελειώνετε και μαζί. Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι μετά την απιστία, η επόμενη χειρότερη προδοσία που μπορεί να σου κάνει ο σύντροφός σου, είναι να παρακολουθήσει κρυφά το επόμενο επεισόδιο της σειράς που βλέπετε μαζί.

Δε θα μπορείς να φας αυτό που θέλεις

Το φαγητό θα γίνει πολλές φορές λόγος για αψιμαχίες. Ειδικά αν δεν τα βρίσκετε ούτε στις γαρνιτούρες. Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, στην κατηγορία «Φαγητό» εμπίπτει και το καβάτζωμα του φαγητού σου. Είναι πολύ πιθανό τα μακαρόνια με κιμά που φαντασιώνεσαι όσο γυρνάς από τη δουλειά, να έχουν καταλήξει ήδη στην κοιλιά του συντρόφου σου.

Δε θα μπορείς να αποφύγεις τον άλλο μετά από τσακωμό

Νομίζετε ότι η απομόνωση θα είναι εύκολη μετά από έναν τσακωμό; Πλανάστε. Ο ένας στο υπνοδωμάτιο, ο άλλος στο σαλόνι (ΜΓΔ), ένας τοίχος θα σας χωρίζει, και τα βλέμματα που θα ανταλλάζετε για ένα δευτερόλεπτο πριν αγνοήσει ο ένας τον άλλο, όποτε συναντιέστε αναγκαστικά (πχ. στην κουζίνα), θα είναι κάτι λιγότερο από εχθρικά.

Θα επισκέπτεστε και θα σας επισκέπτονται οι γονείς

Τώρα που θα μείνετε μαζί, θα έχετε πιο συχνή επαφή ο ένας με τους γονείς του άλλου. Αφού το πάτε για γάμο.

Οι κακές συνήθειες δεν φεύγουν

Νομίζετε ότι θα αλλάξετε ο ένας τον άλλο; Ίσως να περιορίσετε λίγο τις κακές συνήθειες, ωστόσο πρέπει να δεχτείτε τον άνθρωπό σας –σχεδόν- όπως είναι. Με αυτό το σκεπτικό, όλα θα διορθώνονται.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα