1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τρόποι για να ξεπεράσεις τον έρωτα της ζωής σου

Δε θα σου προτείνουμε να πας σε ψυχολόγους, να φερθείς ώριμα και να είσαι αξιοπρεπής. Για να ξεπεράσεις τον έρωτα της ζωής σου και βλακείες θα κάνεις, και ανώριμα θα φερθείς και χαμηλά ίσως να πέσεις.

-Σκέψου το μέχρι να σιχαθείς να σκέφτεσαι.

-Φάε ό,τι σε ευχαριστεί.

-Δες ό,τι ήθελες πάντα να δεις στο Netflix.

-Κάνε binge watching τη σειρά με τις πολλές σεζόν που πάντα ήθελες να δεις.

-Παρακολούθησε το Facebook τους. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ υγιές, αλλά θα μπεις πολλές φορές στον πειρασμό να το κάνεις. Καλύτερα να το κάνεις τώρα που είναι νωρίς, παρά μετά που θα είσαι σε καλό δρόμο και θα σε πάει πίσω.

-Βάλε την κατάσταση σχέσης σου στο Facebook σε Single και καν’ το Δημόσιο.

-Κάνε το χόμπι που σου αρέσει και φοβόσουν να ξεκινήσεις. Βλέπεις φωτογραφίες στο Ίνσταγκραμ με σέρφερς και ζηλεύεις; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις. Γιατί δηλαδή να μπορούν οι άλλοι και όχι εσύ; 

-Απόδρασε. Αν έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις με τηλεργασία γιατί να δουλέψεις από το σπίτι σου και να μην πας σε μία φίλη ή έναν φίλο που μένουν σε άλλη πόλη.

-Αν δε σε συγκινούν αυτά, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό. Ίσως να κάνεις bungee jumping ή ελεύθερη πτώση. Αν έρθεις κοντά στον θάνατο, ο χωρισμός θα σου φανεί παρανυχίδα. 

-Ζήτα από φίλους και οικογένεια να σε στηρίξουν. Μην υποτιμάς τις συμβουλές της μαμάς, έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σου πει.

-Κλάψε. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να αποβάλεις την ένταση των συναισθημάτων που εκρήγνυνται σαν ενεργό ηφαίστειο.

-Βγες κι ας σου φαίνεται τρομακτικό. Τρώγοντας θα έρθει η όρεξη.

-Ξέρεις πόσο ωραία θα νιώσεις αν προσφέρεις εθελοντική εργασία σε ένα καταφύγιο ζώων; Σκέψου πόσο όμορφα θα νιώσεις αν βρεθείς ανάμεσα σε χαρωπές ουρίτσες ή γάτες που σε κοιτούν αφ’ υψηλού.

-Διάβασε βιβλία της Χρυσηίδας Δημουλίδου που μιλούν για έρωτες ή δες χολιγουντιανές κομεντί μέχρι να ανατριχιάσεις από αηδία.

-Βγες έξω για ψώνια. Άσε τις εφαρμογές. Πήγαινε να δοκιμάσεις τα ρούχα που σου γυάλισαν∙ δε χρειάζεσαι άλλη απογοήτευση στη ζωή σου.

-Αποστασιοποιήσου από ανθρώπους που φέρνουν δράμα στη ζωή σου και από τοξικές σχέσεις. Πες «Όχι».

-Φίλα κάποιον-η που σου αρέσει. Χωρίς να περιμένεις κάτι από αυτόν-ή και χωρίς να περιμένει κι εκείνος-η κάτι από εσένα. Θυμήσου πώς είναι να ερωτοτροπείς με κάποιον.

-Δώσε μία ευκαιρία στο άτομο που σε γουστάρει καιρό τώρα. Πιθανότατα δε θα λειτουργήσει, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Εξάλλου δε χρειάζεσαι κάτι σοβαρό αυτήν την περίοδο.

-Πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου χωρίς να τους ζητάς βοήθεια. Μαγείρεψέ τους. Πόσο συχνά τους φροντίζεις άλλωστε; Έτσι θα ξεχάσεις για λίγο ότι εσύ είσαι ο «ασθενής» με τη ραγισμένη καρδιά.

-Πάρε το πιο πάρτι άνιμαλ φίλο-η σου και βγείτε για ποτάρες. Προσοχή, επιλέξτε μπαρ με καθαρά ποτά.

-Φτιάξε Tinder.

-Αποδέξου ότι δεν ήταν ο έρωτας της ζωής σου, γιατί αν ήταν θα ήσασταν ακόμα μαζί. Είδες ποτέ κανένα παραμύθι να τελειώνει με το ζευγάρι χώρια;

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα