1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι πρέπει να δουλέψει το κάθε ζώδιο

Κριός

Πρέπει να δουλέψεις με την υπομονή σου. Θέλεις όλα να τσουλάνε γρήγορα για να αλλάζεις συνέχεια παραστάσεις. Χρειάζεται να χαλαρώσεις λίγο και να μάθεις να περιμένεις.

Ταύρος

Πρέπει να δουλέψεις λίγο με το θάρρος σου. Καταπιέζεσαι και δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Πρέπει να προσπαθήσεις και να αποκτήσεις λίγο περισσότερο τσαγανό.

Δίδυμοι

Εσύ Δίδυμε καλό θα ήταν να δουλέψεις λίγο με τη δημιουργικότητά σου. Ενώ έχεις πολλή από αυτή μέσα σου, δε την εκφράζεις. Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να ξεκινήσεις από κάπου. Γράψε, ζωγράφισε, τραγούδα∙ ό,τι προτιμάς.

Καρκίνος

Καρκίνε πρέπει να γίνεις λίγο πιο αυτάρκης. Ξέρουμε ότι είσαι στοργικός και περιμένεις το ίδιο από τους άλλους, αλλά δεν πρέπει να βασίζεις εκεί την ευτυχία σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτό το σκεπτικό.

Λέων

Λέοντα πρέπει να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να αφεθείς. Έχεις το δικαίωμα να δείχνεις ευάλωτος, δεν σε υποχρεώνει κανείς να είσαι και να φαίνεσαι πάντα δυνατός. Δώσε στον εαυτό σου αυτήν την άδεια.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε πρέπει να μάθεις να γίνεσαι πιο ευέλικτος. Όταν κάνεις πλάνα θέλεις απεγνωσμένα να μείνεις πιστός σε αυτά, με αποτέλεσμα να κολλάς όταν δεν πάνε όπως τα σχεδίασες.

Ζυγός

Σε ενδιαφέρουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα Ζυγέ και πρέπει με κάποιον τρόπο να όταν πρόκειται να κάνεις κάτι να εστιάζεις σε αυτό. Προσπάθησε να δουλέψεις με την συγκέντρωσή σου.

Σκορπιός

Μπορεί οι γύρω σου να μην το καταλαβαίνουν, αλλά εσύ ξέρεις ότι η διάθεσή σου μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Πρέπει να μάθεις να εντοπίζεις τα συναισθήματά σου και να τα ελέγχεις.

Τοξότης

Ενώ είσαι έξω καρδιά, μέσα σου δε νιώθεις και πολύ καλά. Τουλάχιστον όσον αφορά την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ενημερωτικά, όλοι λατρεύουν τους Τοξότες, κάν’ το κι εσύ.

Αιγόκερως

Πρέπει να δουλέψεις λίγο με την αισιοδοξία σου. Δεν έχεις μάθει να είσαι και πολύ θετικός στη ζωή σου και ορισμένες φορές σε κυριεύει η απαισιοδοξία σου. Κι αυτό έχει αντίκτυπο και στη διάθεσή σου και στο πώς χειρίζεσαι καταστάσεις.

Υδροχόος

Πρέπει Υδροχόε να γίνεις άμεσα λίγο πιο θαρραλέος. Ενώ έχεις τόσες ιδέες για να αλλάξεις τον κόσμο και να εξωτερικεύσεις αυτές τις τόσο έξυπνες ιδέες και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, εσύ φοβάσαι να ανοιχτείς.

Ιχθείς

Ιχθύ εσύ θα πρέπει να δουλέψεις με τους στόχους σου. Κάνεις όνειρα, έχεις φανταστεί κάπως το μέλλον σου, αλλά δεν πιέζεις τον εαυτό σου να το διεκδικήσει. Μη φοβάσαι, είναι μέχρι να κάνεις το πρώτο βήμα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα