1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι πιστεύει το κάθε ζώδιο για την αστρολογία;

Κριός

Ο Κριός δεν έχει ιδέα από αστρολογία, ωστόσο πιστεύει σ’ αυτήν. Ο λόγος; Ο εαυτός του είναι τόσο ενδιαφέρων που θέλει να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται γι’ αυτόν.

Ταύρος

Του Ταύρου η αστρολογία του προκαλεί ρίγη. Πιστεύει ότι είναι κάπως τρομακτικό να καθορίζουν τα άστρα την προσωπικότητά σου. Του αρέσει όμως σαν θέμα συζήτησης. Του αρέσει όλο αυτό το τελετουργικό.

Δίδυμοι

Όπως και με οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη ζωή, ο Δίδυμος έχει δύο αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με την αστρολογία. Από τη μία τη λατρεύει κι από την άλλη παραπονιέται διαρκώς επειδή το ζώδιο του είναι παρεξηγημένο. Πιστεύει στην αστρολογία, αλλά θέλει να αντικαστήσει κάποια χαρακτηριστικά του διδύμου με αυτά που έχει στο μυαλό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει την τάση να παθαίνει εμμονή με οτιδήποτε τον ενθουσιάζει έστω και λίγο. Και η αστρολογία τον ενθουσιάζει γιατί του δίνει τον ελπίδα ότι δε θα πεθάνει μόνος του και πώς κάποιος Ιχθύς ή Σκορπιός υπάρχει εκεί έξω και για εκείνον.

Λέων

Ο Λέοντας πιστεύει ακράδαντα στην αστρολογία. Για την ακρίβεια, θα προσπαθήσει να φέρει στη συζήτηση το θέμα της αστρολογίας όσο γρηγορότερα γίνεται ώστε να σε ενημερώσει άμεσα ότι είναι Λέοντας.

Παρθένος

Ο Παρθένος, όπως ακριβώς και ο Λέοντας, θα προσπαθήσει να φέρει το θέμα της αστρολογίας στη συζήτηση, αλλά για άλλον λόγο. Πρέπει να ξέρεις ότι ο Παρθένος δεν πιστεύει στα ζώδια και πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να σου πει πόσο δεν πιστεύει στα ζώδια.

Ζυγός

Πιστεύει στην αστρολογία, διαβάζει καθημερινές προβλέψεις, πιστεύει στα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Δεν είναι όμως και φανατικός. Αν έρθει για παράδειγμα ένας Παρθένος και του πει ότι δεν πιστεύει στα ζώδια, δε θα νοιαστεί και τόσο.

Σκορπιός

Για να είμαστε ειλικρινείς ο Σκορπιός τρώει πολύ κράξιμο -περισσότερο κι από τον Δίδυμο. Από τη μία δε θέλει να συζητάει για τα ζώδια, γιατί θα αναγκαστεί να σου πει ότι είναι Σκορπιός και θα τον κράξεις. Από την άλλη θέλει να κράξεις το ζώδιό του, έτσι για να βρει αφορμή να το παίξει λίγο θύμα.

Τοξότης

Κοίταξε να δεις το παράδοξο που συμβαίνει με τον Τοξότη. Γενικά, δεν πιστεύει στα ζώδια. Πιστεύει στις χαρές της ζωής∙ στον θεό Διόνυσο πιστεύει περισσότερο από ότι στην αστρολογία. Αλλά, πιστεύει στο δικό του ζώδιο. Επειδή το ζώδιο του δεν έχει και πολλά ψεγάδια, ο Τοξότης μπορεί να πιστέψει σ’ αυτό. Αφού το βλέπει κι ο ίδιος ότι είναι γαμάτος.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα προσαρμοστεί σε μία συζήτηση που αφορά την αστρολογία. Θα κάνει την πλακίτσα του με τον Δίδυμο, θα χλευάσει την ευαισθησία στον χαρακτήρα του Καρκίνου. Μετά όμως θα τους κρίνει αυτούς που πιστεύουν. Εκείνος δεν μετράει. Για το socializing συμμετείχε στην κουβέντα.

Υδροχόος

Δεν το ενδιαφέρει η αστρολογία. Θα σε αφήσει όμως να του φτιάξεις τον αστρολογικό του χάρτη, να του πεις τη μοίρα του και τα χαρακτηριστικά του. Αν όμως περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάνοντας παρέα με κάποιον που πιστεύει, τότε είναι πιθανό να μυηθεί κι αυτός στην αστρολογία.

Ιχθείς

Η αστρολογία για τον Ιχθύ είναι το ίδιο με μία αποτυχημένη σχέση. Πίστεψέ σ’ αυτήν  κάποια στιγμή, μετά τα πράγματα δεν ήρθαν ακριβώς όπως τα περίμενε και κάπως έτσι δε θέλει να την πατήσει ξανά.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα