1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Τι να κάνεις αν σταμάτησε ξαφνικά να σου απαντάει

Είναι τέλειο να δείχνεις σε κάποιον ότι ενδιαφέρεσαι μέσω μηνυμάτων. Είναι αυτό το μυστήριο, αυτή η προσμονή όσο περιμένεις να ακούσεις τον ήχο ειδοποίησης, που κάνουν το φλερτ μέσω μηνυμάτων τόσο ενδιαφέρον. Υπάρχει όμως και η σκοτεινή πλευρά του νομίσματος: το ρίσκο. Δεν αποκλείεται αυτός-ή που μιλάς να εξαφανιστεί μια και καλή και εσύ μετά να αναρωτιέσαι γιατί. Να γιατί:

Ρίξε μια ματιά στα σόσιαλ του

Είναι σημαντικό να δεις αν είναι ενεργός-ή στους λογαριασμούς του στα υπόλοιπα σόσιαλ. Αν για παράδειγμα δε σου απαντά στο Facebook, αλλά ανεβάζει στόρι ή είναι ενεργός στο Instagram, τότε σε αγνοεί και μάλιστα επιδεικτικά. Αν από την άλλη δεν φαίνεται να έχει μπει πουθενά, τότε καλό θα ήταν να δείξεις λίγο ενδιαφέρον και να στείλεις ένα μήνυμα να δεις αν ζει ή εάν πέθανε.

Μήπως τον-ην πρόσβαλλες με κάποιο τρόπο;

Ίσως τον πρόσβαλλες. Μπορεί να μοιράστηκες πολύ προσωπικές σου πληροφορίες και να του-ης ζήτησες να κάνει το ίδιο. Ή να έπιασες ολόκληρη συζήτηση για πρώην. Ναι, είναι αγενές να εξαφανιστεί, αλλά εσένα σε ενδιαφέρει τι έκανες εσύ και πώς θα το διορθώσεις. Αν όντως έπαιξε κάποιο από αυτά τα σενάρια ή αντίστοιχό του, τότε δεν χάνεις κάτι να στείλεις ξανά ένα μήνυμα και να συζητήσεις κάτι ελαφρύ. Αν σου δοθεί η ευκαιρία, ζήτα συγγνώμη για τις προάλλες. Πες ότι ήσουν σε μία πολύ συναισθηματική φάση.

Μην το αφήνεις να σου γίνει εμμονή

Θα ζητήσεις συγγνώμη, αλλά μέχρι εκεί. Δε θα κάτσεις να γράψεις ολόκληρα κατεβατά στα οποία θα δικαιολογείς γιατί σκεφτόσουν τον-ην πρώην και γιατί εκείνη τη στιγμή ήσουν συναισθηματικός-ή. Μόνο χειρότερα μπορείς να τα κάνεις τα πράγματα αν αναλύσεις πολύ αυτά που είχες στο μυαλό σου. Άσε και λίγο μυστήριο να περιπλανιέται.

Μήπως έχει σχέση;

Δεν είναι απίθανο να έχει σχέση και ο-η σύντροφός του-ης να είδε ότι μιλάτε, με αποτέλεσμα να του-ης ζήτησε να σταματήσετε να μιλάτε. Σε αυτήν την περίπτωση σκέψου ότι γλίτωσες από το να επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν τέτοιον άνθρωπο.

Επαναπροσδιόρισε τη σχέση

Μήπως παρεξήγησες τις προθέσεις του-ης; Μήπως ήταν όλα στο μυαλό σου; Μήπως απλά παραήταν φιλικός-ή και εσύ νόμιζες ότι σε βλέπει ερωτικά; Ρίξε μία γρήγορη ματιά στα μηνύματά σας και μπες στη θέση του-ης. Θα απαντούσες όπως εκείνος-η σε κάποιον που σου αρέσει; Μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά δε σε φλέρταρε και τώρα έχει απομακρυνθεί για να μην πάρεις το λάθος μήνυμα.

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν το ‘χουν με τα μηνύματα

Το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε: μερικοί άνθρωποι δεν είναι ικανοί στο να συνομιλούν μέσω chat. Στην αρχή, αν τους αρέσει πραγματικά κάποιος-α θα το παλέψουν, αλλά σύντομα θα γίνουν αυτό που ήταν και πριν. Θα σου στείλει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον και θα καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει τίποτα, τότε ίσως και να σκας άδικα.

Ξεπέρασέ το

Πραγματικά, έχει τελικά σημασία αν ένας άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσες, εξαφανίστηκε; Όχι, απολύτως καμία. Δε έχετε βγει ραντεβού και εσύ έχεις κολλήσει; Απλά ξεπέρασέ το. Υπάρχουν πολλά άτομα στα σόσιαλ που διψάνε για επικοινωνία, φλερτ και ραντεβού.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα