1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι κρύβουν οι άνθρωποι στις σχέσεις τους

Εν μέσω καραντίνας, το μυαλό μας τρέχει. Έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο περνάμε μέσα στο σπίτι, και καλώς ή κακώς ακόμη κι αν βλέπουμε ταινίες ή παρακολουθούμε διάφορες online εκδηλώσεις, ο νους μας κάνει κακές σκέψεις. Και μία από αυτές είναι: «Τι μου κρύβει ο/η σύντροφός μου;».

Αν σε συμπαθεί η παρέα του/ης

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και αυτό ισχύει και για την παρέα του συντρόφου μας. Προφανώς, το ταίρι σου δε θα σε πιάσει από το χέρι και θα σ’ το πει, δε χρειάζεται άλλωστε. Μπορείς να το καταλάβεις από μόνος/η και να το διορθώσεις.

Αν θεωρεί όμορφο/η κάποιον/α από την παρέα σου

Ξέρεις ποιοι φίλοι/ες σου έχουν πέραση και, είναι αρκετά πιθανό να έχεις ψαρέψει τον/ην σύντροφό σου για να μάθεις πώς τη/ον βλέπει. Αντίστοιχα εκείνος/η θα έχει βρει αυτό το ένα του/ης χαρακτηριστικό που μπορεί να αμφισβητηθεί (πχ. «είναι πολύ γλυκούλης για τα γούστα μου» ή «δεν μου αρέσουν οι γυμνασμένες») και θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Προφανώς, δεν είναι κακό να θεωρεί έναν/μία φίλο/η σου όμορφο/η∙ κάποιοι άνθρωποι είναι αντικειμενικά όμορφοι.

Αν έβγαινε με άλλους/ες στην αρχή της σχέσης

Ίσως τα μισά ζευγάρια της υφηλίου να είναι ένοχα για τούτο ‘δω. Είναι αρκετά πιθανό όταν ένας σινγκλ έχει βγει στο σεργιάνι για ταίρι, να φλερτάρει παράλληλα με διάφορους/ες υποψήφιους/ες. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι διάλεξε εσένα.

Έναν παλιό έρωτα

Δε θέλουμε να σε πικράνουμε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε εξιδανικεύσει κάποιον/α στο μυαλό μας. Μία παλιά μας σχέση, ίσως αυτή που κάναμε γύρω στα 19, ένας πρώτος έρωτας ή ένα άτομο που μας χώρισε η απόσταση. Ανά καιρούς αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο μυαλό μας και τους σκεφτόμαστε με μια γλυκιά νοσταλγία. Να, όπως έκανες εσύ τώρα.

Τα πορνό

Ξέρεις ότι δεν είσαι το μόνο μέσο για να ικανοποιηθεί, έτσι; Το γνωρίζεις, αλλά δεν είναι ότι το έχεις ψάξει κιόλας. Ο/Η σύντροφός σου βλέπει κρυφά πορνό, αποδέξου το. Και παραδέξου ότι κι εσύ το ίδιο κάνεις.

Ότι ψώνισε

Το shopping είναι εθισμός, είναι γνωστό αυτό. Κι όπως συμβαίνει και με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, οι εθισμένοι θα πουν ψέματα ή απλώς θα κρύψουν την αλήθεια. Γι’ αυτό αν μάθεις ότι στα γενέθλιά σου, σου πήρε δώρο ένα λουλούδι επειδή αγόρασε το τελευταίο I-phone, προσπάθησε να είσαι ελαστικός/ή.

Ότι χαζεύει στα σόσιαλ

Ναι, κι αυτό εθισμός είναι. Το ξέρεις κάθε φορά που ανανεώνεις την Αρχική σου για να δεις τα καινούρια ποστ. Στην αρχή θα σκεφτείς ότι μιλάει με άλλες/ους. Χαλάρωσε όμως, λογικά διαβάζει άλλη μία ιστορία από το γκρουπ “Thank you, Next”.

Τι έφαγε όσο ήταν στη δουλειά

Πριν κλείσετε ένα χρόνο, θα κρύψει το γεγονός ότι έφαγε μία πίτσα μόνος/η σου, επειδή δε θέλει να νομίζεις ότι είναι λίγο μοσχάρι. Μετά τον πρώτο χρόνο, θα κρύψει τι έφαγε για να μη νομίζεις ότι δεν είναι πιστός/ή στη διατροφή που συμφωνήσατε να ακολουθήσετε μαζί.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα