1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι θα συμβεί το καλοκαίρι στα ζώδια;

Κριός
Η είσοδος του πολεμοχαρή Άρη στο ζώδιό σας, που συνέβη στις 28 Ιουνίου και θα κρατήσει μέχρι το τέλος περίπου του έτους σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα αλλά και ρήξεις, διαπληκτισμούς και ατυχήματα λόγω παρορμητισμού. Ιδιαίτερη προσοχή από 23 έως 27 Αυγούστου και από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Ταύρος
Με λίγη προσοχή, έχετε τους πλανήτες με το μέρος σας: Οι επιχειρηματίες και στυλοβάτες Δίας και Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα δώσουν όρεξη, στήριγμα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ενδέχεται οι κόποι σας να αποδώσουν καρπούς, αλλά θα πρέπει να είστε διορατικοί.

Δίδυμοι
Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα, θα βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών και θα σας βοηθήσουν να έχετε πειθαρχία, τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στα αισθηματικά, για να τα βάλετε σε τάξη, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Θα είστε εσωστρεφείς, θα έχετε την ανάγκη να δείτε βαθιά μέσα σας, να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεών σας.

Καρκίνος
Αποφύγετε να εμπλακείτε σε έντονες διαμάχες και αποφασίστε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν κι εσείς καλείστε να τα αντιμετωπίσετε σθεναρά και με διάκριση, μιας και πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε τη δύναμη αλλά και την υλική εξασφάλιση σε μια μόνιμη σχέση ή σε άτομα που επιθυμείτε την συνεργασία τους.

Λέων
Τους προηγούμενος μήνες, τα προβλήματα σε σπίτι και δουλειά έτρεχαν και οι άνθρωποι που εξαρτώνται από σας αγανακτούσαν που ασχολείστε πάλι μόνο με τον εαυτό σας. Το καλοκαίρι παρουσιάζεται μία ευκαιρία να είστε με την οικογένεια σας σε ένα καινούριο χώρο, ίσως ένα σπίτι που θα νοικιάσετε για το καλοκαίρι, εκεί που θα γνωρίσετε και αρκετό νέο κόσμο.

Παρθένος
Τους προηγούμενους μήνες, είχατε εστιάσει την προσοχή σας στο να βάζετε όρια. Τώρα, το καλοκαίρι θα βρεθείτε μπροστά σε κάποια προβλήματα που έχουν ίσως σχέση με τα παιδιά σας ή την οικογένεια γενικότερα, ενώ κάποιοι μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιο παλιότερο φλερτ.

Ζυγός
Η χρονιά ήταν δύσκολη, και θα συνεχίσει να χρειάζεται αρκετή προσοχή για τους Ζυγούς, που μπορούν να συνεχίσουν τον δικό τους, προσωπικό αγώνα – και την προσωπική τους μεταμόρφωση σε αυτό που θέλουν να γίνουν – αλλά δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα οικογενειακά δράματα.

Σκορπιός
Αυτό το καλοκαίρι, ο Σκορπιός αναζητά λύσεις. Λύσεις σε θέματα επικοινωνίας και κατανόησης, αλλά και αναγκαστικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων· αυτό είναι το ζητούμενο. Η αυτοκριτική σας σε σχέση με το παρελθόν θα είναι έντονη, αλλά το δίκαιο πάντα στην πρώτη γραμμή.

Τοξότης
Το καλοκαίρι θα είναι ήσυχο και κάπως… νωχελικό για τους Τοξότες, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Γεμίζετε τις μπαταρίες σας ώστε να επανέλθετε ακόμα πιο δυναμικά από φθινόπωρο και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, ενώ πολύ πιθανό είναι να κινείτε και τα νήματα στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως
Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και μέσα στον 4ο ηλιακό σας οίκο ένα ολόκληρο εξάμηνο, από τις αρχές του Ιουλίου ήδη μέχρι και το τέλος του χρόνου, φορτίζοντας με εντάσεις αλλά και σκληρές αλλαγές το οικογενειακό σας περιβάλλον, θέματα γονεϊκής εστίας, αλλά και ακινήτων. Ταυτόχρονα, στα επαγγελματικά αισθάνεστε ιδιαίτερα δυνατοί—αλλά αυτό ίσως κρύβει και μια πιο σκοτεινή πλευρά σας.

Υδροχόος
Δύσκολα τα πράγματα για τους Υδροχόους αυτό το καλοκαίρι, καθώς τα προβλήματα οικονομικής φύσης, αλλά και κοινωνικής αποστροφής, δεν φαίνονται να σταματούν. Βέβαια, ίσως γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα κόσμο αυτούς τους μήνες, που θα σταθεί δίπλα σας από το φθινόπωρο, που η κακή διάθεση θα επιστρέψει για τα καλά.

Ιχθείς
Τα πράγματα είναι σε μια περίεργη κατάσταση εδώ και καιρό. Οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο, ενώ άλλες πλευρές τις ζωής σας κυλούν πολύ ομαλά. Στηριχτείτε στα άτομα που ξέρετε ότι βρίσκονται δίπλα σας, και προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με το ποιους εμπιστεύεστε.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα