1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τι θα πει «Σε θέλω» για το κάθε ζώδιο;

Αυτό είναι ένα κείμενο για ζώδια, αλλά είναι ένα κείμενο για ζώδια που θα πει μερικές αλήθειες. Άβολες αλήθειες που ο κόσμος αρνείται να πει, αλλά εμείς όχι. Επειδή ξέρουμε το κάθε ζώδιο απ’ έξω και ανακατωτά, και μπορούμε πλέον να αποκρυπτογραφήσουμε τα νοήματα πίσω από τις λέξεις.

Συνεπώς, αυτή είναι μια λίστα, απλή, σύντομη και περιεκτική με το τι εννοεί πραγματικά κάθε ζώδιο όταν σου πει «Σε θέλω».

Κριός
«Σε θέλω αλλά έχω ανάγκη να με ακολουθείς σε ό,τι κάνω και να ενθουσιάζεσαι, επειδή ο ενθουσιασμός σου δικαιολογεί τον δικό μου ενθουσιασμό και αν δεν δικαιολογώ τον δικό μου ενθουσιασμό κάπως, τα πράγματα στο κεφάλι μου σκοτεινιάζουν πολύ απότομα.»

Ταύρος
«Σε θέλω να μου πεις πως όλα θα πάνε καλά, κι εγώ να σου πω πως τίποτα δεν θα πάει καλά, κι εσύ να μου πεις με άλλα λόγια ότι όλα θα πάνε καλά και να συνεχίσουμε αυτό το πάρε-δώσε μέχρι να πεθάνουμε».

Δίδυμοι
«Σε θέλω επειδή φαίνομαι τόσο πιο όμορφος και ενδιαφέρων δίπλα σου, ευχαριστώ.»

Καρκίνος
«Σε θέλω επειδή είσαι αυτό που αποφάσισα ότι ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή προχθές.»

Λέων
«Σε θέλω επειδή από όλα τα άτομα που έχω αναγκάσει να μου δώσουν προσοχή, εσύ μου δίνεις την λιγότερη και αυτό με έχει εξοργίσει και συγγνώμη κιόλας, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Παρθένος
«Σε θέλω επειδή μου φαίνεσαι αδύναμος χαρακτήρας και μπορώ εναλλάξ να προσπαθώ να σε αλλάξω και να το εκμεταλλεύομαι αυτό για να κάνουμε μόνο αυτά που θέλω εγώ, αλλά είναι οκέι επειδή σύντομα θα συνειδητοποιήσεις πως αυτά που θέλω εγώ είναι πάντα σωστά».

Ζυγός
«Σε θέλω επειδή το αλκοόλ στο αίμα μου δεν μου επιτρέπει να κάνω φόκους σε άτομα που βρίσκονται πιο μακριά και έτυχε να κάθεσαι δίπλα μου σ’ αυτό το μπαρ, συγχαρητήρια!»

Σκορπιός
«Σε θέλω επειδή μου φαίνεσαι αδύναμος χαρακτήρας.»

Τοξότης
«Σε θέλω επειδή από όλους τους ανθρώπους που γνώρισα πρόσφατα, μπορώ να κάνω προβολή τα περισσότερα πράγματα που με αφορούν πάνω σου, και ελπίζω αυτή τη φορά να μην συνειδητοποιήσω πάλι πόσο λάθος έκανα μόλις αρχίσουν να σοβαρεύουν τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα παρέχω καλό σεξ και κουβέντα μέχρι να γίνει αυτό, yay!»

Αιγόκερως
«ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΞΑΚΙ ΟΜΩΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΙ.»

Υδροχόος
«Σε θέλω επειδή αυτή τη στιγμή ο εγκέφαλός μου λέει ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Οτιδήποτε συμβεί μετά δεν μπορεί να το προβλέψει κανένας, καλά κρασιά!»

Ιχθείς
«Σε θέλω τόσο πολύ που αν δεν με θέλεις κι εσύ θα σε εκβιάσω συναισθηματικά μέχρι να με θέλεις, επίσης έχω να νιώσω πως κάποιος είναι τόσο πολύ το άλλο μου μισό από τότε που γνώρισα τον ομοιοπαθητικό μου.»

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα