1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που θα φύγουν ξαφνικά από τη ζωή σου

Είναι κάποια ζώδια, τα οποία είναι λίγο απρόβλεπτα και λίγο δύσκολα στον χειρισμό. Πάνω που νομίζεις πως έχεις βρει τα κουμπιά τους, ανακαλύπτεις κάτι καινούριο. Μπορεί σαν ζώδια να είναι ευγενικά και τυπικά, αλλά ορισμένες φορές γίνονται λίγο αντιδραστικά και δρουν σπασμωδικά. Να, σαν τον Παρθένο ας πούμε.

Παρθένος

Ο Παρθένος στις σχέσεις του, είναι γνωστό ότι είναι ένας αρκετά αφοσιωμένος σύντροφος. Για να γνωρίσεις όμως τον αφοσιωμένο Παρθένο, θα σου πάρει λίγο καιρό. Θα πρέπει να σε εμπιστευτεί πρώτα, για να ρίξει τα τείχη του και ανοιχτεί, και –πίστεψε μας- αυτό απαιτεί πολλή υπομονή από πλευράς σου. Μέχρι να νιώσει άνετα, θα το παίξει αρκετά αδιάφορος. Θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του, γιατί ξέρει ότι πληγώνεται πολύ, και άσχετα από το πόσο σε γουστάρει, αν του δείξεις έστω και ένα σημάδι ακατάλληλου συντρόφου, θα εξαφανιστεί χωρίς καμία εξήγηση. Και χωρίς ενοχές.

Ζυγός

Λογικά θα ξέρεις ότι ο Ζυγός είναι από εκείνα τα ζώδια του τους αρέσει η συντροφιά και προτιμούν να βρίσκονται σε σχέση. Σωστά; Επομένως, θα σου φαίνεται λιγάκι οξύμωρο να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά από τη ζωή σου ο Ζυγός. Κι όμως. Στους Ζυγούς αρέσει η συντροφικότητα, αλλά δεν τους αρέσει καθόλου να έρχονται σε ρήξη με το ταίρι τους. Αν αρχίσεις να τσακώνεσαι ή να διαφωνείς μαζί του σαν να είστε χρόνια τώρα μαζί, ο Ζυγός θα «την κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια. Το προτιμά, από το βρεθεί στη δύσκολη θέση να σου συζητήσει αυτό που τον ενοχλεί.

Τοξότης

Θα έχεις δει σε αρκετές παρέες –ίσως και στη δική σου- αυτόν τον τύπο που τα βλέπει όλα θετικά, και έχει αυτό το εκνευριστικά αισιόδοξο χαμόγελο ραμμένο στα μάγουλα του. Αυτή η τόσο ξεχωριστή οντότητα συνήθως είναι αστεία και έχει πάντα να διηγηθεί μία ιστορία από τα ταξίδια της και τις περιπέτειες της. Μπορεί αυτά τα χαρακτηριστικά του Τοξότη να μη σου χτυπούν κανένα καμπανάκι κινδύνου, αλλά κανονικά θα έπρεπε. Ο άνθρωπος έχει κάνει σημαία το «όσα παίρνει ο άνεμος», γιατί να αλλάξει κάτι στη δική σου περίπτωση και να μην το πάρει ο άνεμος μακριά σου ;

Υδροχόος

Πιθανώς, ο λόγος που άρχισες να βγαίνεις με έναν Υδροχόο, είναι ότι σε κέντρισε το ανεξάρτητο κι απρόσιτο του χαρακτήρα του, έτσι δεν είναι; Στην πορεία, ίσως και να είχες την ελπίδα ότι εσύ θα ήσουν το εκλεκτό αυτό άτομο που θα τον ενέπνεε να μείνει μαζί του. Τι να κάνουμε όμως, αυτό που σε τράβηξε είναι και αυτό που σε απογοήτευσε. Δυστυχώς τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή ή παχαίνουν ή μας κάνουν κακό∙ όπως και ο Υδροχόος. Μην βασίζεσαι στον Υδροχόο για σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι θα εξαφανιστεί. Τι γιατί; Γιατί είναι Υδροχόος.

Ιχθείς

Το μυαλό του Ιχθύ είναι γεμάτο αντιθέσεις: θέλει να σε φροντίσει, να γίνει στοργικός μαζί σου, να σε προσέξει, να σε πάρει αγκαλίτσες∙ όλα αυτά τα γλυκανάλατα. Προσοχή όμως, μην την πατήσεις όπως οι υπόλοιποι και εκλάβεις αυτήν τη συμπεριφορά ως επιθυμία του Ιχθύ για σχέση. Αν τον «πιέσεις» επειδή ο ίδιος σου έδωσε θάρρος –είναι παράξενο, ναι, έχεις και εσύ τα δίκια σου- πιθανότατα θα εξαφανιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε σε θέλει, αλλά ούτε εμείς ξέρουμε τι σημαίνει. Μόνο ο Ιχθύς ξέρει.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα