1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που θα σε ταλαιπωρήσουν σε μία σχέση

Κάποια ζώδια, ενώ είναι αξιολάτρευτα, μπορούν να γίνουν πολύ εκνευριστικά σε μία σχέση. Ο χαρακτήρας τους, δεν τους βοηθά να γίνουν διαλλακτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στην επικοινωνία με το ταίρι τους.

Δίδυμοι

Είναι πρόκληση να μπεις σε σχέση με έναν Δίδυμο. Τι γιατί; Οι Δίδυμοι ως γνωστόν, είναι αρκετά ασυνεπείς, δεν έχουν κίνητρα και δεν μπορούν να αφοσιωθούν σε κάποιον ή σε κάτι για πολύ καιρό.

Όταν περάσει η περίοδος μέλιτος, θα αρχίσουν να ασφυκτιούν, θα αρχίσουν να βαριούνται και αυτό θα τους προκαλέσει εκνευρισμό. Όταν η σχέση παίρνει τα πάνω της και γίνεται πιο συναρπαστική, γίνονται υπέροχοι σύντροφοι. Οι προκλήσεις όμως βρίσκονται στις δύσκολες στιγμές και εκεί είναι που οι Δίδυμοι χωλαίνουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν να κάνουν καινούριες γνωριμίες, και γι’ αυτό είναι φανταστικοί στο να δημιουργήσουν καλή πρώτη εντύπωση -γι’ αυτό και θα σε κερδίσουν με το φλερτ τους. Μόλις περάσει όμως ο καιρός και «δέσουν τον γάιδαρό τους» θα αρχίσουν να δυσκολεύονται. Αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση από όση χρειάζονται και πιστεύουν πάντα ότι το πρόβλημα το έχει ο σύντροφός τους.

Οι Τοξότες κάποιες φορές θεωρούν δεδομένους τους κοντινούς τους ανθρώπους, κι αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα. Αν πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές για να διορθώσουν μια κατάσταση, δε θα ασχοληθούν.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι αρκετά πεισματάρης σε σημείο που αποκτά πρόβλημα με τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί του, ή επειδή απλά έχουν διαφορετικά πιστεύω με τον ίδιο.

Οι Ταύροι δεν συμβιβάζονται εύκολα κι αυτό κάνει πολύ δύσκολη τη σχέση μαζί τους. Δε θα υποχωρήσουν σχεδόν ποτέ από τις θέσεις τους, σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπουν καν στον κόπο να ακούσουν τη διαφορετική άποψη. Αυτή η αμετακίνητη στάση που έχουν, μπορεί να κάνει τη σχέση μαζί τους πολύ δύσκολη.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο δεν τα καταφέρνει όταν καλείται να μπει στη θέση κάποιου για να τον καταλάβει. Προσπαθεί, αλλά δεν το ‘χει.

Από την άλλη, οι Υδροχόοι απαιτούν από τους συντρόφους τους να έχουν ενσυναίσθηση. Η αγαπημένη τους φράση είναι η «δε με καταλαβαίνεις». Οι Υδροχόοι κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθεις παραμελημένος και ανύπαρκτος στη σχέση -κομπάρσος.

Ωστόσο, δεν είναι ότι ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται. Απλά το να εκφράζει τα συναισθήματά του, δεν είναι το ατού του.

Ιχθείς

Όταν στριμώχνεις στον τοίχο τους Ιχθείς, παίζουν το αγαπημένο τους χαρτί: του θύματος.

Τα συναισθήματα των Ιχθύων κλιμακώνονται γρήγορα και συχνά με αποτέλεσμα το ταίρι τους να νιώθει διαρκώς ότι πρέπει να προσέχει τα λόγια του για να μην αναστατώσει τον Ιχθύ.

Όταν οι Ιχθείς νιώθουν πεσμένοι, γίνονται αρκετά απαισιόδοξοι και αναρωτιούνται αν έχει νόημα να παλέψουν για τη σχέση τους ή να την αφήσουν να «πεθάνει» αφού ήρθε το τέλος της. Αν ο Ιχθύς έχει μεγεθύνει το πρόβλημα μέσα στο κεφάλι του, είναι δύσκολο γι’ αυτόν να σκεφτεί λογικά και να λύσει ένα πρόβλημα μαζί με τον σύντροφό του.                                   

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα