1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να τους ξεφύγουν μυστικά

Δεν κατέχουν όλοι την τέχνη του να παίρνουν ένα μυστικό στον τάφο τους. Κάποιοι απλά δεν είναι καλοί στο να κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους. Κι αυτό το χαρακτηριστικό είναι πιο έντονο σε συγκεκριμένα ζώδια.

Κριός

Ο Κριός είναι τρομερά εξωστρεφής και κάποιες φορές αυτό λειτουργεί εις βάρος του. Δεδομένου ότι μπορεί να γίνει και παρορμητικός και υπερβολικά άμεσος, είναι πάρα πολύ πιθανό να πει οτιδήποτε έχει στο μυαλό του, ακόμη και την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Γενικά, είναι χαρακτηριστικό των Κριών να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Για την ακρίβεια, όποτε είναι υπερβολικά ήρεμος και ήσυχος, οι φίλοι τους ανησυχούν. Ο συνδυασμός όμως αυθορμητισμού και ευθύτητας μπορεί να τον κάνει να πει λόγια τα οποία δεν έχει φιλτράρουν και μετά… όποιον πάρει ο Χάρος.

Δίδυμοι

Δεν έχει σημασία αν ο Δίδυμος έχει ή δεν έχει διάθεση για πάρτυ, αφού άθελά του είναι η ψυχή του πάρτυ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Από τη στιγμή που είναι ικανότατος στο να εκφράζεται, άρα και εξωστρεφής, έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει στην επικοινωνήσει με οποιονδήποτε για το οτιδήποτε.

Γενικά, οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι ενθουσιώδεις και παρορμητικοί και δεν συγκεντρώνονται εύκολα. Διασκεδάζουν με το να λένε προσωπικές θεωρίες, βιωματικές ιστορίες και αστεία, με αποτέλεσμα να το παρακάνουν λίγο σχετικά με το αν πρέπει να μοιραστούν ή όχι μία ιστορία.

Λέων

Ο Λέων είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να μείνει στη σκιά. Νιώθει συχνά την ανάγκη να εκφραστεί. Αυτό συνήθως του συμβαίνει επειδή με όσους συναναστρέφεται, μαγνητίζονται από τη γοητεία του και από την ικανότητά του να χειρίζεται με μαγικό τρόπο τα συναισθήματα και την προσωπικότητά του.

Οι Λέοντες ενώ είναι γνωστοί για το γεγονός ότι είναι δημοφιλείς, κατά βάση, είναι σχεδόν όσο κοινωνικοί και εξωστρεφείς είναι οι Δίδυμοι, αλλά έχουν την τάση να είναι πιο ειλικρινείς. Δεν θα υπερβάλουν για να κάνουν την ιστορία τους πιο εντυπωσιακή, αλλά είναι πολύ πιθανό –και λόγω ειλικρίνειας- να τους ξεφύγει κάτι που δεν πρέπει.

Τοξότης

Ο Τοξότης απολαμβάνει να επικοινωνεί με τους φίλους του, την οικογένειά του, με αγνώστους, ακόμα και με τον ίδιο του τον εαυτό όταν βρίσκεται μόνος τους. Του αρέσει να δένεται περισσότερο με ανθρώπους μέσω της επικοινωνίας και να εδραιώνει φιλίες. Όταν συζητά, θέλει να κάνει κουβέντες με ουσία και να μιλά για αυτά που έχουν σημασία: αξίες, φιλοσοφία και ηθική.

Οι Τοξότες αν και διπλωμάτες είναι γενικά ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους και φροντίζουν τα θέματα που επιλέγουν να αναπτύξουν με αποτέλεσμα να μην σταματούν στις λέξεις. Εκφράζονται τη γλώσσα του σώματος, δηλαδή με τα χέρια, με το πρόσωπο και με κινήσεις, γεγονός που τους κάνει να παθιάζονται λίγο παραπάνω από όσο πρέπει και μετά να μιλούν λίγο περισσότερο γι’ αυτά που δεν πρέπει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος συμπαθεί τους ανθρώπους και οι άνθρωποι συμπαθούν τον Υδροχόο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι αληθινός και να μην υποκρίνεται κάποιον άλλο για να γίνει αρεστός. Είναι πολύ δύσκολο και για τον ίδιο να γίνει κάτι που δεν είναι ή να πει κάτι που δεν πιστεύει. Είναι ιδιόρρυθμος, αλλά είναι ειλικρινής.

Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι όταν μιλούν για νέες ιδέες, καινοτομίες ή οτιδήποτε δεν είναι ακόμη ευρέως διαδεδομένο, μπορεί να ενθουσιαστούν σε μεγάλο βαθμό. Και μετά είναι δύσκολο να προβλέψεις τι μπορεί να ξεστομίσουν. Ό,τι και να πουν θα το πιστεύουν, αλλά κάποιες φορές καλό είναι να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα