1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που είναι κατά συρροή σχεσάκηδες


Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσεις το κόνσεπτ της ερωτικής σχέσης. Ο ώριμος τρόπος, δηλαδή να πεις ότι διάλεξες ένα άτομο για να είστε μαζί μετά από πολλή σκέψη και αφού έχεις νιώσει ότι αυτό όντως θα πάει κάπου. Και ο ανώριμος τρόοπος, του να ονομάζεις “σχέση” ένα παρατεταμένο φάσωμα, να απογοητεύεσαι κάπου ανάμεσα στις δύο βδομάδες και τους δύο μήνες, να τα παρατάς και να προχωράς στην επόμενη “σχέση”. Χωρίς να μαθαίνεις τίποτα στο ενδιάμεσο για τον εαυτό σου – όπως, για παράδειγμα, ποια πράγματα δεν θα ήθελες να αντιμετωπίζεις σε μία σχέση.

Τώρα, επειδή αυτό μπορεί να πάει πάρα πολύ βαθιά και ψυχολόγοι εμείς δεν είμαστε, θα το πιάσουμε από μια πιο ελαφριά γωνία – γωνία, όμως, μην ρίχνεις τις άμυνές σου. Ώρα να μιλήσουμε για ζώδια που είναι κατά συρροή σχεσάκηδες.

Δίδυμοι
Προφανώς μπαίνουν πρώτοι σε μία τέτοια λίστα, επειδή δεν μπορούν να πάρουν ποτέ μια απόφαση. Περιμένεις να παίρνουν στα σοβαρά την μεγάλη απόφαση μιας σχέσης; Όχι, οι Δίδυμοι εμπιστεύονται το ένστικτό τους, και αν το ένστικτό τους βγει λάθος, τότε θα το εμπιστευτούν ξανά την επόμενη φορά. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος τους.

Τοξότης
Οι Τοξότες, σε γενικές γραμμές, αδιαφορούν για τις σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις κάνουν. Τώρα, είναι επειδή τους το ‘πε η κοινωνία και νιώθουν υποχρεωμένοι; Είναι επειδή θέλουν να έχουν κι έναν κακομοίρη να σέρνουν στις περιπέτειές τους, για να τους προσγειώνει λίγο στην πραγματικότητα; Ούτε οι ίδιοι είναι σίγουροι, και αυτή η έλλειψη αυτογνωσίας οδηγεί σε μπόλικους χωρισμούς.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι τόσο γοητευτικοί άνθρωποι, που προφανώς θα καταλήξουν να έχουν χημεία με τον περισσότερο κόσμο που γνωρίζουν. Και είναι πολύ ειρωνικό ότι το ζώδιο της ισορροπίας δεν ξέρει να την τηρεί στο φλερτ και στις γνωριμίες. Αν ένας Ζυγός φλερτάρει μαζί σου δέκα λεπτά, είναι εξίσου διατεθειμένος να δεχτεί ότι αυτό δεν θα πάει πουθενά, ή ότι θες επιτόπου να μετακομίσεις σπίτι του. Η παρορμητικότητα αυτή σίγουρα δεν κάνει καλό στις σχέσεις μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως
Το κλισέ είναι παραπάνω από αληθινό εδώ: Η υπερβολική ενασχόληση με δουλειές και χόμπι και προσωπική/κοινωνική ανέλιξη δεν αφήνουν χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει με την σχέση του. Οπότε η σχέση του θυμώνει και φεύγει. Αλλά επειδή ο Αιγόκερως μόνος του τείνει να γίνεται πολύ πικρόχολος, πολύ γρήγορα, θέλει κάτι να τον γλυκαίνει. Την ζωή του Σίσυφου κάνει ούτως ή άλλως, γιατί να μην επαναλάβει την διαδικασία και εδώ;

Ιχθείς
Το πιο ρομαντικό ζώδιο λατρεύει το ρομάντζο τόσο πολύ, που δεν το χορταίνει. Ένα ρομάντζο, δύο ρομάντζα, τόσα πολλά ρομάντζα και όλα με τόσο μαγικά και υπέροχα διαφορετικούς ανθρώπους, μα τόσος λίγος χρόνος, και πρέπει όλα να τα ζήσει, όλα! Έτσι είναι πάνω-κάτω ο εσωτερικός μονόλογος των Ιχθύων.
Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα