1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια με τα χειρότερα ξεσπάσματα

Κριός

Δυσκολεύεσαι να επιβληθείς στα συναισθήματά σου. Στις καλές σου μέρες, ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός, αλλά αν κάτι σε νευριάσει, τότε δε θέλει κανείς να σε πλησιάσει. Θα πεις τα πρώτα πράγματα που θα σου έρθουν στο μυαλό, χωρίς να τα φιλτράρεις και να καταλάβεις πόσο μπορούν να πληγώσουν τον άλλο. Θα προσπαθήσεις να εκτονώσεις τα νεύρα σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να χειροδικήσεις σε τοίχο ή να κουνάς τα χέρια σου σαν μαέστρος, ενώ ταυτόχρονα φωνάζεις. Το πιο πιθανό είναι ότι η οργή σου δε θα διαρκέσει για πολύ, αλλά αυτές οι μικρές εκρήξεις σου μπορεί να γίνουν απάλευτες και τρομακτικές για όποιον βρίσκεται κοντά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ είσαι γνωστός για το μένος σου. Είσαι παθιασμένος και αφοσιωμένος με αυτά που καταπιάνεσαι, είσαι μυστηριώδης από τη φύση σου, και ενώ όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σου είναι θετικά, είναι και η πηγή των ξεσπασμάτων σου. Έχεις το ταλέντο να κρύβεις τα νεύρα σου, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να τα «χρησιμοποιήσεις». Φιλτράρεις αυτά που λες, ωστόσο το φίλτρο αφήνει αρκετή κακία να περάσει. Δεν αντιδράς άμεσα όταν κάποιος σε πληγώνει, γιατί θέλεις να τους αφήσεις να αναρωτιούνται πότε και πώς θα κινηθείς εναντίον τους. Όταν αποφασίσεις να απαντήσεις, θα ανταποδώσεις και θα νιώσουν τα αρνητικά συναισθήματα που σου προκάλεσαν, στο διπλάσιο.

Ταύρος

Ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι ο ορισμός του ζεν, αλλά εν μέρει κάνει λάθος. Μπορεί να είσαι εν γένει ψύχραιμος άνθρωπος, αλλά όταν κάποιος εκμεταλλευτεί την υπομονή σου, αποδεικνύεις γιατί το ζώδιο σου λέγεται Ταύρος. Είσαι αρκετά υπομονετικός άνθρωπος, αλλά έχεις όρια, και όταν κάποιος τα ξεπερνά, δε φοβάσαι να χιμήξεις.  Δεδομένου ότι δεν περιμένει κανείς ότι θα βγάλεις νεύρα και θα βγεις έξω από τα ρούχα σου τρόπο, τους πιάνεις απροετοίμαστους και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Εσύ, δε, σχεδιάζεις το πώς θα ξεσπάσεις και τι θα πεις για καιρό. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι δεν αφήνεις κανέναν να σε ελέγξει.

Παρθένος

Μπορεί να είσαι συνεσταλμένος από τη φύση σου, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να υποτιμά ότι βαθιά μέσα σου έχεις μεγάλο απόθεμα νεύρων. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τις καταστάσεις είναι μεθοδικός και με τις καλύτερες προθέσεις, επομένως έχει υψηλές προσδοκίες και από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δε χρειάζεσαι πολλές αφορμές για να νευριάσεις, αλλά αντιδράς μόνο όταν κάποιος φαίνεται να «θέλει να σου πάρει και το κεφάλι και να σε εκμεταλλευτεί με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, και γι’ αυτόν τον λόγο, όταν έρθει η ώρα να περάσεις στην αντεπίθεση, ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να πέσει ο άλλος στα πατώματα. Όπως σου είναι και εύκολο να ξεκόψεις κάποιον από τη ζωή σου -χωρίς να κάνεις καμία απολύτως σκηνή.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα