1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Σούπερ μυστικά μακιγιάζ για κορίτσια που βαριούνται

Βαριέστε και μόνο στην ιδέα να χαραμίσετε είκοσι λεπτά από τη ζωή σας για να βαφτείτε. Προτιμάτε να κοιμηθείτε δέκα λεπτά παραπάνω παρά να εμφανιστείτε με τέλειο μακιγιάζ στο γραφείο. Δεν έχετε χειρότερο από τα οκτάλεπτα βίντεο-tutorial για το πώς θα πετύχετε το τέλειο smoky eye. Σας καταλαβαίνουμε. Και έχουμε μερικά απλούστατα αλλά πολύτιμα μυστικά για να γίνετε ομορφότερη σε 30 δευτερόλεπτα –μάξιμουμ.

Περάστε μαύρο μολύβι ματιών από το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, για περίγραμμα με μία κίνηση

Χρησιμοποιήστε μια κάρτα όταν βάζετε μάσκαρα, για να αποφύγετε τα ενοχλητικά μουτζουρώματα που πρέπει μετά να σβήνετε

Κρύψτε τα σημάδια του χανγκόβερ περνώντας λευκό ή ανοιχτόχρωμμο eyeliner στην κάτω εσωτερική γραμμή των ματιών

Η μάσκαρα μπορεί μια χαρά να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner, αρκεί να έχετε ένα πινελάκι liner

Λίγη λευκή πούδρα ή ανοιχτόχρωμμο μολύβι στο κέντρο δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο «γεμάτων» χειλιών

Περάστε highlighter στα μάγουλα, τα πλαϊνά της μύτης και το κέντρο του μετώπου για να κρύψετε τα σημάδια της αϋπνίας, ακόμα και χωρίς να βαφτείτε καθόλου

Αγοράστε ένα πακέτο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και αφήστε τα στο κομοδίνο σας. Ακόμα κι αυτό το ντεμακιγιάζ που προσφέρουν είναι καλύτερο για το δέρμα σας από το καθόλου ντεμακιγιάζ, τα βράδια που γυρνάτε και θέλετε απλώς να κάνετε βουτιά στο κρεβάτι.

Περάστε διάφανη πούδρα πάνω από ένα χαρτομάντηλο το οποίο έχετε τοποθετήσει επάνω στα χείλη σας, για να μη χρειαστεί να ανανεώσετε το κραγιόν ούτε μια φορά.

Περάστε διαφανή μάσκαρα στα φρύδια σας για να μην θυμίζουν τον Groucho Marx, ακόμα κι αν έχετε μια βδομάδα να τα περιποιηθείτε.

Αν βαριέστε να κάνετε οτιδήποτε άλλο, φορέστε απλώς ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Σώζει την παρτίδα, κάθε φορά.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα