1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Σημάδια ότι όντως σε γουστάρει

Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν αρέσεις πραγματικά σε κάποιον. Ορισμένες φορές μπορεί να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και να παρεξηγείς την διαχυτικότητά του άλλου, κι άλλες φορές μπορεί να υποτιμάς τη γοητεία σου. Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις που κάνει ο άλλος χωρίς να το καταλαβαίνει, οι οποίες μαρτυρούν το ενδιαφέρον του για εσένα.

Θέλει να σε μάθει καλύτερα

Όταν πρέπει να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερο, ξέρεις ότι χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή. Αλλά όταν επιθυμείς διακαώς να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα, αυτό γίνεται αβίαστα. Οι ερωτήσεις ρέουν σαν νεράκι. Κι αυτό είναι τεράστιο σημάδι ότι σε γουστάρει κάποιος.

Ασχολείται πολύ με τα σόσιαλ σου

Λογικά αν έχεις ερωτευτεί θα ξέρεις πόσο δελεαστικό είναι να μπαίνεις συχνά-πυκνά μεσ’ τη μέρα στα σόσιαλ του ανθρώπου που σε έχει ξεμυαλίσει. Αν αρέσεις αντίστοιχα σε κάποιον, οι πιθανότητες λένε ότι κι εκείνος θα έχει γίνει φαν του προφίλ σου. Όποτε λοιπόν βλέπεις ειδοποίηση «Ο Τάδε σχολίασε…» και αναρωτιέσαι αν πάλι σε εμπαίζει, μην αναρωτιέσαι, μάλλον σε γουστάρει πολύ.

Βρίσκει λόγους να σου στείλει

Για παράδειγμα, του έστειλαν μια πολύ αστεία φωτογραφία με μία ωραία λεζάντα. Κι εκείνος τι κάνει; Σου τη στέλνει. Ή διάβασε μία είδηση η οποία κάπως σχετίζεται με κάτι που είπες πριν δύο εβδομάδες και όπως ανέφερε στο Messenger, σ’ την έστειλε γιατί σκέφτηκε ότι θα τη βρεις ενδιαφέρουσα. Ή, κάτι ακόμα πιο προφανές, ανέφερε χαλαρά ότι θα πάει σε μία εκδήλωση και επειδή ξέρει ότι «κάτι τέτοια εσένα σου αρέσουν», σκέφτηκε να σου στείλει την εκδήλωση σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις αυτόν και την παρέα του. 

Ψάχνει συνέχεια τρόπους να σου μιλήσει

Όταν τυχαίνει να είστε σε κοινή παρέα, θα μιλήσει σε όλους, αλλά θα επιστρέψει πάλι σε εσένα. Όλο και κάποια αφορμή υπάρχει. Θα σου προτείνει να πάτε μαζί στο μπαρ να πάρει ποτό. Θα σε πλησιάσει για να κουτσομπολέψετε κάποιον. Θα έρθει να σου δείξει κάτι αστείο που του έστειλαν. Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να επιστρέψει στην μικρή σου περιοχή.

Γελάει με τα αστεία σου

Εσύ μπορεί να μη θεωρείς πως είσαι αυτό που λέμε «σατανάς» ή «χαβαλές», αλλά από ό,τι φαίνεται εκείνος σε βρίσκει υπερβολικά αστείο-α. Μπορεί εσύ να μην είχες σκοπό να κάνεις την ομήγυρη να γελάσει, αλλά εκείνος αν σε γουστάρει τότε σε βρίσκει υπέροχο-η και ό,τι και να λες σε εκείνον ηχεί σαν αστείο. Κάποια στιγμή, θα γελάσει και με κάτι πολύ άκυρο, ίσως και σοβαρό -μην τον παρεξηγήσεις. Ερωτευμένο παιδί είναι.

Το λέει το κορμί του

Μην υποτιμάς τη γλώσσα του σώματος. Θα έχεις ακούσει το ρητό που λέει «μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις». Αυτό ισχύει και στην δική σου περίπτωση∙ αν θέλεις να καταλάβεις πραγματικά αν σε γουστάρει, θα πρέπει να παρατηρήσεις την εικόνα. Θα δεις να σε κοιτάει έντονα στα μάτια, θα παίζει με τα μαλλιά του, θα κοκκινίζει ή θα προσπαθεί να περπατά καμαρωτά (σαν περιστέρι δηλαδή) όταν είσαι στο οπτικό του πεδίο. Θέλει να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα