1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Σε ποιο μπαρ να βγεις πρώτο ραντεβού βάσει ζώδιου

Κριός

Ένα ζώδιο σαν εσένα όταν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, νιώθει ότι πρέπει να του δείξει πόση ζωντάνια κρύβει μέσα του. Πρέπει να βρεις ένα μέρος στο οποίο αφενός θα μπορείς να καλέσεις τον άλλο για μία χαλαρή μπίρα, και αφετέρου θα έχεις και τη δυνατότητα να τον κρατήσεις εκεί όταν πλέον τα λόγια είναι φτώχια και τη θέση τους πρέπει να πάρουν οι χορευτικές φιγούρες. Το Lot 51 (Παπαδιαμαντοπούλου 24B, Αθήνα) το έχεις ακουστά;

Ταύρος

Από τη μία δε θέλεις και κάτι πολύ φασαριόζικο, από την άλλη θέλεις να δείξεις στο ραντεβού σου πόσο εκλεπτυσμένο γούστο έχεις. Θέλεις κιόλας το premium ποτάκι σου, όχι κοινές-θνητές φιάλες που βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Το Speakeasy (Λέκκα 12, Αθήνα) και η ποικιλία του στα premium ποτά είναι το μπαρ που θα αναδείξει την λάμψη σου.

Δίδυμοι

Είσαι κοινωνικός και γνωρίζεις πολύ καλά ότι η δημοφιλία σου σε βοηθά όταν θέλεις να σαγηνεύσεις κάποιον. Αν κάποιο μέρος μαζεύει ετερόκλητο κόσμο και υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις γνωστούς, αυτό είναι ο Λωτός (Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα) στα Εξάρχεια. Μην ξεχνάς ότι αν σε πιάσουν τα mood swings σου, ο εξωτερικός χώρος και σόμπες έχει, και μουσική ακούγεται και σκαμπό έχει να ξεκουράσεις λίγο, τα ταλαιπωρημένα από τον χορό, πόδια σου.

Καρκίνος

Όταν οι σκοποί σου είναι αισθηματικοί, χρειάζεσαι την ησυχία σου, χωρίς όμως να είναι και πολύ ήσυχα. Δώσε μια ευκαιρία στο See You (Φρύνης 25, Παγκράτι) του εξωτικού Παγκρατίου. Θα σας υποδεχτεί μία γοητευτική σάλα, θα κατευθυνθείτε στο πατάρι κι όλα αυτά με μουσικό χαλί jazz, groovy και rock συγχορδίες.

Λέων

Εσύ Λέοντα δε λειτουργείς όπως ο Καρκίνος, για παράδειγμα, σε ήσυχα μπαράκια· είσαι έξω από τα νερά σου. Νιώθεις πιο οικεία σε μέρη με πολύ κόσμο, τα οποία θέλεις να είναι και λιγάκι mainstream. Κι ας μη γελιόμαστε, το Παγκράτι μπορεί πλέον να καταταχθεί στις mainstream περιοχές και το Hippy 3 (Σπύρου Μερκούρη 22A, Αθήνα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο, πρωτότυπο και συνάμα mainstream bar για να βγάλεις το πρώτο ραντεβού σου.

 

Παρθένος

Η αλήθεια είναι Παρθένε ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Και σίγουρα δεν ξέρεις πού ακριβώς θέλεις να πας στο πρώτο ραντεβού. Ψυχραιμία, είμαστε εμείς εδώ. Καλό είναι να αποφύγεις τα μέρη με κάθε λογής ανθρώπους, γιατί θα σε πιάσει το επικριτικό σου. Καλό είναι, λοιπόν, να προτείνεις ένα Lazy Bulldog (Ορφέως και Περσεφόνης, Αθήνα).

Ζυγός

Μεταξύ μας Ζυγέ, είσαι ένα ζώδιο που αρέσκεται στο φλερτ. Γίνεσαι αρκετά, εχμ, διαχυτικός. Θέλεις να στριμώξεις το ραντεβού σου, αλλά θέλεις να το τρομάξεις κιόλας. Γι’ αυτούς τους λόγους χρειάζεσαι ένα μπαράκι το οποίο να μην είναι απρόσωπο, να είναι μικρό αλλά και να μην είναι μέρος για διαλογισμό. Σπιρτόκουτο (Κειριάδων 15, Αθήνα) it is.

Σκορπιός

Ποιο θα ήταν το ιδανικό μέρος για να βγεις πρώτο ραντεβού εκτός από το σπίτι σου; Ένα μπαρ με μυσταγωγική ατμόσφαιρα, το οποίο να δίνει την εντύπωση ότι είναι μόνο για μέλη. Απαραίτητη προϋπόθεση: να είναι χαλαρό και να αποπνέει κομψότητα. Γιατί δεν προτείνεις ένα Jazz in Jazz )Δεινοκράτους 4, Αθήνα);

Τοξότης        

Το ερώτημα με εσένα Τοξότη δεν είναι «πού να βγεις πρώτο ραντεβού» αλλά «πού να μη βγεις». Σου προτείνουμε να αποφύγεις μαγαζιά τα οποία είναι τόσο ήσυχα που θα δεις σκύλους να βολτάρουν εντός. Τώρα, αν ρωτάς τη γνώμη μας, το Cantina Social (Λεωκορίου 8, Αθήνα) με τις ξέφρενες μουσικές και την hipster διακόσμηση, θα σταθεί στο πλευρό σου άξιος wingman.

Αιγόκερως

Γενικά Αιγόκερε ξέρεις πως όταν πίνεις σταματάς να είσαι αυτό το καθώς πρέπει άτομο που όλοι γνωρίζουν. Δεν έχεις όρια κι αυτό καλό είναι να το προσέχεις όταν βγαίνει πρώτα ραντεβού. Για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις αυτό, θα σου προτείνουμε wine bar και δη το Warehouse (Βαλτετσίου 21, Αθήνα).

Υδροχόος

Εσύ Υδροχόοε, σε θέμα πρώτων ραντεβού και μπαρ, βρίσκεσαι αντιδιαμετρικά του Τοξότη. Θέλεις ένα μπαρ που να μη φωνάζει πολύ, στο οποίο να κυκλοφορούν σκύλοι, για να μπορείς να τους χαιδέψεις και να δείξεις στο ραντεβού σου πόσο γλυκούλης είσαι. Θέλεις και η μουσική να είναι ψαγμένη ώστε να μπορείς να πεις στο ραντεβού σου «Ω, πόσο μου αρέσει αυτός ο μουσικός με τα 150 plays στο Youtube». Αν δεν έχεις μαντέψει ήδη, αναφερόμαστε στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

Ιχθείς

Εσύ Ιχθύ καλό είναι να πας σε ένα μπαρ εναλλακτικό μεν, με φασαρία δε. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πεις κάτι το οποίο θα φέρει και εσένα και το ραντεβού σου σε πολύ άβολη θέση κι αυτό σώζεται μόνο αν τα ντεσιμπέλ είναι ψηλά για να μπορείς να πεις «Όχι, δεν άκουσες σωστά». Σύρε στην Πρωτογένους, και συγκεκριμένα στο Barrett (Πρωτογένους 11, Αθήνα).

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα