1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς να κάνω το πρώτο σεξ λιγότερο αμήχανο;

Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον δεν είναι καλή. Κι αν είναι σχετικά καλή, σίγουρα δεν αγγίζει το σύνολο των δυνατοτήτων της. Και είναι και αμήχανη, και άβολη και ολίγον περίεργη. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν πάνε πακέτο με την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον. Αυτά συμβαίνουν επειδή δεν είχες προετοιμαστεί και δεν είχες πρόγραμμα.

Πριν

 

Να είσαι οπλισμένος

Φρόντισε να έχεις προμηθευτεί προφυλακτικά. Φύλαξε τα στο πορτοφόλι σου ή σε κάποιο στρατηγικό σημείο. Άφησε ένα στο κομοδίνο σου και ένα στο σαλόνι όπου θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Είναι κάπως άβολο να περιφέρεσαι στο σπίτι σου με το πέος να κάνει χαιρετισμό στον ήλιο και τη γυναίκα να προσπαθεί να μην κοιτάξει για να μη σε φέρει σε ακόμη πιο άβολη θέση.

Να είσαι καθαρός

Είναι αυτονόητο, πρέπει όμως να το αναφέρουμε. Ώρες-ώρες σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου και λες «αποκλείεται να κάνουμε σεξ», αν βγάλω ξυράφι τώρα θα αργήσω». Άσε τις ηττοπάθειες κατά μέρος και τρίμαρε τα πουρνάρια που έχουν φυτρώσει εκεί κάτω.

Να είσαι περιποιημένος

Αφού φρόντισες για την προσωπική σου υγιεινή, ήρθε η ώρα να φροντίσεις την εικόνα σου. Από ρουχισμό, προσπάθησε να αποφύγεις ζώνες με περίεργα κουμπώματα, η αφαίρεση ζώνης δεν πρέπει να διαρκήσει υπερβολικά αρκετή ώρα. Απόφυγε παντελόνια με κουμπιά, προτίμησε τα φερμουάρ –ειδικά τα παντελόνια με κουμπιά όταν είναι καινούρια έχουν σφιχτή τρύπα και δυσκολεύουν το άνοιγμα. Έπειτα, διάλεξε ωραία εσώρουχα. Εξέτασε τις κάλτσες δις, μη βάλεις τρύπιες. Το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχα. Προς Θεού, μη βάλεις σώβρακο, είναι εντελώς 80s. Πλέον έχει εξελιχθεί σε ζώνη αγνότητας. Αν είσαι γυναίκα, φόρεσε ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα, αλλά να είναι και λίγο σέξι. Αν σε γδύσει και εσύ φοράς το περιοδόβρακο, πιθανόν να νιώσεις άσχημα· ή να το βγάλεις γρήγορα. Είτε άντρας, είτε γυναίκα απόφυγε τα εσώρουχα με δεύτερο συνθετικό τη λέξη βρακί. Διάβασε τη δυνατά, ακόμη και σαν λέξη δεν είναι ντεκαβλέ;

Να είσαι προετοιμασμένος

Συγκεντρώσου σε αυτά που χρειάζεται να έχεις μαζί σου. Πάρε μαζί σου μία οδοντόβουρτσα (μίας χρήσης κατά προτίμηση ή σπαστή για να μην πιάνει χώρο) ή ένα σπρέι για φρέσκια αναπνοή ή τις τσίχλες στοματικής υγιεινής. Αν δεν νιώθεις άνετα με το εσώρουχο της ντροπής, πάρε ένα ακόμη μαζί σου. Αν είσαι άντρας ίσως χρειαστεί να φορέσεις παντελόνι με τσέπες –μην πάρεις μπανάνα.

Να είσαι ευγενικός

Αν καταλήξετε σπίτι σου μεθυσμένοι, πρότεινέ του/ης να κοιμηθεί σε εσένα. Εφόσον ξέρει ότι έχει αυτήν την επιλογή, θα έχει λιγότερο άγχος, άρα και καλύτερη απόδοση.

Κατά τη διάρκεια

 

Να είσαι περιποιητικός

Μην αγνοήσεις τα προκαταρκτικά την πρώτη φορά. Επιβάλλεται όταν περάσετε στο κυρίως, να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το τελευταίο που θέλετε είναι ένα ξηρό αιδοίο και ένα πέος “μελάτο”.

Να είσαι θαρραλέος

Μίλα, μη το κρατάς μέσα σου. Δε σου αρέσει να σου δαγκώνει τις ρώγες; Πες το. Αν ντρέπεσαι να το πεις, δείξ’ το. Σπρώξε απαλά το κεφάλι και απόσπασε την προσοχή του/ης. Το πώς θα αποσπάσεις την προσοχή, το ξέρεις εσύ καλύτερα.

Να είσαι σίγουρος

Τι κι αν έχεις λίγη παραπάνω μπάκα; Τι κι αν έχεις κυτταρίτιδα; Ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες τα παρατηρούν αυτά –ειδικά στο πρώτο σεξ. Ανησυχούν για τις δικές τους ατέλειες.

Να είσαι άνετος

Αν συμβεί κάτι αστείο και σου έρθει να γελάσεις, μην το καταπιείς. Γέλα.

Να είσαι λιτός

Δεν έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσεις τη στάση που θα έκανε μόνο μέλος του Cirque du Soleil.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα