1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς μία δυναμική γυναίκα θα σου αλλάξει τη ζωή

Οι δυναμικές γυναίκες ενίοτε είναι παρεξηγημένες. Ανεξάρτητες από τη φύση τους, με ψηλές προσδοκίες από τον σύντροφό τους, έχουν έντονη προσωπικότητα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στην αρχή, ίσως σου φανούν ψυχρές και ανικανοποίητες. Αυτό που ισχύει σε αρκετές των περιπτώσεων είναι ότι αυτή η παρεξηγημένη εικόνα είναι αποτέλεσμα άμυνας. Κάτω από τον μανδύα της σκύλας, κρύβεται μία γυναίκα ενδιαφέρουσα που έχει όλο το πακέτο. Ένα πακέτο με επτά τέλεια διαφορετικά δώρα:

Θα σε βοηθήσει να δεις τον εαυτό σου καλύτερα: Μία δυναμική γυναίκα θα σου δείξει μεν πόσο υπέροχος και δυνατός είσαι, θα σου δείξει όμως και ποιες είναι οι αδυναμίες σου. Ξέρει ποια είναι τα δυνατά σου σημεία, και θα σου τα θυμίσει τις στιγμές που τα χρειάζεσαι. Από την άλλη, δε θα φοβηθεί να σου πει σε ποιες πτυχές της ζωής σου χρειάζεσαι λίγη δουλίτσα. Ξέρεις τι όμως; Τα κομπλιμέντα αξίζουν περισσότερο όταν σου τα λέει κάποιος που αναγνωρίζει και τα αρνητικά σου στοιχεία.

Θα σεβαστεί τον ρόλο σου στη ζωή της: Ίσως και να πιστεύεις ότι μία δυναμική γυναίκα δε θα λάβει υπόψη της τη γνώμη σου, αλλά εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν ισχύει. Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι οι δυναμικές γυναίκες δεν είναι μανιακές με τον έλεγχο, ξέρουν όμως πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω για να πάρεις εσύ τα χαλινάρια της σχέσης. Δε θα σου φερθεί σαν να είσαι ανώτερος της, ούτε κατώτερος -θα σου συμπεριφερθεί με σεβασμό. Σκοπός της δεν είναι να σε ανταγωνιστεί, σκοπός της είναι να πορευτείτε μαζί, σαν γροθιά.

Θα σε εμπνεύσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου: Ναι, θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά αρκετές φορές αυτό είναι για καλό. Δε θα σε αφήσει να σπαταλάς τον χρόνο σου, θα σε σπρώξει να τον εκμεταλλευτείς δημιουργικά. Είτε αυτό σημαίνει να αυξήσεις τα skills σου, είτε να γυμναστείς -οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Θα σου δώσει κίνητρα: Μια δυναμική γυναίκα θα αδράξει οποιαδήποτε ευκαιρία θα τη βοηθήσει να ανελιχθεί. Για την ακρίβεια, θα παλέψει για να της δοθεί αυτή η ευκαιρία. Αυτή της η ζωντάνια, να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους της, θα σε εμπνεύσει να κάνεις το ίδιο.

Θα σε ανεβάσει: Αν σε δει στεναχωρημένο ή βυθισμένο σε ένα γαϊτανάκι αρνητικών σκέψεων, δε θα σου φερθεί σαν να είσαι παιδάκι. Θα προσπαθήσει να σε «ταρακουνήσει», να σου θυμίσει ότι είσαι δυνατός και ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Θα σε αγαπήσει με όλη της την καρδιά: Μία δυναμική γυναίκα, δε φοβάται να μείνει μόνη. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Ότι είσαι στη ζωή της επειδή της το λέει και η καρδιά της και η λογική της. Ξέρει ότι είσαι αυτό που θέλει και ξέρει ότι και εσύ την αγαπάς∙ αλλιώς δε θα ήταν μαζί σου.

Ίσως και να κάνει τη ζωή σου καλύτερη: Ξέρεις ότι στις δύσκολες σου μέρες θα αφήσει στην άκρη τα προβλήματά της και θα βρίσκεται εκεί για εσένα. Θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια γιατί θα ξέρεις ότι θα έχεις πάντα έναν ώμο για να κλάψεις. Θα σου κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο που θα θέλει να δοκιμάσει. Θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή από διαφορετική σκοπιά κι αυτό θα σε κάνει καλύτερο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα