1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς κάνει νάζια το κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο τρόπος που κάνει νάζια ο Κριός (και σε κάνει να λίγο να θέλεις να κάνεις εμετό στο στόμα σου) είναι μέσω των σόσιαλ. Θα ανεβάσει εκατοντάδες σέλφι με το ταίρι του, με το ίδιο φόντο και διαφορετική πόζα κάθε φορά. Τόσες που θα μπεις στον πειρασμό να τον σβήσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ στοργικό ζώδιο, δηλαδή γενικά του αρέσουν τα νάζια. Όταν είναι ορεξάτος και θέλει να κάνει γλύκες στο ταίρι του, αγοράζει ασορτί κουπίτσες ή ασορτί μαξιλαροθήκες. Αυτές που λένε “His” και “Hers”.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος όταν είναι ερωτευμένος Δίδυμος του αρέσει να κάνει νάζια. Και πρέπει να κάνει συνέχεια νάζια, επομένως πρέπει να είναι κοντά στο ταίρι του 24/7. Θα τον δεις να φιλιέται με το ταίρι του παθιασμένα ακόμα και στην ουρά για το φαρμακείο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν λογαριάζει ώρες, μέρες, καταστάσεις όταν θέλει να κάνει ναζάκια στον σύντροφό του. Έχουν πάει βόλτα στα μαγαζιά; Βρίσκονται στο αυτοκίνητο; Κάνουν σεξ; Όλα χεράκι-χεράκι. Κάποιες φορές δε θα αλλάξει ταχύτητα για να μην αφήσει το χέρι του συντρόφου του.

Λέων

Ο Λέων, όσο κι αν δεν του φαίνεται, κάνει τα πιο αηδιαστικά νάζια. Αν δεν τον έχεις δει ποτέ σε σχέση, προετοιμάσου: αποκαλεί τον σύντροφό του με χαϊδευτικά. Δεν μένει στο «μωράκι μου», βρίσκει κάτι δικό του. Λίτσα μου ας πούμε (εκ του αγκαλίτσα).

Παρθένος

Άλλο ένα εκνευριστικά ρομαντικό ζώδιο που σε κάνει να νιώθεις άβολα όποτε κάνει νάζια. Μαζί του θα νιώσεις ότι κρατάς το φανάρι. Ευθαρσώς θα ταΐσει τον σύντροφό του μπροστά σε όλους∙ μάλιστα κάποιες φορές ίσως δαγκώσουν την ίδια μπουκιά για να τη μοιραστούν. Αηδία.

Ζυγός

Ο Ζυγός κάνει το άλλο το περίεργο: ολοκληρώνει τη φράση του συντρόφου του, πριν εκείνος –προφανώς- τελειώσει. Επιπλέον προτιμά αντί για το πρώτο πληθυντικό, το πρώτο ενικό όταν τον ρωτάς τι θα κάνει σήμερα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν κάνει νάζια Του κάνουν. Όταν όμως αποφασίζει να γίνει γλυκούλης, θα κάνει κάτι εντυπωσιακό. Ίσως μία καντάδα, μία πρόταση γάμου ή μία έκπληξη, όπως ένα βραδινό πικνίκ με φόντο τη θάλασσα. Είναι λίγο της υπερβολής.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει νάζια χωρίς φόβο και πάθος. Μιλάει σαν κουτάβι που πεινάει όταν απευθύνεται στο ταίρι του και κάποιες φορές του ξεφεύγει και μιλάει έτσι και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αιγόκερως

Νιώθεις άβολα όταν βρίσκεσαι με τον Αιγόκερω και τον σύντροφό του στο ίδιο μέρος. Κάνουν μεταξύ τους νάζια υπέρ του δέοντος, σε σημείο που προσβάλλουν τη δημοσία αιδώ. Ναι χουφτώνονται και νομίζουν ότι δεν τους βλέπεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δε θα κάνει νάζια όπως ο απλός λαουτζίκος. Θα γράψει ένα ποίημα∙ έστω θα απαγγείλει λίγο Neruda. Θα αφιερώσει ένα κομμάτι ψαγμένο με 500 προβολές στο Youtube.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς κάνει νάζια με το βλέμμα. Θα τον δεις, σε καφετέριες, μπαρ και ακτές να κοιτάζει το ταίρι του σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος στο φόντο. Νομίζει ότι θυμίζει τη Ματσούκα, αλλά θυμίζει τον Βέγγο όταν λέει «μανούλα».

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα