1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς θα τον/ην κάνεις να ζηλέψει

(*) Επειδή τα τον/την και του/της από ένα σημείο και μετά ακούγονται σαν καμπανάκια, και τα @ μας φαίνονται οπτική φασαρία, όλες οι αντωνυμίες παρακάτω είναι σε τυχαία γένη. Ισχύουν, όμως, για όλα τα φύλα. Προσάρμοσε ανάλογα με την περίπτωσή σου.

 

Ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να κάνεις κάποιον να ζηλέψει. Ωστόσο, θέλεις να δεις αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία και είσαι αποφασισμένος. Προτού προβείς σε άσεμνες συμπεριφορές, εξέτασε το ενδεχόμενο να την κάνεις να ζηλέψει με τους εννέα τρόπους που έχουμε να σου προτείνουμε.

Βγες με τους φίλους σου

Οι βόλτες με την αντροπαρέα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις μία γυναίκα να ζηλέψει. Εκείνη θα σκέφτεται ότι έχετε περάσει απ’ όλα τα μπαρ της Αθήνας, θα κάνει σενάρια ότι έχετε κεράσει σφηνάκια τον μισό γυναικείο πληθυσμό και ότι δεν της έχεις στείλεις μήνυμα επειδή τα χέρια σου είναι απασχολημένα.

Βγες με τις φίλες σου

Δεν πειράζει αν οι φίλες σου είναι παντρεμένες ή γκέι. Σημασία έχει να είναι γυναίκες και να μην μπορεί να τις εντοπίσει στα σόσιαλ. Ανάφερε με αδιάφορο ύφος ότι θα βγεις με μία φίλη σου, χωρίς να δώσεις λεπτομέρειες και κόψε αντιδράσεις.

Περιποιήσου;

Φρόντισε να είσαι πάντα στην εντέλεια όταν είστε μαζί. Δεν θέλεις να ξεχνάει πόσο γοητευτικός είσαι. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του «έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου» και «εμφάνιση Ρονάλντο». Δε χρειάζεται να το παρακάνεις –φαίνεται ότι έχεις καταβάλει προσπάθεια και αυτό δεν το θέλουμε.

Αγνόησε τα μηνύματά του

Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που με το που δονήσει το κινητό τους το αρπάζουν από το τραπέζι και κοιτάνε τι συνέβη; Ε, αυτό καλό είναι να το αποβάλεις λιγάκι. Άφησε τη λίγο να αναρωτιέται γιατί δεν απαντάς. Επιπλέον, απόφυγε τα ποστ ενώ τον αγνοείς· θα φανεί ότι δεν απαντάς επίτηδες.

Παίξε λίγο και τον ρόλο του φίλου

Μην παρασυρθείς και της πεις «πού ‘σαι ψηλέ μου». Χαιρέτησέ τη με ένα φιλάκι στο μάγουλο. Αντί να καθίσεις δίπλα της κολλημένος σαν σαρδέλα, κάτσε λίγο πιο μακριά. Δείξε, δηλαδή, ότι δεν έχεις διάθεση για γούτσου-γούτσου.

Ανάφερε και καμία άλλη

Αν και είναι προφανές, οφείλουμε να σου αναφέρουμε ότι δε θα εκθειάσεις τα κάλλη άλλης κοπέλας. Θα αναφέρεις πόσο αστεία είναι η Μαιρούλα από το γραφείο ή πόσο σου αρέσουν αυτά που ζωγραφίζει η φίλη σου.

Δεν έχεις χρόνο

Δώσε της την ευκαιρία να παραπονεθεί λίγο που έχετε καιρό να τα πείτε. Κράτα γεμάτο το πρόγραμμά σου –εκείνη θα εικάζει ότι είτε την αγνοείς, είτε βγαίνεις και με άλλη.

Πες δυο καλά λόγια για τις φίλες της

Αυτή είναι τέλεια τακτική. Από τη μία δείχνεις πως συμπαθείς τις φίλες της. Από την άλλη, της ξυπνάς και το αίσθημα της ζήλιας. Όσο κι αν χαίρεται που έχεις καλές προθέσεις, θα αναρωτιέται αν σου αρέσει κάποια από τις φίλες της.

Τα σόσιαλ τι τα έχεις;

Τα σόσιαλ είναι ο καλύτερος φίλος μας όταν θέλουμε να κάνουμε κάποιον να μας ζηλέψει. Μπορείς απλά να δείξεις ότι περνάς ωραία -αν περνάς ωραία. Ειδικά αν βρίσκεται στο σπίτι της ενώ είσαι έξω, το πιο πιθανό είναι ότι θα ανεβάσει παλμούς από τη ζήλια.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα