1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει το κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Κριός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και συνάμα είναι εξωστρεφής. Είναι δύσκολο να κρύψει τα συναισθήματά του, μιας και ενθουσιάζεται όταν υπάρχει κάτι καινούριο στη ζωή του το οποίο μπορεί να του ανεβάσει την αδρεναλίνη.

Πώς θα το καταλάβεις: θα τον βλέπεις πάντα στην πένα, θα σου χαμογελάει συνέχεια και ενώ σε κοιτάει τα μάτια του θα γυαλίζουν.

Ταύρος

Ο Βούδας του ζωδιακού, έχει μάθει να είναι σταθερός  σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Ο Ταύρος έχει υψηλή ενσυναίσθηση και λειτουργεί με το ένστικτο. Αν ο Ταύρος εντοπίσει κάποιον που πιστεύει ότι αξίζει να το δοκιμάσει, τα σημάδια είναι εμφανή.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα σε προσεγγίσει με σκοπό αρχικά να σπάσει τον πάγο· ίσως λέγοντας κάποιο αστείο. Ο Ταύρος είναι ειδήμων στο διακριτικό πέσιμο. Επομένως αν σου μιλάει και συνέχεια βρίσκει αφορμές να σε αγγίζει στον ώμο και στο μπράτσο, θεώρησε το σίγουρο.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν σε γουστάρει ένας Δίδυμος, επειδή ο Δίδυμος φαίνεται να τους γουστάρει όλους. Ωστόσο, όταν ο Δίδυμος αρχίζει να γουστάρει κάποιον, γίνεται λιγάκι πιο απρόβλεπτος και πιο κυκλοθυμικός.

Πώς θα το καταλάβεις: Παρότι ο Δίδυμος είναι λιγάκι αλλοπρόσαλλος, αυτό ακριβώς είναι που σε βοηθά να καταλάβεις αν σε γουστάρει. Από τη μία θα φέρεται πολύ ζεστά και φιλικά και από την άλλη θα είναι απότομος. Γι’ αυτό χαλάρωσε, δε σε αντιπαθεί. Απλώς σε γουστάρει.

Καρκίνος

Από τη μία ο Καρκίνος θέλει διακαώς να σου δείξει ότι σε γουστάρει, κι από την άλλη είναι αρκετά ευαίσθητος και συνεσταλμένος για να κάνει κίνηση. Σπάνια εκφράζει με ευθύ τρόπο τον έρωτά του.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα σε λούσει με τη φροντίδα του. Αν του πεις ότι σου αρέσει πχ. το στυλό που κρατάει, θα σπεύσει να σ’ το δώσει. Παρ’ όλο που είναι ντροπαλός και αν τον κοιτάξεις απευθείας στα μάτια θα γυρίσει το βλέμμα του, αν δει ότι κάποιος άλλος σου τραβάει την προσοχή, θα γίνει πιο θαρραλέος και από τον Κριό.

Λέων

Ο Λέων δεν είναι καθόλου διακριτικός όταν του αρέσει κάποιος. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, δεν έχει πρόβλημα να δείχνει δημοσίως τις προθέσεις του. Αν αποπειραθεί να σου δείξει ότι σε γουστάρει θα το παρακάνει.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα προσπαθεί να σε διεκδικήσει τόσο έντονα, που θα νομίζεις ότι σε δουλεύει. Θα έχει όλη την προσοχή του στραμμένη πάνω σου. Μόλις βρεθείτε μόνοι σας, θα γίνει πολύ θερμός, γλυκός και δε θα σε διακόψει ούτε για ένα λεπτό. Κάτι εξαιρετικά σπάνιο για έναν Λέοντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει την προδιάθεση να είναι νευρικός. Αφιερώνει πολύ χρόνο στο να μελετά τις κινήσεις σου και το πώς συμπεριφέρεσαι. Θα αρχίσει να αποθηκεύει πληροφορίες για εσένα: ποιες είναι οι συνήθειες, τα χόμπι σου, τι σου αρέσει και τι απεχθάνεσαι.

Πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει: Θα πρέπει και εσύ αντίστοιχα να είσαι παρατηρητικός. Θα φορέσει τα αγαπημένα σου χρώματα, θα σου μιλήσει για ταινίες, μουσική που είναι του γούστου σου. Μην περιμένεις να σου πει να βγείτε· στην καλύτερη να σου προτείνει να πάτε κάπου με την παρέα του.

Ζυγός

Για τον Ζυγό ο έρωτας είναι σαν την τροφή ή σαν τον ύπνο: απαραίτητος. Είναι παραδοσιακά ρομαντικός, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα σε προσεγγίσει ρομαντικά.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα είναι φως φανάρι. Θα σε αποφεύγει. Μετά θα κάνει την πρώτη κίνηση ζητώντας σου να βγείτε για δείπνο σε εστιατόριο με ρομαντική ατμόσφαιρα. Κι αν δεν έχετε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο, θα το καταλάβεις από τις κινήσεις του: θα μιμείται τις δικές σου.

Σκορπιός

Είναι μυστικοπαθής ο Σκορπιός; Είναι. Του αρέσει να κρατά τα χαρτιά του κλειστά; Του αρέσει. Ωστόσο αν βρει κάποιον στον οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί, αυτός ο κάποιος θα το καταλάβει αμέσως.

Πώς θα το καταλάβεις: Με τον Σκορπιό δε θα το καταλάβεις απλώς, θα το νιώσεις. Θα νιώθεις ότι κάποιος σε κοιτάει και θα ξέρεις ότι είναι ο Σκορπιός. Την πρώτη κίνηση δε θα την κάνει ποτέ, αλλά θα θέσει τις βάσεις για να το κάνεις εσύ, και για να επιβεβαιώσει τη θεωρία του ότι γουστάρεις κι εσύ. Αν νιώσεις ότι σε “παίζει”, το πιο πιθανό είναι να σε γουστάρει.

Τοξότης

Το πρώτο πράγμα που βρίσκεται στη λίστα προτεραιοτήτων του Τοξότη είναι η ελευθερία του. Του αρέσει να κινείται συνέχεια, κι αυτό σε δυσκολεύει να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το αν γουστάρει ή όχι.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα σου προτείνει με παρρησία να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι του ή σε μια καινούρια ανοησία που έχει σκοπό να κάνει και θα σ’ αφήσει να αναρωτιέσαι αν σε γουστάρει ή αν είναι έτσι με όλο τον κόσμο. Όχι, δεν είναι. Σε γουστάρει.

 Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι προγραμματισμένος να λειτουργεί με πειθαρχία. Έτσι θα κάνει και στο φλερτ του, στρατηγικά και με αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι σε γουστάρει.

Πώς θα το καταλάβεις: Δε θα είναι ακριβώς ο εαυτός του, θα σου φαίνεται ότι παίζει κάποιον ρόλο. Θα έχει γλυκάνει λίγο περισσότερο και (ω! τι θαύμα) δε θα μιλάει τόσο για τη δουλειά του. Επειδή είσαι ένα πεδίο το οποίο δε γνωρίζει, θα φερθεί λίγο αμήχανα. Κάποιες φορές θα είναι σούπερ ευγενικός και στο επόμενο πεντάλεπτο θα αναρωτιέσαι γιατί έγινε τόσο ξινός.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει ενσυναίσθηση και παράλληλα είναι και πρακτικός. Γι΄ αυτό είναι τόσο χαλαρός γενικά στη ζωή του. Επομένως, αν δεις ότι αρχίζει να συμπεριφέρεται διαφορετικά, σημαίνει ότι έχει αρχίσει να τρέφει αισθήματα.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα κάνει την πρώτη κίνηση, χωρίς να την κάνει ακριβώς. Για να σιγουρευτεί ότι σε γουστάρει, θα σε καλέσει να βγεις με την παρέα του, στα μέρη που προτιμά εκείνος. Αν περάσεις το τεστ, θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει από το χαμόγελο-διαφήμιση οδοντόκρεμας που θα είναι καρφωμένο στο στόμα του.

Ιχθείς

Όταν έχεις απέναντι σου τον Ιχθύ, δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς αν ονειροπολεί ή αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Εκτός αυτού, ο Ιχθύς θέλει να έχει χρόνο με τον εαυτό του και απολαμβάνει την ελευθερία του. Ωστόσο, όταν είναι ερωτευμένος, κάνει κάποιες θυσίες.

Πώς θα το καταλάβεις: Θα προσπαθεί να είναι συνέχεια κοντά σου. Θα βρίσκει αφορμές να βρεθείτε. Αρχικά θα νομίζεις ότι θέλει παρέα, αλλά μετά από τη συμπεριφορά του, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που θέλει είναι η δική σου παρέα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα