1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς δείχνει κάθε ζώδιο την αγάπη του όταν δεν είστε μαζί

Σε έναν ιδανικό κόσμο μπορούμε να βλέπουμε το ταίρι μας όποτε και για όσο θέλουμε. Σε αυτόν εδώ όμως υπάρχουν υποχρεώσεις και συνθήκες που μπορούν να μας κρατήσουν μακριά του για κάμποσο καιρό και να λείψει πολύ ο ένας στον άλλο. Δες εδώ, πώς δείχνει το κάθε ζώδιο ότι του λείπεις.

Κριός

Θα σου στείλει τραγούδια και λίστες για να σου δείξει μέσα από στίχους πόσο σε σκέφτεται.

Ταύρος

Θα σου στέλνει μηνύματα κάθε λίγο και τρεις και λίγο για να ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή του, ώστε να νιώθεις ότι είστε συνέχεια μαζί.

Δίδυμοι

Θα επιδιώξει να δείτε την ίδια ώρα, την ίδια σειρά ή ταινία, ώστε να μπορέσετε να τις αναλύσετε παρέα αμέσως αφού τελειώσουν.

Καρκίνος

Θα φροντίσει να σου στείλει ντελίβερι με το αγαπημένο σου φαγητό ή το αγαπημένο σου κοκτέιλ. Θα σου στείλει λουλούδια ή κάποιο βιβλίο. Κάτι θα σου στείλει πάντως.

Λέων

Το κινητό θα γίνει η προέκταση του αυτιού σου, καθώς δε θα σε σταματήσει να σου μιλάει. Θα περνάνε οι ώρες χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Παρθένος

Θα σε βάλει να μεθύσεις μαζί του. Ο Παρθένος θέλει να διασκεδάζετε συνέχεια μαζί∙ αυτό σημαίνει ποιοτικός χρόνος γι’ αυτό το ζώδιο.

Ζυγός

Θα σου στείλει πολλές φωτογραφίες. Άλλες θα είναι σέξι, άλλες θα είναι γλυκούλικες κι άλλες θα είναι απλώς το πρωινό του.

Σκορπιός

Θα σου ζητήσει να μιλήσετε πρόστυχα. Κάθε κατάσταση για τον Σκορπιό είναι μία καινούρια αφορμή για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο σεξ.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα κάνει κάτι που δε συνηθίζει. Θα σου στέλνει συνέχεια γλυκανάλατα μηνύματα για να σου πει πόσο σε αγαπάει και πόσο σε θέλει. Α. Και πόσο του λείπεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αν μπορούσε θα συγκατοικούσε με το ταίρι του πάνω στο εξάμηνο. Επομένως, αν περάσει λίγο χρόνο μακριά σου θα κοιτάξει να καλύψει το κενό οργανώνοντας ένα ταξίδι λόγου χάρη

Υδροχόος

Ο Υδροχόος το ΄χει πολύ με τις βιντεοκλήσεις. Είναι τόσο άμεσος που νομίζεις ότι είστε μαζί. Και το ξέρει αυτό. Γι’ αυτό θα σου κάνει κάθε τρεις και λίγο βιντεοκλήση∙ ακόμα κι αν το λιγότερο γοητευτικό πλάσμα του πλανήτη εκείνη τη στιγμή.

Ιχθείς

Ο Ιχθείς θα προσπαθήσει να σου υπενθυμίσει πόσο ρομαντικός μπορεί να γίνει. Θα σου στείλει μηνύματα που θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι δε σε έχει ερωτευτεί άνθρωπος περισσότερο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα