1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ομορφια

Πώς γίνεται η ανόρθωση στήθους χωρίς καμία επέμβαση [pics, vid]




  • Μιχάλης Θερμόπουλος


Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει πιο “στητό” στήθος για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται και να καθυστερήσει όσο είναι δυνατόν τις αναπόφευκτες επιπτώσεις του χρόνου στο σώμα της.











Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που βοηθούν στην φυσική ανόρθωση στήθους για μια γυναίκα. Δείτε ποιες είναι και μη διστάσετε να τις κάνετε, όσο είναι νωρίς…!

Φυσική ανόρθωση στήθους: Άσκηση 1

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και από έναν αλτήρα 2-3 κιλών σε κάθε χέρι. Τεντώστε τα χέρια προς το ταβάνι, με τις παλάμες προς τα μέσα. Στη συνέχεια, με τους αγκώνες σταθερούς, κατεβάστε τους αλτήρες πίσω προς τα αυτιά σας. Με δύναμη στους τρικέφαλους τεντώστε και πάλι τα χέρια σας προς τα επάνω, κρατώντας τους βραχίονες κάθετα προς το πάτωμα σε όλη την κίνηση, όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα:

ανόρθωση στήθους

Φυσική ανόρθωση στήθους: Άσκηση 2

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια σε πλήρη έκταση. Ταυτόχρονα σηκώστε τα χέρια και τα πόδια επάνω προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά γίνεται. Μείνετε εκεί για 1-2 δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε πάλι προς τα κάτω και στη συνέχεια επαναλάβετε την ίδια κίνηση πολλές φορές. Αυτή η άσκηση είναι γνωστή και ως “Σούπερμαν”!

Φυσική ανόρθωση στήθους: Άσκηση 3

Αυτή η άσκηση γίνεται με την βοήθεια ελαστικών σχοινιών που κρέμονται από ψηλά. Πιάσε μια λαβή σε κάθε χέρι με τις παλάμες προς τα μέσα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να δημιουργήσετε κάποια ένταση στους ιμάντες και στη συνέχεια κλίνετε προς τα πίσω, έτσι ώστε το σώμα σας σχηματίζει γωνία περίπου 45 μοιρών ως προς το έδαφος. Οι Ιμάντες πρέπει να είναι τεντωμένοι και τα χέρια σε πλήρη έκταση. Με τους κοιλιακούς σφιγμένους, τραβήξτε τον εαυτό σας σιγά-σιγά μέχρι τους αγκώνες και μέχρι να βρεθούν στο πλάι του κορμού σας. Με αργή κίνηση αφήστε τον εαυτό σας να επανέλθει στην αρχική στάση και στη συνέχεια επαναλάβετε.

Φυσική ανόρθωση στήθους: Άσκηση 4

Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στην ευθεία των ώμων και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Κρατήστε έναν αλτήρα 2 κιλών σε κάθε χέρι, με τις παλάμες στραμμένες μπροστά από τους μηρούς. Με το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω, εισπνεύστε και σπρώξτε τα ισχία προς τα πίσω (διατηρήσετε το βάρος σας στις φτέρνες), χαμηλώστε τον κορμό σας, καθώς πέφτουν τα βάρη προς τα κάτω και φτάνουν στα γόνατα. Σιγά-σιγά κάντε την αντίστροφη κίνηση, για να επανέλθετε στην αρχική στάση και επαναλάβετε την άσκηση.

ανόρθωση στήθους

Πηγή: http://news.health.com












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ













Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα