1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πότε τα στάτους της/ου αφορούν εσένα

Αναρωτιέσαι αν το άτομο που φλερτάρεις τον τελευταίο καιρό σε σκέφτεται και ανεβάζει ποστ για εσένα. Εμείς είμαστε μαζί σου και κατανοούμε αυτή σου την απορία. Γι’ αυτό και περισυλλέξαμε εκείνες τις περιπτώσεις που λογικά οι δημοσιεύσεις του/ης αφορούν εσένα.

Νιώθεις ότι κάπου το έχεις ξαναδεί

Το πιο πιθανό είναι ότι μιλάτε ήδη στο Μessenger –αν δεν μιλάτε, τότε είναι λίγο παράξενο να δημοσιεύει στάτους για εσένα. Εφόσον αυτά τα μηνύματα κάτι σου θυμίζουν, κάτι που ίσως να έχεις αναφέρει τις τελευταίες μέρες, τότε είναι αρκετά πιθανό να θέλει να σε εντυπωσιάσει με την άποψή του/ης σχετικά με το θέμα που συζητήσατε.

Βρεθήκατε και μετά ανέβασε στάτους

Οκέι, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει πάντα, αλλά δεν μπορείς να απορρίψεις την πιθανότητα να αφορά εσένα. Μπορεί να είναι ένα ευχάριστο τραγούδι, μία αστεία ατάκα περί έρωτος ή οτιδήποτε άλλο ενέχει και λίγο έρωτα.

Αρνητικά σχόλια

Αν βρεθήκατε ή μιλήσατε στο chat και ανταλλάξατε κάποια ειρωνικά ή ίσως εχθρικά σχόλια και ανέβασε ένα ποστ στο οποίο γκρινιάζει, ναι, δεν είναι απίθανο να αφορά εσένα. Και το πιο πιθανό είναι ότι τον/ην έτσουξε.

Θέλει να κεντρίσει την προσοχή σου

Από την άλλη μπορεί να δεις ένα στάτους το οποίο δε θυμίζει κάτι που συζητήσατε, αλλά κάτι που είναι ξεκάθαρα του γούστου σου. Ένα άρθρο, ένα τραγούδι, ένα ποστ σχετικό με ταινία που θα έβλεπες άνετα ή που έχεις πατήσει like.

Δημοσιεύει ξεκάθαρα κάτι που συζητήσατε

Κι αυτό αφορά συνήθως inside αστεία (αστεία δηλαδή με τα οποία γελάτε μόνο μεταξύ σας κι αν τα ακούσει κάποιος πιθανόν να μην καταλάβει γιατί σας φαίνονται αστεία). Τότε είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το ποστ αφορά εσένα· και θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.

Ανεβάζει σέλφι και γενικά φωτογραφίες

Αυτό για να το διαπιστώσεις θα πρέπει να είσαι παρατηρητικός/ή. Εάν μέχρι τώρα δεν πολυενδιαφερόταν για το πώς φαίνεται στα σόσιαλ και ξαφνικά αρχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με ταχύτητα phωτόs, τότε μάλλον τις ανεβάζει για να σε εντυπωσιάσει. Για να δεις πόσο όμορφος/η είναι και πόσο ωραίο περνάει με την κουλ παρέα του/ης.

Το ένστικτό σου το λέει

Αν πρόκειται για τοξικό άνθρωπο και οι επιθέσεις φαντάζουν προσωπικές, λογικά αφορούν εσένα. Έστω ότι εσένα σου αρέσουν για παράδειγμα οι ταινίες με τον Nicholas Cage και εκείνος και το έχεις αναφέρει και εκείνος/η γράφει σε στάτους πόσο μπλιαχ είναι ο Cage, τότε λογικά αφορά εσένα. Εντάξει, μπορεί και όχι γιατί Nicholas Cage, αλλά πιάνεις το νόημα.

Ποστάρει όποτε συνδέεσαι στο Messenger

Ω, τι σύμπτωση. Είναι εντελώς προφανές πως αν ανεβάζει στάτους τη στιγμή ή πέντε λεπτά αφού εσύ συνδέθηκες στα σόσιαλ, το ποστ αφορά εσένα. Οκέι, αν συνέβη μία φορά, τότε κρατήσου λίγο πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, μετά τις δύο όμως είναι φως-φανάρι.

Ναι, και τώρα τι;

Ίσως η καλύτερη στάση που μπορείς να κρατήσεις είναι είτε να υποκριθείς ότι δεν έχεις δει κάτι, είτε να έχεις ελάχιστη αλληλεπίδραση με τις δημοσιεύσεις του/ης. Αν θέλει κάτι να σου πει, ας σ’ το πει προσωπικά.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα