1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πού χρειάζεται να πάει διακοπές το κάθε ζώδιο

Κριός

Η περιπετειώδης προσωπικότητα σου Κριέ είναι για τροπικές καταστάσεις. Είσαι για ταξίδια που πριν χρειάζεται να κάνεις πέντε διαφορετικά εμβόλια ώστε να είσαι ασφαλείς. Εμείς πιστεύουμε ότι τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα είναι ο ιδανικός προορισμός σου.

Ταύρος

Εσύ Ταύρε που είσαι bon viveur, πρέπει να πας ταξίδι εκεί που θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και θα δεις απαράμιλλου κάλλους τοπία χωρίς να μετακινηθείς ιδιαίτερα. Μήπως η Τοσκάνη είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα;

Δίδυμοι

Είσαι αρκετά περίεργος Δίδυμε και βαριέσαι εύκολα. Γι’ αυτό ένα roadtrip στη χώρα της επιλογής σου θα ήταν το τέλειο ταξίδι για εσένα. Νοίκιασε ένα βανάκι, πάρε και έναν χάρτη για να το ζήσεις αυθεντικά και πάρε τους δρόμους. 

Καρκίνος

Είσαι ένα γειωμένο ζώδιο και στις διακοπές σου θέλεις να ανανεωθείς και αυτό πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις μόνο αν είσαι κοντά στη φύση. Γι’ αυτό θα σου προτείναμε να διαλέξεις έναν προορισμό, ίσως στην Κροατία, που θα σου επιτρέψει να κάνεις ακόμα και camping.

Λέων

Σου αρέσουν οι πολυτέλειες εσένα Λέοντα, οπότε πρέπει να πας σε μία πόλη που μπορεί να σου το προσφέρει αυτό. Πρέπει να πας σε μία πόλη σαν το Παρίσι. Η πρωτεύουσα της Γαλλίας μπορεί να σου προσφέρει χλιδή, νέες ανακαλύψεις και ινσταγκραμικές φωτογραφίες για να «δειχθείς» στα σόσιαλ.

Παρθένος

Είσαι επικριτικός στην καθημερινότητά σου και γι’ αυτό χρειάζεσαι μία απόδραση, της οποίας ο προορισμός θα σε κάνει να χαλαρώσεις. Σου προτείνουμε να πας στα Κανάρια Νησιά. Αν γκρινιάζεις και εκεί, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Ζυγός

Όπου φυσάει ο άνεμος πας Ζυγέ κι αυτό δεν το λέμε τυχαία. Θα σου προτείναμε να πας στο Μαρόκο. Σε αυτήν την πανέμορφη χώρα μπορείς να κάνεις σερφ και να γνωρίσεις ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό mindset από το δικό σου. Η καλύτερή σου δηλαδή.

Σκορπιός

Μυστικοπαθή μας Σκορπιέ, στις διακοπές σου έχεις ανάγκη να εξαφανιστείς. Να πας σε μέρη που δε θα συναντήσεις ψυχή. ΣΕ ένα ερημονήσι ίσως που θα μπορείς να κυκλοφορείς γυμνός χωρίς να σε κρίνει κανείς. Πήγαινε στη Γαύδο σε παρακαλούμε.

Τοξότης

Εσύ ταξιδεύεις γενικά μεσ’ τον χρόνο, γι’ αυτό στις «επίσημες» διακοπές σου πρέπει να πας κάπου διαφορετικά. Κάπου που μπορείς να παρτάρεις και να το ζήσεις στα άκρα. Αν δεν έχεις πάει Λας Βέγκας, σου προτείνουμε να πας -όποτε καταφέρεις να μαζέψεις τα χρήματα.

Αιγόκερως

Οι διακοπές σου θέλεις να συνδυάζουν και γνώση και πολυτέλεια. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι ένα ταξίδι στη Ρώμη θα σε ικανοποιούσε πλήρως. Θα περπατήσεις πολύ, θα δεις πολλά αξιοθέατα και θα μάθεις πολλά ιστορικά facts που σου διαφεύγουν.

Υδροχόος

Το ιδανικό για εσένα θα ήταν να πας σε ένα μουσικό φεστιβάλ. Δεν έχει σημασία σε ποια χώρα θα πας, τι κλίμα θα έχει και αν θα έχει τουρισμό. Το μόνο που σε νοιάζει είναι η μουσική να είναι του γούστου σου και να έχει πολύ αλκοόλ.

Ιχθείς

Θέλεις πολύ να το ζήσεις παραμυθένια. Η καθημερινότητα είναι πολύ βαρετή, γι’ αυτό αποδράς συνέχεια με το μυαλό σου, επομένως στις διακοπές σου θέλεις να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Πήγαινε στη Ντίσνεϋλαντ, ήρθε η ώρα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα