1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πού (να) κάνει σεξ το κάθε ζώδιο

Κριός

Θέλεις πάθος, θέλεις γκάζια, θέλεις να φοβάσαι μη σε τσακώσουν. Θέλεις να ακούς και την αγαπημένη σου μουσική. Πάρε το αυτοκίνητό σου, πάρε και το αμόρε και πηγαίνετε κάπου (σχετικά) απόμερα και δροσερά να κάνετε σεξ.

Ταύρος

Ταύρε, σόρι, δεν θα ακούσεις κάτι καινούριο εδώ. Δεν είσαι φτιαγμένος για περιπέτειες και δυσκολίες. Τίποτα δεν θέλεις να αποσπά την προσοχή σου την ώρα που κάνεις σεξ. Και το μόνο μέρος που μπορείς να το πετύχεις αυτό είναι το κρεβάτι σου.

Δίδυμοι

Είσαι ιντελεκτουέλ ζώδιο, είσαι της γνώσης και ίσως η φαντασίωσή σου να είναι να κάνεις σεξ σε ένα γραφείο. Εκσφενδονίστε τα πράγματα που βρίσκονται πάνω στο γραφείο με ενθουσιασμό και απολαύστε το.

Καρκίνος

Καρκίνε είσαι το ευαίσθητο ζώδιο που όλοι αγαπάμε. Ονειρεύεσαι οικογένεια, σκυλιά, γατιά κτλ. Γι’ αυτό κάτι σε πιάνει όταν είσαι στην κουζίνα. Όταν μαγειρεύει ο/η σύντροφός σου ή όταν πλένει τα πιάτα, ανάβεις. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. Πέρνα στο ψητό.

Λέων

Συγγνώμη που θα σου το πούμε αλλά είσαι λίγο νάρκισσος. Άνετα θα ερωτευόσουν κάποιον μόνο και μόνο επειδή σου θυμίζει τον εαυτό σου. Γι’ αυτό θα σε στείλουμε να κάνεις σεξ στο μπάνιο, μπροστά από τον καθρέφτη.

Παρθένος

Όχι δεν θα σου πούμε να κάνεις σεξ όπου να ‘ναι αρκεί να είναι καθαρά. Θέλεις το σεξ, όπως και οτιδήποτε στη ζωή σου, να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται. Γι’ αυτό θα σου προτείνουμε να κάνεις σεξ στο μπαλκόνι. Σου αρέσει να νομίζεις ότι σε βλέπουν.

Ζυγός

Είσαι αισθηματίας, τι να κάνουμε; Θέλεις και το ταντρικό το σεξ, και το παθιάρικο. Θέλεις να ιντριγκάρεται συναισθηματικά ο εγκέφαλός σου κατά τη διάρκειά του σεξ. Γι’ αυτό προτείνουμε να κάνεις σεξ στο ντους.

Σκορπιός

Το σεξ μαζί σου είναι συναρπαστικό από μόνο του. Δε χρειάζεσαι φρου-φρου, αρώματα ή οτιδήποτε διεγερτικό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κρεβάτι σου, τον παρτενέρ σου και την φαντασία σου να καλπάζει.

Τοξότης

Βάλε μία σκούπα και πέτα μαξιλάρες και κουβέρτες στα πατώματα. Στο πάτωμα, αν και δεν βολεύεσαι τόσο, το απολαμβάνεις το σεξ. Θέλεις να νιώθεις ότι δεν είσαι σπίτι και όσο να ‘ναι, το σεξ στο πάτωμα θυμίζει λίγο σεξ σε σκηνή. Ακόμα καλύτερα: φτιάξε μία σκηνή από σεντόνια.

Αιγόκερως

Αν έχεις μεγάλη ντουλάπα, κάνε σεξ στην ντουλάπα. Αν έχεις κάτι σε αποθηκάκι, κάνε σεξ στο αποθηκάκι. Το κόνσεπτ είναι να κάνεις σεξ κάπου που να σου δίνει την αίσθηση του «ένα στα γρήγορα». Αφού έχεις και δουλειές.

Υδροχόος

Εσύ δεν είσαι και πολύ «φυσιολογικός» όσον αφορά το σεξ. Σου αρέσουν πάντα αυτά που δεν αρέσουν σε κανέναν άλλο∙ όπως η πίτσα με ανανά. Γι’ αυτό, ευκαιρία είναι να κάνεις σεξ στο κλεινόν άστυ, εκεί που πάντα ήθελες. Βρες ένα μυστικό στενάκι και βγάλε τα μάτια σου.

Ιχθείς

Μπορεί να είσαι ρομαντικός, αλλά δεν σου αρκεί λίγη Σελίν Ντιόν και το κρεβάτι σου. Θέλεις κάτι πιο παθιάρικο, πιο έντονο. Την θέλεις την ταράτσα σου. Θέλεις και τον έναστρο ουρανό που προσφέρει και την αίσθηση ότι κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται.

 

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα