1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Ποια πίτσα είσαι βάσει ζωδίου;

Κριός

Είσαι έντονος χαρακτήρας, σου αρέσει να εντυπωσιάζεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είσαι πολύ ευχάριστη παρέα, αλλά μετά, αν σε απολαύσει κάποιος σε μεγάλες δόσεις, τον μπουχτίζεις. Είσαι η πίτσα «Μπάρμπεκιου».

Ταύρος

Είσαι ντελικάτος, αλλά και νόστιμος. Λίγοι μπορούν να σου αντισταθούν και φημίζεσαι για το εκλεπτυσμένο σου γούστο. Είσαι τόσο ξεκάθαρα η κλασική ιταλική πίτσα «Προσούτο».

Δίδυμοι

Είσαι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, είσαι δημοφιλής και μπορείς να κάνεις παρέα σχεδόν με όλους. Αν υπάρχει κάποια πίτσα που να ανταποκρίνεται στα γούστα των ανθρώπων όπως εσύ, τότε αυτή είναι η «Τέσσερα τυριά».

Καρκίνος

Είσαι του χουχουλιάσματος; Ναι, είσαι. Αγαπάς τους φίλους σου και έχεις πάντα μία αγκαλιά γι’ αυτούς όταν είναι στεναχωρημένοι; Σαφώς. Όπως ακριβώς και η πίτσα «Σπέσιαλ».

Λέων

Θέλεις να εκπλήσεις τον κόσμο, δε σου αρέσει να είσαι τόσο προβλέψιμος. Και θέλεις και να τραβάς τα βλέμματά τους. Ταυτόχρονα θέλεις να είσαι διαφορετικός, να ξεχωρίζεις. Σαν μια πίτσα «Πεπερόνι».

Παρθένος

Είσαι ήσυχος, σου αρέσει η υγιεινή διατροφή και η ισορροπία. Είσαι όμως και λιγάκι ξενέρωτος –έως πολύ κάποιες φορές. Γι’ αυτό θα σου πούμε ότι είσαι μία πίτσα διαίτης, δηλαδή η «Κοτόπουλο» ή «Di Pollo» αν προτιμάς την ιταλική version.

Ζυγός

Θέλεις να αρέσεις σε όλους, χωρίς εξαιρέσεις, και καταφέρνεις πάντα να το πετυχαίνεις. Κυριολεκτικά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη σε συμπαθεί, σαν την all time classic «Μαργαρίτα».

Σκορπιός

Είσαι σέξι, πολύ. Δεν είσαι όμως για πολλούς· είτε θα αρέσεις πολύ, είτε καθόλου. Μπορείς να τους ανάψεις όλους. Και ξέρεις ποια πίτσα είναι το alter ego σου; Η καυτερή «Mexicana».

Τοξότης

Ταξιδιάρη Τοξότη, είναι τόσο προφανές ποια πίτσα είσαι. Είσαι χορευταράς και σου αρέσει να πειραματίζεσαι, ταυτόχρονα είσαι και εξωτικό ζωδιάκι. Προφανώς είσαι η πίτσα «Χαβάη», αυτή με τον ανανά ντε.

Αιγόκερως

Αιγόκερε είτε το θέλεις, είτε όχι, είσαι παραδοσιακό ζώδιο. Αγαπάς αυτά που έχεις μάθει να αγαπάς και δύσκολα πειραματίζεσαι. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει πίτσα «σουβλάκι», θα σου πούμε ότι είσαι η «Ελληνική».

Υδροχόος

Εύκολα μπορείς να διχάσεις τα πλήθη Υδροχόε, εσύ και οι αμφιλεγόμενες απόψεις σου. Όποτε εμφανίζεσαι εσύ η ομοφωνία θυσιάζεται στο βωμό σου. Γι’  αυτό είσαι  η «Napoli» με τις αντζούγιες της.

Ιχθείς

Είσαι ρομαντικός και ευαίσθητος. Έχεις όμως και τη δική σου διακριτική τσαχπινιά. Έχεις βάλει σκοπό να τα συνδυάζεις όλα. Γι’ αυτόν τον λόγο είσαι η πίτσα «Fungi» με μανιτάρια και έλαιο τρούφας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα