1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την πανσέληνο του Αυγούστου;

Αρχικά, θα ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία δήλωση: Δεν θα διαβάσεις πολλά καλά νέα παρακάτω. Οπότε, σου δίνουμε λίγο ένα λεπτάκι να αποφασίσεις αν θες να συνεχίσεις ή να κλείσεις αυτή την σελίδα. Δεν θα παρεξηγηθούμε.

Ακόμα εδώ; Εντάξει. Που λες, στις 3 Αυγούστου πέφτει φέτος η πανσέληνος, μόνο που δεν θα είναι τόσο ωραία. Και, σίγουρα, η κατάσταση στον πλανήτη είναι αρκετά φορτισμένη αυτή τη στιγμή, από πολλά μέτωπα, και κάποιος θα έλεγε ότι είναι λίγο άτοπο να λέμε πως τα άστρα και οι πλανήτες θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη… αλλά το λέμε.

Φυσικά φαινόμενα που θα ξεφεύγουν από τα φυσιολογικά (που, εντάξει, μια βροχή να δροσίσει λίγο θα την δεχτούμε, αλλά αν φτάσει σε χαλάζι η φάση, ίσως να είναι το τέλος του κόσμου, δε ξέρουμε, προχωράμε), κακές εκπλήξεις και ξαφνικά γεγονότα θα ταράξουν τις ισορροπίες, και για καλύτερο αφήσαμε το τελευταίο…

Στα προσωπικά, θα υπάρξουν εντάσεις με τα κοντινά μας άτομα – που σημαίνει ότι δεν θα μας φτάνει η ζέστη ή οποιοδήποτε άλλο ακραίο καιρικό φαινόμενο αποφασίσει να μας πετάξει το φεγγάρι – αλλά θα έχουμε και γκρίνιες, καυγάδες και πολλές παρεξηγήσεις.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο αυτή είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Ταύροι
Προσέξτε τα κοντινά σας άτομα και πιθανές… ύπουλες επιθέσεις που θα δοκιμάσουν να λεκιάσουν την καλή σας φήμη. Μην παρασύρεστε σε βιαστικές δηλώσεις και δεσμεύσεις, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν τόσο γρήγορα, που σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ. Και, ναι, με αυτή την πρόταση θα κλείνει κάθε παράγραφος που ακολουθεί.

Λέοντες
Αυτό που είπαμε για το λέκιασμα φήμης πιο πάνω; Εντάξει, εφόσον μιλάμε για Λέοντες δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους. Δεν θα το κάνουμε χειρότερο. Ξεκάθαρα κρατήστε χαμηλό προφίλ εσείς.

Σκορπιοί
Ένα από τα πιο παρεξηγήσιμα ζώδια σίγουρα θα τα βρει πολύ σκούρα αυτή την περίοδο. Ακόμα χειρότερα, ενώ ο Σκορπιός το ζει πολύ ευχάριστα το δράμα του, τρέφεται από αυτό, στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι θα καταλήξουν να νιώθουν μουδιασμένοι και κενοί. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Υδροχόοι
Ναι, είναι ένα ζώδιο που ζει όλες τις καταστάσεις σούπερ έντονα και μετά τις αναλύει και βγάζει νέες θεωρίες για την ανθρώπινη συμπεριφορά (που δικαιώνονται τριάντα χρόνια αργότερα), αλλά αυτή τη στιγμή ούτε ο πιο οξυδερκής Υδροχόος δεν θα ξέρει από πού να την πρωτοπιάσει την φάση και από πού να την πρωτομαζέψει. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ (επειδή όποια ανάλυση της στιγμής βγει από το στόμα σας για την κατάσταση, θα είναι ντροπιαστικά λάθος).

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα