1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πλακάκια μπάνιου: Ανανεώστε τα με 1 κίνηση!


Πόσο καιρό έχετε τα ίδια, βαρετά πλακάκια στο μπάνιο σας; Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάτι για να τα ανανεώσετε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; Εμείς σας έχουμε μια πολύ εύκολη, οικονομική και όμορφη λύση που θα σας κάνει να δείτε το μπάνιο σας με άλλο μάτι.

Το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσετε για να κάνετε αυτή την ανανέωση είναι λίγο χρώμα σε μια έντονη απόχρωση της επιλογής σας.

Ξεκνήστε παίρνοντας ένα αστάρι με μυκητοκτόνο δράση το οποίο θα χρησιμοποιήσετε πριν περάσετε τις επιφάνειες που θέλετε με το τελικό χρώμα. Το αστάρι είναι ένα επίχρισμα που εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να βάψετε πριν την εφαρμογή του τελικού χρώματος για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αφού περάσετε τους αρμούς των πλακιδίων σας με το αστάρι, περάστε τους με το έντονο χρώμα που έχετε διαλέξει. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει και το νέο σας μπάνιο είναι πλέον έτοιμο.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα