1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Πανεύκολα χτενίσματα για κορίτσια που βαριούνται

Ό,τι και αν λένε τα διαδεδομένα στερεότυπα, δεν θα θυσιάζαμε όλες μισή ώρα από τον ύπνο μας για χάρη του μαλλιού κομμωτηρίου. Ούτε θέλουμε να ξοδέψουμε δύο ώρες μπροστά από τον καθρέφτη πριν βγούμε το βράδυ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν θα εκτιμούσαμε, έστω μια φορά στις τόσες, μια εναλλακτική του δίπτυχου μαλλιά κάτω-αλογοούρα. Αρκεί να μην χρειαζόμασταν πάνω από πέντε λεπτά για να την πετύχουμε. Τα χτενίσματα που ακολουθούν έρχονται να μας λύσουν τα χέρια.

Η… αλλιώτικη αλογοουρά

Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, ένα μπροστά και ένα πίσω. Πιάνετε το πίσω με λαστιχάκι, φέρνετε το δεξί τμήμα των μπροστινών αριστερά, στερεώνετε με τσιμπιδάκι πάνω από το λάστιχο, και κάνετε το ίδιο με το αριστερό. Έτοιμη.

Το γαλλικό mashup

Κάνετε πλεξούδα ένα τμήμα των μαλλιών στο πλάι του κεφαλιού, και μαζεύετε την πλεξούδα μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά σε αλογοουρά. Τόσο απλό, τόσο όμορφο.

Αλογοουρά με έξτρα όγκο

Γίνεται εφτά φορές πιο σέξι, απλώς τοποθετώντας ένα κλάμερ στη βάση της, το οποίο μετά θα καλύψετε με το επάνω τμήμα των μαλλιών σας.

Οι κορδέλες είναι φίλοι μας

…Ακόμα και όταν δεν φαίνονται, όπως στο παραπάνω χτένισμα, στο οποίο η κορδέλα καλύπτεται εντελώς με ένα «στεφανάκι» από τα μαλλιά σας.

Ο πιο σταθερός κότσος

Πιάνετε πίσω τα μαλλιά σας, σε δύο τμήματα (κοντά μεταξύ τους) με δύο λαστιχάκια, τα στριφογυρίζετε προς την αντίθετη κατεύθυνση –το δεξί αριστερά και το αριστερό δεξιά– και στερεώνετε με τσιμπιδάκια.

Μικρές πριγκίπισσες

Είναι εκπληκτικό πόσο στιλιζαρισμένο φαίνεται το συγκεκριμένο χτένισμα, και πόσο απλά γίνεται, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Απλώς πιάνετε τα μαλλιά σας πίσω με τρία μικρά λαστιχάκια, και περνάτε τα «τελειώματα» του κάθε τμήματος μέσα από το ακριβώς από κάτω.

Πηγή: Cosmopolitan 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα