1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ζωδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου


ΚΡΙΟΣ: Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Ως προς τις αναστολές που έχετε σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, όμως, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μετά, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε πιο καθαρά και επί της ουσίας πάνω στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε στη σχέση σας ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας δομή θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα. Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος. Απ’ ό,τι φαίνεται, σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει, χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους, χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθώς αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα, αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους, όταν μιλάτε μαζί, και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια που οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιχείρηση ξεκαθαρίσματος που έχετε αρχίσει να κάνετε συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που πρέπει να αρχίσετε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως πιο αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα