1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Να είσαι με κάποιον που…

Είναι δύσκολο τη σήμερον ημέρα να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο. Αυτόν που θα σ’ αγαπάει, θα θέλει να σε έχει δίπλα του και θα σου φέρεται ανθρώπινα. Γιατί δε θέλεις άλλους άκυρους ανθρώπους στη ζωή σου. Χρειάζεσαι και θέλεις κάποιον δίπλα σου που να μπορεί να σου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του.

Να είσαι με κάποιον-α που σε παίρνει τηλέφωνο και σου στέλνει μήνυμα την ώρα που υποσχέθηκε

Πριν πιάσεις το κινητό και στείλεις «Έχεις να μου στείλεις δύο ώρες, το σπάμε», να σου πούμε ότι εννοούμε μέρες ή κάποιο χρονικό εύρος το οποίο να δικαιολογεί την έκρηξή σου. Να είσαι με τον άνθρωπο που σου λέει ότι θα σε πάρει το βράδυ γιατί θέλει πολύ να σε ακούσει και το κάνει.

Να είσαι με κάποιον-α που θέλει να σε δει και σ’ το λέει

Είναι ο χρόνος το πιο πολύτιμο αγαθό στη ζωή μας; Πιθανότατα ναι. Κι όταν κάποιος αφιερώνει τον χρόνο του σε εσένα σημαίνει ότι θεωρεί ότι αξίζει να τον αφιερώσει. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που «δεν έχουν χρόνο».

Να είσαι με κάποιον-α που σου δείχνει έμπρακτα τι νιώθει

Μόνος ένας τρόπος υπάρχει να σου αποδείξει κάποιος ότι σε αγαπάει: να το δείξει. Όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν περιττά και ανούσια. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι το πιο τυχερό άτομο του κόσμου.

Να είσαι με κάποιον-α που λυπάται όταν λυπάσαι

Ακόμα κι όταν φταίει εκείνος-η που είσαι στεναχωρημένος-η. Θα πρέπει να είναι εκεί και να προσπαθεί να σου φτιάξει τη διάθεση, κι αν φταίει ο-η ίδιος-α θα πρέπει να παραμερίσει λίγο τον εγωισμό του∙ αν θέλει να σε έχει στη ζωή του.

Να είσαι με κάποιον-α που είναι περήφανος για εσένα

Ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου πρέπει να περηφανεύεται για εσένα. Να χαίρεται που είσαι ο/η σύντροφός του. Να στηρίζει τις αποφάσεις σου και να σε βοηθά να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

Να είσαι με κάποιον-α που δε διστάζει να σε υπερασπιστεί

Ο άνθρωπος που αξίζει τον χρόνο σου είναι αυτός που δε θα δυσανασχετήσει όταν έρθει η ώρα να σε υπερασπιστεί. Θα του βγει αβίαστα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί είστε ομάδα κι αν πέσει ο ένας πέφτει και ο άλλος.

Να είσαι με κάποιον-α που σε κάνει να νιώθεις υπέροχος-η

Είσαι υπέροχος, σ΄ το λέμε εμείς. Δεν αρκεί όμως να σου το πούμε εμείς και οι γονείς σου. Πρέπει να το ακούς και από τον σύντροφό σου. Μην τον λυπάσαι, δουλειά του είναι να είσαι ευτυχισμένος-η.

Να είσαι με κάποιον-α που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα

Πρόσεξε, μην μπερδεύεις το «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» με το πάθος. Ο άνθρωπος που διάλεξες για ταίρι στη ζωή σου πρέπει να νιώθει (όπως κι εσύ) ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα δίπλα του. Επειδή ενδιαφέρεται, θέλει να σε φροντίσει, κι αυτά δεν πηγάζουν από κανέναν εγωισμό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα