1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Με τι ξενερώνει το κάθε ζώδιο στη σχέση;

Κριός

Το ζώδιο που λατρεύει τις ανατροπές ξενερώνει όταν συζητάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που κάθεστε να τα πείτε. Του αρέσει του Κριού να ενθουσιάζεται, να πορώνεται και να υπάρχει λίγη ένταση στην κουβέντα. Είναι ζώδιο της φωτιάς άλλωστε.

Ταύρος

Νομίζεις ότι ο υπομονετικός Ταύρος δεν έχει πρόβλημα να περιμένει. Στον έρωτα, όμως, ο Ταύρος θέλει να νιώθει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν το παίξεις αδιάφορος για να τον κρατήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξενερώσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ερωτεύεται με το μυαλό, πρώτα απ’ όλα. Δυστυχώς, χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του. Αρκεί να του δώσεις έναν λόγο. Έχει αυτοπεποίθηση και το ίδιο θέλει από εσένα μη χάσει τον θαυμασμό του για το πρόσωπό σου.

Καρκίνος

Στόχος του καλοκαιρινού ζωδίου είναι το πακέτο οικογένεια-παιδιά-μικρό σπίτι στο λιβάδι. Αν δεν το θες αυτό και παράλληλα δεν επενδύεις χρόνο στη σχέση, πάει το πουλάκι, πέταξε. Είναι ανασφαλής και τη θέλει λίγο την επιβεβαίωσή του.

Λέων

Όλη η ζωή του Λέοντα περιστρέφεται γύρω από ένα δράμα. Θέλει να προσέχεις μόνο εκείνον. Αν σε δει να γελάς με τα αστεία κάποιου περισσότερο από ό,τι με τα δικά του ή κάνεις οτιδήποτε υποδηλώνει ότι δίνεις την προσοχή σου αλλού, ξενερώνει αρκετά.

Παρθένος

Η τελειομανία του Παρθένου παρατηρείται σε διάφορες πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής. Θέλει να έχει -τουλάχιστον- παραμυθένια σχέση. Αν εσύ δεν μπορείς να του το δώσεις αυτό –όπως να του φέρεις χωρίς λόγο λουλούδια, θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί.

Ζυγός

Όπως είναι γνωστό, ο ερωτικός Ζυγός, αυτός που συμπαθούν οι πάντες, ο PR του ζωδιακού, έχει τον έρωτα πολύ ψηλά στη ζωή του. Είναι ερωτευμένος με τη ζωή, με τους ανθρώπους, με τον ίδιο τον έρωτα. Αλλά έχει και ένα κούτελο στην κοινωνία, κι εσύ αν αρνείσαι να βάλεις ταμπέλα στη σχέση, θα βρει κάποιον άλλο που να θέλει αυτήν την ταμπέλα.

Σκορπιός

Αυτός ο μυστήριος Σκορπιός ποτέ δεν ξέρεις πότε και γιατί θα ξενερώσει. Ερωτεύεται δύσκολα, αγαπά παθιασμένα, του αρέσει το σεξ, σιχαίνεται την προδοσία και είναι ζηλιάρης. Ένα πράγμα είναι απολύτως σίγουρο ότι μπορεί να τον κάνει να χάσει το ενδιαφέρον του: το ψέμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης ρουφάει τη γνώση όπως το σφουγγάρι το νερό. Και το επιδιώκει κιόλας. Θέλει κάθε μέρα να αξίζει, να μην τελειώνει η μέρα και να μην έχει να κάνει απολογισμό. Αν επαναπαύεσαι και δεν έχεις κάτι καινούριο ανά καιρούς να του δώσεις θα ξενερώσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι κι αυτός ένα απλό ζώδιο. Ωστόσο, είναι λιγάκι ψυχρός, λιγάκι απόμακρος, βάζει μπροστά τη λογική και όχι το συναίσθημα. Ξενερώνει απίστευτα με γλυκές χειρονομίες. Ειδικά αν αυτές γίνονται μπροστά στον κόσμο.

Υδροχόος

Δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό που άρεσε χθες στον Υδροχόο θα του αρέσει και σήμερα. Θα βρει κάτι όμορφο εκεί που δεν το έχει δει ποτέ κανείς και την επόμενη μέρα ίσως τελικά αλλάξει γνώμη. Λυπάμαι, αλλά αν είσαι γενικά κάθετος άνθρωπος, θα ξενερώσει.

Ιχθείς

Ναι, είναι συναισθηματικός, ναι είναι λιγάκι στον κόσμο του, είναι και λιγάκι ευαίσθητος. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλει και το ταίρι του να είναι έτσι. Θέλει να υπάρχει ισορροπία στη σχέση, κι αυτό δεν γίνεται όταν και οι δύο είναι ρομαντικοί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα