1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Με ποιο ζώδιο να ταξιδέψω;

Οι διακοπές με παρέα δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα. Παρεξηγήσεις μικρές μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, ιδέες για το τι ακριβώς θα κάνει η παρέα θα ανατραπούν πριν καν εκφραστούν… Μερικές φορές, ακόμα και στο φαγητό δεν θα μπορείτε να τα βρείτε.

Εκτός κι αν διαλέξεις το κατάλληλο ζώδιο. Την αδερφή-ψυχή σου για διακοπές, αν θες.

Ο Κριός με τους Διδύμους
Το γεγονός ότι μπορείτε και οι δύο να γίνετε έξαλλοι στις διακοπές, το ξέρετε. Οπότε θα τα βρείτε. Επειδή δεν γίνεται ο ένας να θέλει βαρκάδα σε λίμνη και ο άλλος να είναι σε φάση «ΜΥ ΚΟ ΝΟΣ». Εδώ έχουμε, λοιπόν, και τους δύο που είναι για Μύκονο.
Κατάλληλος προορισμός: Αν όχι Μύκονος, σίγουρα κάποια άλλη δημοφιλής Κυκλάδα. Ή Ρόδος. Ή, αν παίζουν καλά λεφτά, Ίμπιζα.

Ο Ταύρος με τον Αιγόκερω
Επειδή αποκλείεται ο Ταύρος να πάει για ελεύθερο κάμπινγκ, και επειδή ο Αιγόκερως έχει τρελή ανάγκη να νιώσει ότι στις διακοπές του θα πάει κάπου καλά· ότι θα αμειφθεί για όλη την σκληρή του δουλειά. Χλίδα και χαλάρωση θέλουν και τα δύο αυτά ζώδια.
Κατάλληλος προορισμός: Ίμπιζα. Θα παίζουν λεφτά. Τα βάζανε στην άκρη από νωρίς.

Ο Καρκίνος με τον Παρθένο
Οικογενειακά, ήρεμα, χωρίς εντάσεις. Αυτό δηλαδή που ψάχνουν και τα δύο αυτά ζώδια στην ζωή τους, μπορούν να τα βρουν στις διακοπές. Πιθανότατα δεν θα διαφωνήσουν σε τίποτα—και δεν τα λες και πολύ εύκολα ζώδια να συμφωνήσουν με τους άλλους.
Κατάλληλος προορισμός: Τήνος, αλλά όχι Δεκαπενταύγουστο. Ίσως και Δεκαπενταύγουστο, αν νιώθουν την ανάγκη να βάλουν στο πρόγραμμα κι ένα γρήγορο τάμα.

Ο Λέων με τον Ζυγό
Δύο λέξεις: Αλκοόλ.
Κατάλληλος προορισμός: Αλκοόλ.

Ο Σκορπιός με τους Ιχθείς
Είναι και οι δύο ζουζούνια και θέλουν να ζήσουν ακραίες, κινηματογραφικές στιγμές. Είναι σαν εκείνες τις ταινίες που οι άβγαλτες μαθήτριες βρίσκονται ξαφνικά στα πιο ξέφρενα πάρτι και δεν ξέρουν πώς να φερθούν. Και αυτό είναι τέλειο, επειδή όλες οι άβγαλτες μαθήτριες χρειάζονται μια φίλη να τους κρατάει τα μαλλιά στον αναπόφευκτο εμετό γύρω στις πέντε το πρωί. Αυτοί οι δύο ίσως να περάσουν καλύτερα από όλους τους άλλους.
Κατάλληλος προορισμός: Είτε Επτάνησα κάπου για να το ζήσουν όσο πιο γαλαζοαίματοι γίνεται, είτε Ικαρία για να πειραματιστούν με την αλτέρνατιβ πλευρά τους (και μετά να ξεχάσουν ότι υπάρχει, επειδή φρίκαραν λίγο.)

Ο Τοξότης με τον Υδροχόο
Προφανώς τα δύο πιο ό,τι να ‘ναι ζώδια θα πάνε μαζί διακοπές. Εδώ είναι τέλεια η φάση επειδή το πρόγραμμα θα είναι μηδενικό. Κυριολεκτικά θα ξυπνάνε το πρωί, θα ρωτάνε ο ένας τον άλλο «Τι θα κάνουμε σήμερα;», και θα απαντούν σε όλα ναι. Και μετά θα τρέχουν να τα προλάβουν. Δύο άνθρωποι με καθόλου αίσθηση αυτοέλεγχου, και χωρίς τρίτο ενοχλητικό που γκρινιάζει ότι θα χάσουν λεωφορείο; Ό,τι καλύτερο για καλοκαιρινές διακοπές.
Κατάλληλος προορισμός: Κάτι που να συνδυάζει φύση για βόλτες και εξερεύνηση και ικανοποίηση της φυσικής τους περιέργειας, αλλά που να έχει και μπαράκια κοντά, επειδή θα την βαρεθούν την φύση αρκετά γρήγορα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα