1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Με ποιον «κολλάει» το κάθε ζώδιο

Κριός

Ο περιπετειώδης Κριός κολλάει με αυτούς τους τύπους ανθρώπων που έχουν αστείρευτη ενέργεια, αλλά χωρίς να τον επισκιάζουν. Θέλει το έτερον ήμισυ να τον προκαλεί και να τον κρίνει όταν χρειάζεται, χωρίς όμως να τον αγχώνει. Θέλει.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει πολλά, θα λέγαμε είναι το κλασικό θύμα. Κολλάει με ανθρώπους δημοφιλείς και κοινώς αποδεκτά όμορφους. Δεν το θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Η πολυτέλεια τον ελκύει.

Δίδυμοι

Όλως παραδόξως ο Δίδυμος κολλάει με τους ντροπαλούς ανθρώπους. Είναι πρόκληση για τον Δίδυμο να κάνει έναν συνεσταλμένο άνθρωπο να του ανοιχτεί. Και δεν είναι μόνο αυτό· του Δίδυμου του αρέσει να μιλάει με ανθρώπους που τον ακούν χωρίς να τον διακόπτουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δε θα μπορούσε να κολλήσει με τίποτα άλλο πέρα από κάποιον που είναι καρμπόν με τον ίδιο. Τον ελκύουν οι ρομαντικοί άνθρωποι που λένε γλυκόλογα, σε σημείο που να τον παραμυθιάζουν. Τι να κάνουμε; Ο Καρκίνος είναι λίγο αφελής.

Λέων

Είναι γνωστό ότι το ζώδιο αυτό θέλει να τραβάει τα βλέμματα, και πράγματι το πετυχαίνει. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, θα κολλήσει με εκείνον τον άνθρωπο που θα τον γράψει και δε θα ενθουσιαστεί με τη λάμψη του. Γιατί μόνο αν κάποιος τον προκαλεί, θα λάμψει περισσότερο.

Παρθένος

Ο Παρθένος καλώς ή κακώς για να κολλήσει χρειάζεται κάποιον που θα του τσαλακώνει τη «σιδερωμένη» του καθημερινότητα. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι λίγο στον κόσμο του –για να τον τον βοηθήσει ο Παρθένος να μπει σε μία τάξη- και να είναι λίγο απρόβλεπτος για έχει την ευκαιρία ο Παρθένος να τον βάλει σε πρόγραμμα.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει τη φήμη του αναποφάσιστου, αλλά όταν πρόκειται να δαγκώσει τη λαμαρίνα είναι συνεπής. Θα κολλήσει με εκείνον που θα του φερθεί σαν να είναι ο ένας και μοναδικός. Είναι κάπως παράδοξο, αλλά έτσι λειτουργεί ο Ζυγός.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι η πιο κλασική περίπτωση. Κολλάνε όλοι μαζί του, αλλά αυτός θα κολλήσει με εκείνον τον άνθρωπο που θα του το παίξει δύσκολος. Σας είπαμε: είναι εντελώς κλασική περίπτωση.

Τοξότης

Ο Τοξότης δε θα μπορούσε να κολλήσει με κάποιον συντηρητικό. Ο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος είναι αυτός που τον ελκύει· αυτός που θα έχει τη θέληση να πειραματιστεί και να ταξιδέψει. Κάποιος που να μπορέσει να αμφισβητήσει αυτά που λέει ο Τοξότης, έτσι ώστε να τον βάλει στη διαδικασία να τα αποδείξει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν κολλάει με ανθρώπους που τον αγνοούν, αντιθέτως ξενερώνει. Κολλάει όμως με εκείνους που έχουν τη ζωή τους σε τάξη και φαίνεται να τα έχουν όλα λυμένα. Τους θαυμάζει, κι όταν ο Αιγόκερως θαυμάζει κάποιον, αυτομάτως τον γουστάρει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αν και δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει, ξέρουμε εμείς με ποιους κολλάει. Ελκύεται από ανθρώπους ανεξάρτητους με ισχυρά κίνητρα. Θα κολλήσει με τον άνθρωπο που δε θα εξαρτάται καθόλου από τον ίδιο –το αντίθετο τον κάνει να βαριέται.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι άλλο ένα κλασικό θύμα του ζωδιακού. Κολλάει με ανθρώπους που πρέπει να «διορθώσει». Μόλις γνωρίσει έναν άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια, γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Και μετά κολλάει. Δε φοράνε όλοι οι ήρωες κάπες.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα