1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εθνικα

ΘΡΑΚΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Τις τελευταίες ημέρες το πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων είναι η προκλητικότητα και αποφασιστικότητα με την οποίαν οι Τούρκοι προσπαθούν να βάλουν στο τραπέζι του διαλόγου με τη χώρα μας τις διεκδικήσεις ετών ,βρίσκοντας δυστυχώς απέναντί τους μια κυβέρνηση μικρόψυχη ,υποτακτική και προπάντων αναποφάσιστη να υπερασπιστεί την Εθνική μας κυριαρχία.

του Αντώνη Μυλωνάκη, βουλευτή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – Α’ Ανατολικής Αττικής

Μέσα στις διεκδικήσεις της Αγκυρας είναι και το θέμα της δήθεν ΄΄Τουρκικής μειονότητας ΄΄ της Θράκης η οποία ΄΄καταπιέζεται΄΄ απο τις εθνικιστικές πολιτικές της Ελλάδας. Η προσπάθεια δηλαδή να ξεκινήσει ανένδοτο η Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με τη βοήθεια του Τουρκικού προξενείου , να ξεσηκωθεί , να δημιουργήσει εστίες ανωμαλίας εντός της χώρας μας με ΑΝΣΚ την αυτονομία της.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι για όλα αυτά τα οποία δεν είναι προφανώς νέα αλλά ετών προσπάθειες κύκλων της Τουρκίας να δημιουργήσουν ένα νέο ΄΄Κόσοβο΄΄ εντός της Ελληνικής επικράτειας ,ευθύνονται οι πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν έθεσαν ποτέ όρια ,δεν εφάρμοσαν τους νόμους και άφησαν την Αγκυρα να παίζει το βρώμικο παιχνίδι της .

Μετά τις τριπλές εκλογές του 2019 και τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση αναδείχθηκε ένα μείζον θέμα για το οποίο θα έπρεπε χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις μας να έχουν ….εντοπίσει και επιλύσει.

Στις Ευρωεκλογές του 2019 το κόμμα της ισότητας ,τη ειρήνης και της φιλίας (ΚΙΕΦ) της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη αναδείχθηκε πρώτο σε Ροδόπη και Ξάνθη ,μία εξέλιξη εξαιρετικά επικίνδυνη καθώς είναι γνωστό ότι σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με τη δράση του Τουρκικού προξενείου της Κομοτινής .

Το τεράστιο αυτό Εθνικό πρόβλημα το ανέδειξε πρώτος αμέσως μετά την είσοδό μας στη βουλή ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος υποστηρίζοντας και προτείνοντας στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σύσταση ΄΄ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ΄΄ προκειμένου να χαραχθούν νέες σοβαρές πολιτικές που θα καταστήσουν τη Θράκη πρωτοπόρο περιφερειακή δύναμη και θα υψώσουν τοίχος απέναντι στη δράση του Τουρκικού προξενείου.

Τη πρόταση Βελόπουλου υποστήριξε και ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης αναγκάζοντας ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επαναφέρει και να ενεργοποιήσει μιά διακομματική επιτροπή η οποία είχε συσταθεί επι πρωθυπουργίας του Κων/νου Μητσοτάκη με πρόεδρο τη Βιργινία Τσουδερού ,επιτροπή η οποία ουσιαστικά ,ουδέν αποτέλεσμα έφερε.

Το δυσάρεστο όμως είναι ότι με τις ολιγωρίες των προηγούμενων κυβερνήσεων και κυρίως αυτής του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής και πρόεδρος του ΚΙΕΦ είναι η Τσιγδέμ Ασάφογλου μιά Μουσουλμάνα απο τη Ξάνθη η οποία υποστηρίζει ότι το ΚΙΕΦ είναι Τούρκικο κόμμα έχει ιδρυθεί απο Τούρκους ,η ίδια νιώθει Τουρκάλα και ισχυρίζεται ότι ΄΄με τη βοήθεια του λαού μας θα πάμε ακόμα πιο ψηλά ΄΄

Χαρακτηρίζει του Ελληνες , Πομάκους ,Ρομά Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα της Θράκης σαν Τουρκική μειονότητα και ότι με τη πρωτιά του ΚΙΕΦ (DEP κατα τους Τούρκους) στις Ευρωεκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη στέλνει ένα μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση .

Ποιό όμως είναι το μήνυμα αυτό ?

Είναι ένα μήνυμα το οποίο έχει προμηνύματα πολλά ετών για τα οποία κανένας υπουργός εξωτερικών ή εσωτερικών δεν έδωσε ποτέ σημασία.

Να προσθέσουμε ορισμένα ενδεικτικά παραδείγματα μαύρης προπαγάνδας που με την ανοχή των ελληνικών αρχών συντελούνται στη Θράκη και υπονομεύουν την ενσωμάτωση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελληνική κοινωνία.

α/ 1000 ευρώ κάθε χρόνο δίνει το Τουρκικό προξενείο Κομοτινής σε κάθε ανήλικο κορίτσι που θα φορά τη Τουρκική μαντίλα.

β/ Τα παιδιά των Πομάκων υποχρεούνται να μαθαίνουν τρείς γλώσσες απο το Δημοτικό. Ποιός είναι ο λόγος άραγε να μαθαίνουν την Τουρκική?

γ/Στη Κομοτινή έχει την έδρα της η Ζιράατ Μπάνκ Τουρκική τράπεζα η οποία δανείζει επιλεκτικά τους μουσουλμάνους οι οποίοι δέχονται ότι είναι Τούρκοι με επιτόκιο 1,25 -1,50% ενώ οι ελληνικές τράπεζες δανείζουν τους έλληνες Χριστιανούς με επιτόκια παλύ υψηλά με αποτέλεσμα ο Χριστιανός να πουλάει τη γή του και ο Μουσουλμάνος να αγοράζει .

δ/ Ανεξέλεγχτο το Κόμμα της Ασάφογλου το ΚΙΕΦ, στελέχη του οποίου οργώνουν τα μειονοτικά χωριά όχι μόνο της Θράκης αλλά και της Ρόδου και της Κώ , κηρύσσοντας τον αλυτρωτισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων , προπαγανδίζοντας την ΄΄αυτόνομη Θράκη΄΄

Δυστυχώς η Τουρκική προπαγάνδα δεν σταματά πουθενά.Ομολογίες και καταγγελίες Ελλήνων Πομάκων μουσουλμάνων στο θρήσκευμα δείχνουν το σκληρό πρόσωπο του Τούρκου.

Απειλές ,εκβιασμοί,ξυλοδαρμοί και χρηματισμοί καθημερινό φαινόμενο για τους φτωχούς και φιλήσυχους Πομάκους απο τους Τούρκους πράκτορες για να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι και οι ελληνικές αρχές κωφεύουν .

Η Διακομματική επιτροπή της βουλής επικεφαλής και πρόεδρος της οποίας ορίστηκε με εντολή του αδερφο΄λυ της η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε τις εργασίες της τη περασμένη Πέμπτη.

Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι θα ήταν σοφότερο και αποτελεσματικότερο να προίσταττο στην επιτροπή αυτή ,Βουλευτής της περιοχής έστω και της Διοικητικής περιφέρειας δηλαδή αυτής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα τα οποία σαφώς και δεν γνωρίζει ο Αθηναίος ή ο Κρητικός.

Αμεσα λοιπόν πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις ,να σταματήσει η περιθωριοποίηση της Θράκης ,να δοθούν κίνητρα απο τη πολιτεία σε Ελληνες μουσουλμάνους και Χριστιανούς για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και να αναθεωρηθεί εκ βάθρων η στάση του ελληνικού κράτους απέναντι στους Πομάκους και βέβαια να σταματήσει με κάθε τρόπο τη παράνομη και προπαγανδιστική δράση του Τουρκικού προξενείου το οποίο στηρίζει και μεταφέρει με κάθε μέσο και τρόπο τις θέσεις της Αγκυρας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα