1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Η κρυφή σέξι πλευρά του κάθε ζωδίου

Κριός
Οι Κριοί είναι πολύ πιο kinky απ’ ό,τι νόμιζες. Για την ακρίβεια, αυτό που θέλουν να τους κάνεις είναι να τους… φέρεσαι άσχημα. Πέταξέ τους στο κρεβάτι και – κοινώς, και ολίγον τι χυδαία – πέταξέ τους τα μάτια έξω.

Ταύρος
Οι Ταύροι, πάλι, είναι το ακριβώς αντίθετο. Γουστάρουν φουλ να είναι κυρίαρχοι στο σεξ, να δίνουν διαταγές και να αράζουν σαν σουλτάνοι, όσο τους περιποιείσαι ακριβώς με τον τρόπο που σου είπαν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι πάσχουν από μια ελαφρά διάσπαση προσοχής. Που σημαίνει ότι τρελαίνονται να αλλάζουν στάση κάθε λίγο και λιγάκι. Βαριούνται το σεξ που είναι αργό, και θα προτιμούσαν να το κάνουν σαν τα κουνέλια.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τους παρτενέρ τους στο κρεβάτι, και σπάνια θα «στραβώσουν» με κάποια ιδέα, όσο kinky κι αν είναι. Το μυστικό τους, όμως; Τελειώνουν πάντα πιο δυνατά όταν το κάνουν στην πιο κλασική στάση, το ιεραποστολικό.

Λέων
Οι Λέοντες είναι περίεργη περίπτωση, επειδή θέλουν το σεξ να λέει μια ιστορία. Το ιδανικό σεξ για εκείνους ξεκινά αργό και παθιασμένο και καταλήγει βρώμικο και βίαιο, σαν το μυαλό τους. Μπορεί στη ζωή να είναι πρωταγωνιστές, στο κρεβάτι όμως τους βγαίνει περισσότερο το δουλικό.

Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν απόλυτο φετίχ με τα χέρια. Συνεπώς, ό,τι τα περιλαμβάνει – από χάδια μέχρι fisting – είναι αρκετό για να εξάψει την περιέργειά τους. Αν πέφτεις συχνά στο κρεβάτι με έναν Παρθένο, φρόντισε να προσέχεις ιδιαίτερα τα χέρια σου.

Ζυγός
Οι Ζυγοί γενικά είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο, αλλά τίποτα δεν τους ερεθίζει περισσότερο από το να κάνουν στοματικό στους συντρόφους τους και να νιώθουν όλο το σώμα τους να τρέμει. Το να προσφέρουν οργασμούς με το στόμα τους είναι η καλύτερή τους.

Σκορπιός
Πάρε τον Σκορπιό σου στην κουζίνα. Στο μπάνιο. Στον καναπέ. Πάρε τον Σκορπιό σου στο αυτοκίνητο, στο πάτωμα του σαλονιού ή στο ασανσέρ ενός νοσοκομείου. Μόνο στο κρεβάτι μη τον πάρεις.

Τοξότης
Υπάρχει κόσμος που γουστάρει να παίζει ρόλους στο σεξ, και μετά υπάρχουν και οι Τοξότες. Αν μια συνηθισμένη φαντασίωση roleplay έχει μέσα πονηρά και ελαφρώς απαγορευμένα στοιχεία, οι φαντασιώσεις αυτού του ζωδίου πατάνε γκάζι και ξεφεύγουν προς πιο άρρωστες κατευθύνσεις.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι, λόγω του σοβαρού προφίλ τους, θεωρούνται εξίσου σοβαροί, πειθαρχημένοι και προσεκτικοί εραστές. Αυτό είναι ψέμα. Τίποτα δεν θα ικανοποιήσει έναν Αιγόκερω περισσότερο από ένα γρήγορο, βρώμικο και όρθιο σεξ εκεί που δεν το περιμένεις.

Υδροχόος
Εδώ περιμένεις να διαβάσεις κάτι εξωγήινο. Πλοκάμια, ίσως. Αλλά όχι. Η απόλυτη φαντασίωση του πιο περίεργου απ’ όλα τα ζώδια είναι… τα φιλιά. Αν τα χείλη σας δεν είναι σκασμένα αφού τελειώσετε, κάτι δεν πήγε καλά.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς θέλουν να παραδίνουν εντελώς τον έλεγχο. Είναι το πιο αθώο και γλυκούλι ζώδιο, και στο σεξ γίνονται ο απόλυτος υποτακτικός σκλάβος, που θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον αφέντη του.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα