1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΖΕΥΓΑΡΙΑ | Τα χειρότερα είδη ζευγαριών

Δεν έχουν όλα τα ζευγάρια το χάρισμα να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όταν είσαι μαζί τους, χωρίς να σου υπενθυμίζουν διαρκώς με τη συμπεριφορά τους ότι είναι ζευγάρι. Τέτοιου είδους ζευγάρια, δυστυχώς, σπανίζουν. Ο υπεύθυνος είναι αυτή η σατανική φωνούλα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, που προσπαθεί να μας πείσει ότι οι σχέσεις δεν πρέπει να είναι ισορροπημένες και ήρεμες, αλλά να έχουν ίντριγκα και σασπένς.

Ωστόσο, εμάς, που έχουμε βάλει αυτή τη φωνούλα στο mute, τέτοια ζευγάρια μας ενοχλούν και ελπίζουμε να μη γίνουμε ποτέ έτσι:

Οι τσακωμένοι

Το μόνο που ήθελες εσύ και παρέα σου ήταν να βγείτε για ποτάκι και να περάσετε ένα ωραίο και ήρεμο σαββατόβραδο. Όταν εσύ όμως κάνεις σχέδια, το τσακωμένο ζευγάρι γελάει. Μιλάμε για εκείνα τα ζευγάρια που τσακώνονται με το παραμικρό και κάθε φορά σε φέρνουν στη δύσκολη θέση να διαλέξεις μέτωπο. Ωστόσο αυτά τα ζευγάρια με τον καιρό παλεύονται: φροντίζεις όταν βγαίνετε να είστε μεγάλη παρέα και όποτε τσακώνονται αδιαφορείς.

Οι «κοινό προφίλ»

Είναι αλήθεια ότι τα σόσιαλ έχουν καταστρέψει κόσμο· τη συμμεριζόμαστε αυτήν την άποψη και μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάποια ψήγματα ζήλιας. Αυτό που δεν μπορούμε με τίποτα να δικαιολογήσουμε είναι όταν η ζήλια είναι τόση που τους οδηγεί να φτιάξουν κοινό προφίλ. Στέλνεις μήνυμα και δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Είναι ο Κώστας; Είναι η Μαρία; Βρίσκονται και οι δύο αυτή τη στιγμή μπροστά από το PC; Πώς να είναι η καθημερινότητά τους;

Οι «εμείς»

Θα τους ακούσεις να λένε «Ξεκινήσαμε χορτοφαγική διατροφή» ή «κόψαμε το τσιγάρο». Είναι οι ίδιοι που δεν πρόκειται να εμφανιστούν πουθενά χωρίς τον σύντροφό τους. Δε βγαίνουν ποτέ χώρια, έχουν μετουσιωθεί σε μία οντότητα και πλέον ξέρεις πως όταν καλείς έναν από τους δύο, αυτόματα καλείς και το ταίρι του.

Οι αναποφάσιστοι

Δεν ξέρουν τι θέλουν: Θέλουν να είναι μαζί; Δε θέλουν; Μία χωρίζουν, μετά είναι ξανά μαζί, μετά ξαναχωρίζουν και κάπως έτσι έχουν περάσει δύο χρόνια. Το εκνευριστικό σε αυτήν την περίπτωση ζευγαριού είναι ότι κάθε φορά –τον πρώτο καιρό- πιστεύεις ότι αυτός ο χωρισμός θα είναι και ο τελευταίος, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με τον φίλο/η σου να κυλούν κάπως έτσι: Εκείνη: Με πήρε τηλέφωνο ο Σάκης, μου είπε να τα ξαναβρούμε Εσύ: Με τι θράσος ο μ****ς; Εκείνη: Τα ξαναβρήκαμε, Εσύ: Μπράβο ρε φιλενάδα.

Οι ασυγκράτητοι

Όταν βρίσκεσαι στο ίδιο χώρο με αυτό το ζευγάρι υπάρχουν δύο τινά. Το ένα είναι ότι θα νιώσεις ντροπή συνάμα με θλίψη επειδή τους βλέπεις εδώ και ένα δεκάλεπτο να χαριεντίζονται με πάθος, ενώ εσύ σκέφτεσαι ότι θα πεθάνεις μόνος. Το δεύτερο είναι ετεροντροπή. Όταν σταματά το session με τα παθιασμένα φιλιά, έρχεται η πιο αηδιαστική στιγμή τους: αρχίζουν να λένε «Μωγιάκι μου σ’ αζαπώ πολύ», να τρίβουν μύτες και να χαχανίζουν σε άσχετες φάσεις. Εκείνες τις στιγμές νιώθεις ευλογημένος που είσαι single.          

Οι αγνοούμενοι

Ήσουν εκεί όταν φιλήθηκαν πρώτη φορά. Ίσως και κάποιο βράδυ μεταξύ αλκοόλ και ζάλης να ήσουν εκεί όταν σε μια σκοτεινή γωνιά παραδέχτηκαν πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι. Τώρα, τέσσερις μήνες μετά, μαθαίνεις τα νέα τους από σκόρπια story στο Instagram. Το πιο πιθανό είναι ότι θα εμφανιστούν αν και όταν χωρίσουν. Αλλιώς, μία μέρα θα λάβεις προσκλητήρια ψηφιακή κάρτα στο Facebook από το κοινό τους προφίλ.

Οι εξαναγκασμένοι

Δε θέλουν να είναι πια μαζί και αυτό είναι ξεκάθαρο. Τους βλέπεις να αλληλοκράζονται διαρκώς, είτε αν έχεις πάει σπίτι τους, είτε αν είστε κάπου έξω. Πετάνε συνέχεια μπηχτές ο ένας στον άλλο· γενικά η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Στην πραγματικότητα ίσως και να αγαπιούνται, ωστόσο είναι εμφανές ότι δεν αντέχει ο ένας τον άλλο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα