1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ενοικίαση αυτοκινήτου για γάμο: Την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου, θέλεις ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου για γάμο: Την ωραιότερη και πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου, θέλεις όλα να είναι αψεγάδιαστα και τέλεια! Γιατί να μην εντυπωσιάσεις νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελείας;

Η εταιρία μας σας προσφέρει γαμήλια αυτοκίνητα limo για να εντυπωσιάσετε κατά την άφιξή σας στην εκκλησία και αν το επιλέξετε και για την άφιξή σας στο γαμήλιο τραπέζι.

Αν θέλετε ωστόσο να κάνετε και φωτογράφιση με το υπερπολυτελές όχημα που θα έχετε στη διάθεσή σας την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, κανένα πρόβλημα.

Το όχημα διαθέτει οδηγό, όλες τις ανέσεις ασφαλείας εντός του οχήματος και prestige για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο.

Τα οχήματα είναι διαθέσιμα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και κατόπιν συνεννόησης για άλλες ημέρες της εβδομάδας. Στα πακέτα ενοικίασης περιλαμβάνονται: οδηγός, καύσιμα και μικτή ασφάλεια.

Περιοχές κάλυψης: Αττική, Χαλκίδα, Κόρινθος

Διαθέσιμα οχήματα: Mercedes CLS CGI (black), Mercedes S 500 Hybrid (black), Porsche Cayenne Hybrid (black), Hummer H3 (black), VW Scarabeo cabrio (light blue)

Περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω μεγάλης ζήτησης.

Καλέστε τώρα στο 210 3008821 για να μάθετε τη διαθεσιμότητα και το κόστος για την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε.

Προσοχή, οι διαθέσιμες ημερομηνίες μεταβάλλονται καθημερινά. Φροντίστε να κάνετε κράτηση έγκαιρα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα