1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Εκαμίτης- Κυπατζής και assistant σωματοφύλακας της φαμίλιας των Λάτσηδων. Η στάση πυρός και το ημιάρβυλο, προδίδει τον εκτελεστή; Καλύτερα, φύγε από τη χώρα…

«Ταπεινός σαν μοναχός, αθόρυβος σαν φίδι, μαχητής σαν πάνθηρας», αυτό είναι το σύνθημα της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, της γνωστής ΕΚΑΜ και ως προς τα πρώτα δύο, τα πέτυχε, ο δολοφόνος που στρατολογήθηκε και πήγε να σκοτώσει στα Βριλήσσια μπαμπέσικα τον Στέφανο Χίο, το ξημέρωμα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα.

Το ματωμένο πιστόλι με τα στρατιωτικά άρβυλα, κινήθηκε αστραπιαία σαν ένας γνήσιος και πειθαρχημένος ΕΚΑΜίτης. Δεν «γάζωσε», προκαταβολικά τον στόχο του με σφαίρες, πριν βρεθεί κατά πρόσωπο μαζί του, καθώς αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας στην εκπαίδευση για να μην εξοντωθεί σε συνθήκες «εικονικής πραγματικότητας», λάθος άνθρωπος.

Έριξε κατ’ ευθείαν στο κεφάλι

Και το κυριότερο, τούτος ο δολοφόνος έστρεψε την κάννη του πιστολιού του και πυροβόλησε κατ’ ευθείαν στο κεφάλι, με την πρώτη εννιάρα βολίδα να καταλήγει ξυστά στον λαιμό και την καρωτίδα του Στέφανου, ενώ αμέσως μετά έριξε αστραπιαία στο στήθος, χιλιοστά από την καρδιά, πετυχαίνοντας αυτήν τη φορά τον στόχο του, καθώς αυτό το τραύμα ήταν διαμπερές, με αποτέλεσμα η βολίδα να βγει από την πλάτη του δημοσιογράφου μας, που από πραγματικό θαύμα δεν κατέληξε!

Αυτά και άλλα πολλά για “μισθωμένους” δολοφόνους πολιτικών, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα