1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Δεν χρειάζεται να φύγεις γι’ αυτούς τους λόγους

Γνώρισες ένα ενδιαφέρον άτομο, βγήκατε και κάμποσες φορές, μάλλον ταιριάξατε και σε κάποια σημεία, αλλά τώρα σκέφτεσαι ότι ίσως και να μην ταιριάζετε. Αν το λέει το ένστικτό σου, τότε καλό είναι να το ακούς. Αν όμως πρόκειται για λόγους επιφανειακούς, άνευ σημασίας, ίσως πρέπει να επανεξετάσεις την κατάσταση.

Έχει κάποιες ενοχλητικές συνήθειες

Ροχαλίζει; Μασάει με ελαφρώς ανοιχτό το στόμα; Ανεβάζει στόρι το γεύμα του-ης πριν το φάει και εσύ αναγκάζεσαι να τον-ην περιμένεις; Σίγουρα είναι εκνευριστικές αυτές οι συνήθειες, αλλά είναι σοβαροί λόγοι για να φύγεις; Ίσα-ίσα αυτές οι χαζοενοχλητικές συνήθειες είναι ένα πολύ ωραίο άκακο θέμα για να συζητάς με την παρέα σου και να γελάτε.

Δεν έχετε χημεία στον γραπτό λόγο

Ας είμαστε ειλικρινείς: υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να τους στείλεις ένα θαυμαστικό και να καταλάβουν αμέσως τι εννοείς, και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μπορεί να τους επεξηγήσεις τι είπες σε επτά γραμμές και πάλι να έχουν ερωτήσεις. Ενδεχομένως όμως, αυτό να μην λέει τίποτα για το αν ταιριάζετε κατ’ ιδίαν.

Δεν σε έχει γνωρίσει ακόμη στους φίλους του-ης

Ενώ το να μη σε γνωρίζει κάποιος στους φίλους σου είναι ένα από τα πιο τρανταχτά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που αυτό δικαιολογείται. Όπως  στην περίπτωση του να βγαίνετε μόλις μία με δύο εβδομάδες. Ή να ντρέπεται λίγο επειδή η παρέα του ίσως να έχει την τάση να τον «πειράζει».

Έχετε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα

Θα αστειεύεσαι έτσι; Να χωρίσεις επειδή σε εσένα αρέσουν π.χ. το σινεμά και σε εκείνον-η η αναρρίχηση; Ίσα-ίσα αυτό είναι τέλειο γιατί μπορείς εσύ να πάρεις πράγματα από εκείνον-η και εκείνος-η πράγματα από εσένα. Κι αν δεν έχετε όρεξη να μάθετε ο ένας από τον άλλο, σκέψου ότι τα διαφορετικά χόμπι είναι μία καλή ευκαιρία να αφιερώνει χρόνος ο καθένας σας τον εαυτό του.

Μένει μακριά

Ίσως εσύ να μένεις Μαρούσι και εκείνος-η να μένει κάπου προς Νότο. Το έχεις αναγάγει όμως σε μεγάλο πρόβλημα, σαν να μην αναφερόμαστε στην Αθήνα αλλά στον Γουίντερφελ και το Ντορν. Χαλάρωσε λίγο. Δε μένετε και σε άλλες πόλεις.

Το σεξ δεν είναι τέλειο

Κάπου εδώ να πούμε ότι το σεξ είναι το δεύτερο πιο σημαντικό «προαπαιτούμενο» σε μία σχέση, με πρώτη την επικοινωνία. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν έχετε κάνει δηλαδή δύο με τρεις φορές σεξ, δεν έχεις ακόμα ξεκάθαρη εικόνα του επιπέδου που μπορείτε να φτάσετε. Ίσως να είστε και οι δύο αμήχανοι, να κάνετε στον άλλο αυτά που νομίζετε ότι θέλει, ενώ μπορείτε απλά να ρωτήσετε και να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Είναι ακόμα φίλος-η με τον-ην πρώην

Μην πέφτεις από τα σύννεφα, πολλοί μένουν φίλοι με κάποιον-α πρώην. Σου έχουμε όμως νέα: το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουν βάλει στόχο να πλαγιάσουν με έναν άνθρωπο που έχουν κάνει σεξ εκατοντάδες φορές στη ζωή τους. Ειδικά αν η προηγούμενη σχέση του-ης διήρκησε χρόνια, θα έπρεπε να χαίρεσαι που δεν διέγραψε από τη ζωή του έτσι ωμά έναν άνθρωπο που πέρασαν τόσα μαζί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα