1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Γιατί δε σε εμπιστεύεται το κάθε ζώδιο

Οκέι, δεν λειτουργούν όλα τα ζώδια σαν τον Σκορπιό ο οποίος υπάρχει πιθανότητα και να μη σου δείξει ποτέ εμπιστοσύνη. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα θα σε εμπιστευτούν με κλειστά τα μάτια. 

Κριός

Ο Κριός δε θα σε εμπιστευτεί γιατί μέσα του πιστεύει ότι θα τον απογοητεύσεις. Μην το παίρνεις προσωπικά, έχει υψηλές προσδοκίες και οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας τον απογοητεύουν.

Ταύρος

Οι άνθρωποι ψεύδονται και το κάνουν συχνά. Αθετούν τους όρκους τους. Άλλες φορές δεν λένε ψέματα, αλλά κρύβουν την αλήθεια. Όλα αυτά τα ξέρει ο Ταύρος και δεν εμπιστεύεται κανέναν μέχρι να του αποδείξει το αντίθετο.

Δίδυμοι

Έχει καεί πολλές φορές από τους ανθρώπους. Ίσως επειδή κάποτε τους έδινε ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Θα πρέπει να δει το ποιόν σου για να αποφασίσει αν θα σε εμπιστευτεί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα κρίνει τους υπόλοιπους ανθρώπους βάσει του πώς πράττει ο ίδιος. Και επειδή δεν είναι όλοι τόσο ανιδιοτελείς όσο ο Καρκίνος, θεωρεί πώς σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους.

Λέων

Ο Λέων δεν πρέπει να την πατήσει ποτέ και από κανέναν. Οπότε πάντα κάνει τις χειρότερες υποθέσεις. Δε θέλει να πέσει από τα σύννεφα, ενώ έδειξε εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Ο Παρθένος θεωρεί ότι ο δικός του τρόπος είναι πάντα ο καλύτερος. Τα μυστικά του και τα σώψυχά του θα σου τα πει. Δε θα σε εμπιστευτεί για κάποια του δουλειά όμως. Κλασική περίπτωση Παρθένου.

Ζυγός

Κάθε φορά η ίδια ιστορία με τον Ζυγό: στην αρχή κρατάει τις επιφυλάξεις του, επειδή την έχει πατήσει πολλές φορές. Αυτό όμως δεν κρατάει για πολύ. Χωρίς να έχει γνωρίσει καλά τον άλλο, του δείχνει εμπιστοσύνη και την πατάει. Είναι θέμα χρόνου να σε εμπιστευτεί.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής. Δε δίνει την ευκαιρία να αποδείξει στον ίδιο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Και τελικά αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος καθώς ο Σκορπιός θεωρεί ότι κανένας δεν του έχει δώσει μέχρι τώρα λόγο να τον εμπιστευτεί.

Τοξότης

Νομίζεις ότι ο Τοξότης σε εμπιστεύεται, στην πραγματικότητα όμως θεωρεί ότι κάνετε ωραία παρέα. Την έχει πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε τώρα κοιτάει να περνάει καλά χωρίς να δείχνει εμπιστοσύνη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει υψηλές προσδοκίες από τους ανθρώπους. Δε θα μπει στη διαδικασία να σε εμπιστευτεί ενώ ξέρει ότι είναι σχετικά δύσκολο να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του. Αν το κάνεις έχει καλώς, μέχρι τότε μην περιμένεις πολλά.΄

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κατά βάθος είναι ευαίσθητος και φοβάται πολύ ότι κάποια στιγμή ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε θα τον πληγώσει. Γιατί λοιπόν να διακινδυνεύσει την ψυχική του υγεία;

Ιχθείς

Ο Ιχθύς ξέρει πολύ καλά ότι είναι ονειροπόλος κι αυτό τον καθιστά ανίκανο να καταλάβει ότι κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Γι’ αυτόν τον λόγο δε θα σε εμπιστευτεί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα