1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Γιατί δε θέλεις να πληγώσεις το κάθε ζώδιο

Κριός

Πλήγωσες τον Κριό; Επιστράτευσε υπομονή γιατί θα σου το κρατήσει μανιάτικο. Σε ανύποπτο χρόνο θα αρχίσει να σου πετάει σπόντες και λίγο-λίγο κάθε μέρα θα μετανιώνεις που τον στεναχώρησες.

Ταύρος

Όσο κι αν δεν του φαίνεται, ο Ταύρος είναι οξύθυμος. Έχει αυτές τις απρόβλεπτες εκρήξεις, που σε σοκάρουν και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Και λέει πολλές κακίες που ξύνουν πληγές.

Δίδυμοι

Αν μαλώσεις με τον Δίδυμο, χοντρά, θα είναι η τελευταία φορά που μαλώνεις μαζί του. Δε θα σε συγχωρήσει, επειδή πολύ απλά δε θέλει να σου αφήσει το περιθώριο να τον πληγώσεις ξανά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος παίρνει το μαγικό ραβδάκι του και σου επιτίθεται με το ξόρκι των ενοχών. Θα σε κάνει να νιώσεις απαίσια για ό,τι έχεις κάνει και εσύ θα νομίζεις ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη γη.

Λέων

Με τον Λέων δε θέλεις να τα βάλεις γιατί θα αντιδράσει με τέτοιον τρόπο που θα σου δώσει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ πραγματικά για εσένα. Κοινώς, θα σε κάνει να νιώσει σκουπίδι.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να είναι μαζεμένος στο καβούκι του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χαζός. Αν του τη «φέρεις» θα το αντιληφθεί πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Και δε θα σε συγχωρέσει ποτέ γι’ αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός προσπαθεί να εστιάζει στη θετική πλευρά των ανθρώπων, το ξέρεις. Για κακή του τύχη όποιου τον πλήγωσε, το βλέμμα απογοήτευσης που θα του ρίξει ο Ζυγός, θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα κάνει αυτό που περίμενες: θα πάρει την εκδίκησή του. Μην την περιμένεις όμως από στιγμή σε στιγμή να έρχεται. Όσον αφορά τον τρόπο που θα σε εκδικηθεί, είναι πολύ υπομονετικός∙ θα δράσει όταν εσύ πιστεύεις ότι το έχει ξεχάσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης δε θα σου κάνει τη χάρη να σου φωνάξει ή να σε εκδικηθεί. Θα προχωρήσει (ή τουλάχιστον θα υποκριθεί ότι προχώρησε) και εσύ θα κλαις γονυπετής να γυρίσει πίσω.

Αιγόκερως

Αν πληγώσεις τον Αιγόκερω, δε θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου. Μότο του είναι «δεν ασχολούμαι με ηλίθιους» κι αυτό θα κάνει. Από τη στιγμή που έχασε την εμπιστοσύνη του, πάει το πουλάκι, πέταξε.

Υδροχόος

Η καλλιτεχνική φύση του Υδροχόου σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις να κάνει με κάποιον αθώο και άκακο άνθρωπο. Ωστόσο, αν τον πληγώσεις, θα ακούσεις βρισιές που δεν ήξερες ότι υπήρχαν.

Ιχθείς

Αν πληγώσεις τον Ιχθύ, θα σε συγχωρήσει. Όταν όμως αντιληφθεί ότι το μέγεθος της προδοσίας σου, θα σε βασανίσει με τη συμπεριφορά του. Κι εσύ θα σκέφτεσαι ότι το αξίζεις.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα