1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να τον/η σκέφτομαι;

Είναι τόσο παράξενο να βγαίνεις με κάποιον για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και μόλις αυτό που είχατε, σπάσει να μην μπορείς να τον-ην βγάλεις από το μυαλό σου. Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε;

Είναι δύσκολο να μην το πάρεις προσωπικά

Καλώς ή κακώς, ακόμα κι αν ξέρεις πόσο αξίζεις, είναι δύσκολο να αποβάλεις όλες εκείνες τις στιγμές που έχεις την υποψία ότι έκανες κάτι λάθος. Και αν δεν υπάρχει κλείσιμο, τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Θέλεις να ξεχάσεις και στο μυαλό σου παίζει εμμονικά σε λούπα ένα «γιατί;».

Τα δίνεις όλα

Είναι η δεύτερη φύση σου να τα δίνεις όλα σε έναν άνθρωπο που σε έχει ενθουσιάσει. Σου αρέσει να είσαι τρυφερός-ή, στοργικός-ή και να περιλούζεις τον άλλο-η με καρδούλες. Κι όταν ο άλλος φεύγει, είναι σαν να παίρνει και ένα κομμάτι σου μαζί του.

Γιατί ήταν λίγο μ*****ς

Είναι κι αυτή μία εξήγηση. Μπορεί να είπε μεγάλα λόγια τα οποία δεν εννοούσε. Μπορεί να φερόταν σαν να είστε μαζί, αλλά να μην ξεκαθάρισε ποτέ αυτό που θέλει πραγματικά από εσένα. Και σε άφησε έτσι χαμένο-η να αμφισβητείς την κρίση σου.

Είσαι εθισμένος-η στον ρομαντισμό

Μπορεί να είσαι ρομαντικός άνθρωπος και να κρατάς μόνο τις θετικές. Μετά τις σκέφτεσαι και αναπολείς «τις όμορφες στιγμές», χωρίς να θυμάσαι τις κακές. Όλο αυτό δείχνει ότι είσαι ρομαντικός άνθρωπος και σου αρέσει να ζεις το παραμύθι. Ίσως αν βάλεις λογικά τα πράγματα κάτω να καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος απείχε πολύ από αυτό που θέλεις.

Οι τοξικοί άνθρωποι -δυστυχώς- σε σαγηνεύουν

Οι τοξικοί άνθρωποι ξέρουν ακριβώς πώς να φερθούν για να σε κάνουν να κολλήσεις. Ξέρουν τι θέλεις να ακούσεις, σου δίνουν όλη την προσοχή τους και σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός και εκλεκτός. Κι όλα αυτά γιατί; Για να πάρουν την επιβεβαίωση και να φύγουν μετά από τη ζωή σου.

Είναι κι αυτό μία μορφή απώλειας

Ακόμη κι αν αυτό που είχατε δεν ήταν σχέση, ίσως να πήγαινε προς τα ‘κει και στην πορεία κάτι να «έσπασε». Κι εκεί που είχες κάποιον να ανταλλάσσεις μηνύματα, να βγαίνεις, να κάνεις σεξ, τώρα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι προς το παρόν δε θα έχεις αυτές τις επιλογές.

Θέλεις σχέση

Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν παράξενοι άνθρωποι εκεί έξω. Όλοι είμαστε παράξενοι, αλλά είναι δύσκολο να βρεις αυτόν με τον οποίο θα ταιριάζουν οι παραξενιές σας. Και μπορεί με αυτό το άτομα να τα βρήκατε λίγο σε αυτόν τον τομέα, και γενικά να ταιριάξατε. Αυτό ακριβώς που θέλεις αυτήν την περίοδο της ζωής σου∙ έναν άνθρωπο με τον οποίο να μοιράζεστε τις ίδιες ιδιοτροπίες για να μπεις σε σχέση. Οκέι, δεν ήταν αυτός, τι να κάνουμε;

Στο μυαλό σου είναι ακόμη εξιδανικευμένος-η

Δυστυχώς δεν πρόλαβες να δεις την αρνητική πλευρά αυτού του ανθρώπου. Δεν είχατε και μακροχρόνια σχέση για να δεις πώς αντιδρά όταν του αρνείσαι κάτι, αν ζηλεύει ή αν παρατάει τα άπλυτά του στο πάτωμα. Είδες την καλή του πλευρά και αυτή σου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα