1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Γιατί αρέσει σε κάθε ζώδιο να είναι single

Κριός

Ο Κριός εκτιμά την ελευθερία του, προφανώς. Μπορεί να φερθεί παρορμητικά χωρίς αυτό να έχει αντίκτυπο στον σύντροφό του -και κυρίως χωρίς να χρειάζεται να τον-η συμβουλευτεί.

Ταύρος

Ο Ταύρος επειδή δεν μπορεί να αφιερώνει τον εαυτό του σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, όταν είναι σε σχέση εκτιμά το γεγονός ότι μπορεί να περάσει χρόνο με τους φίλους του.

Δίδυμοι

Παραδόξως, ο Δίδυμος θα περίμενες ότι όταν είναι single τρέχει να κοινωνικοποιηθεί. Αντιθέτως, όταν δεν έχει σχέση πέφτει με τα μούτρα στην καριέρα του. Αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά του όταν είναι μόνος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν είναι σε σχέση προσκολλάται πάνω στον σύντροφό του και πρώτο του μέλημα είναι να τον φροντίζει. Όταν όμως είναι μόνος του επικεντρώνεται στον εαυτό του και κάνει ό,τι δεν έκανε όσο ήταν σε σχέση.

Λέων

Το λιοντάρι κάνει τον προσωπικό του απολογισμό. Αναρωτιέται ποια ήταν τα λάθη του, πώς επηρέασαν αυτά τη σχέση κι αν τελικά δεν ήταν τόσο τέλειος όσο νόμιζε. Άργησε λίγο να τα σκεφτεί, αλλά οκέι, κάλλιο αργά.

Παρθένος

Αναρωτιέται πώς ήταν τόσο καιρό σε σχέση. Νιώθει υπέροχα -περνά και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά. Διαπιστώνει ότι δε θέλει το στρες που συνοδεύει μία σχέση∙ έχει ήδη αρκετό στρες από μόνος του.

Ζυγός

Επιτέλους -σκέφτεται ο Ζυγός- μπορεί να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική του ανέλιξη. Όχι απαραίτητα σε ό,τι αφορά τη δουλειά του. Βρίσκει την ευκαιρία να ξεκινήσει νέα χόμπι ή να διαβάσει περισσότερα βιβλία.

Σκορπιός

Το σέξι ζώδιο όταν χωρίζει επιστρέφει στις παλιές καλές του συνήθειες. Εκτιμά δεόντως τις σχέσεις χωρίς δέσμευση και το αγνή και την αρχέγονη σεξουαλική έλξη. Ω, πόσο του είχε λείψει.

Τοξότης

Επιτέλους έχει τη δυνατότητα -ακόμη κι αν δεν το θέλει- να μετακομίσει, να μείνει σε άλλη πόλη, να ταξιδέψει, να παραιτηθεί, να αλλάξει γενικά τη ζωή του χωρίς να το συζητήσει με κανέναν. Δε θέλει απαραίτητα να το κάνει. Του αρκεί όμως που μπορεί.

Αιγόκερως

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια ο Αιγόκερως όταν είναι single, αρπάζει την ευκαιρία να γίνει αντικοινωνικός. Ξεκουράζεται, βλέπει ταινίες, τρώει κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να βγάλει μιλιά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος όταν μένει μόνος βυθίζεται στις σκέψεις του. Εκτιμά το ότι έχει την ευκαιρία να αναθεωρήσει κάποιες αντιλήψεις του, τι θέλει -αυτήν την περίοδο- από τη ζωή του και τι έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή του.

Ιχθείς

Το ονειροπόλο αυτό ζώδια εκτιμά ό,τι συνεπάγεται η εργένικη ζωή. Υπάρχουν πιθανότητες είτε να καταλήξει σε άλλη πόλη, είτε να βρει άλλο έρωτα, είτε με ένα καινούριο χόμπι, είτε να κάνει σεξ χωρίς δέσμευση. Ο Ιχθύς εκτιμά όσα εκτιμούν όλα τα ζώδια μαζί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα