1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Αυτό που φοβάται το κάθε ζώδιο ότι θα χάσει

Κριός

Μπορεί να δίνεις την εντύπωση ενός ανθρώπου γεμάτου ενέργεια και ίσως λίγο αναίσθητου, στην πραγματικότητα όμως η αναισθησία είναι η «βιτρίνα». Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του Κριού είναι ότι θα χάσει τους φίλους του.

Ταύρος

Ενίοτε χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα για να πάρεις μία ανάσα. Να πατήσεις μία παύση από αυτό που λέγεται καθημερινότητα. Ο Ταύρος τρέμει στην ιδέα ότι αν πατήσει αυτό το κουμπί, θα χάσει την πρόοδο που έχεις κάνει.

Δίδυμοι

Το πρόβλημά του Δίδυμου είναι ότι θέλει να φτάσει στην κορυφή πολλών επαγγελμάτων, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα, ανεπιτυχώς. Φοβάται πως αν εστιάσει σε μία του αγαπημένη ασχολία, θα είναι η άλλη αυτή που τελικά ήθελε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος ευσυνείδητος με φιλοσοφικό πνεύμα και συναισθηματισμό. Ιδανικά, θα ήθελε να ζει στην Αρχαία Αθήνα, να αράζει όλη μέρα και συνυπάρχει ειρηνικά με τους υπόλοιπους πολίτες. Στη σύγχρονη Αθήνα όμως, πρέπει να προσαρμοστεί και φοβάται ότι θα χάσει τις αρετές του.

Λέων

Ναι, όλοι ξέρουμε ότι ο Λέων είναι λιγάκι ψώνιο. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε όλη αυτήν την περιαυτολογία υπάρχει και λίγη αυτογνωσία· ξέρει και ο ίδιος ότι αυτό που φοβάται τρομερά είναι ότι θα χάσει το άστρο και την λάμψη που μαγνητίζει τους ανθρώπους γύρων του.

Παρθένος

Ο Παρθένος δυσκολεύεται να δεσμευτεί με κάποιον χωρίς πρώτα να το έχει σκεφτεί και να το έχει υπεραναλύσει όσο δεν πάει άλλο. Κι επειδή ακριβώς δεν κάνει συχνά σχέσεις, φοβάται ότι αν την «πατήσει» με κάποιον, θα χάσει τον πραγματικό του εαυτό.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη, τον κάνει να ζει για τον έρωτα, την τέλεια σχέση, αυτή που θα του πάρει τα μυαλά, βρε αδερφέ. Και καταφέρνει κάποια στιγμή να το βρει αυτό στη ζωή του. Γι’ αυτό φοβάται ότι θα το χάσει.

Σκορπιός

Αντιμετωπίζει τη ζωή με πάθος. Η δουλειά του είναι το πάθος του, οι σχέσεις του είναι γεμάτες πάθος. Έχει την τάση να υπερβάλει, αυτό όμως είναι που τον κάνει να νιώθει ζωντανός. Γι’ αυτό τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει αυτή τη φλόγα που έχει μέσα του.

Τοξότης

Υπάρχουν στιγμές που ο Τοξότης παλεύει πραγματικά μέσα του για να βρει έστω και ένα ψίχουλο αισιοδοξίας, στην οποιαδήποτε κατάσταση. Κι εκείνες τις στιγμές που σκαλίζει βαθιά για να βρει τα ψίχουλα, τρέμει στην ιδέα ότι κάποια στιγμή δε θα υπάρχει ούτε ένα.

Αιγόκερως

Αν κάτι νιώθει ότι τον χαρακτηρίζει στη ζωή, αυτό είναι το κύρος του. Θέλει η γνώμη του να μετράει, σίγουρα να ακούγεται και φυσικά να τον παίρνουν όλοι στα σοβαρά. Τρέμει στην ιδέα ότι κάποια μέρα θα χάσει το κύρος του και δεν θα μετράει η γνώμη του.

Υδροχόος

Αναμφισβήτητα ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο γεμάτο ιδέες, οράματα για το μέλλον· έχει λιγάκι μεταφυσικά χαρακτηριστικά. Η πηγή αυτών των χαρακτηριστικών είναι η φύσει εκκεντρικότητά σου, κι αν για οποιονδήποτε λόγο τη χάσει, θα χαθεί κι ο ίδιος.

Ιχθείς

Περνά πολλές ώρες την ημέρα φτιάχνοντας σενάρια στο μυαλό του. Σενάρια τα οποία απολαμβάνει να σκέφτεται και ορισμένες φορές τα γράφει στο χαρτί. Κάποιες φορές φρικάρει, αλλά τις περισσότερες το απολαμβάνει. Γι’ αυτό φοβάται ότι θα χάσει τη φαντασία του.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα