1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Αυτή η κουζίνα είναι μόλις 7 τμ αλλά δείχνει πολύ μεγαλύτερη!


Είναι ό,τι πιο μικρό έχουμε δει σε κουζίνα και παρόλα αυτά θα θέλαμε πολύ να ήταν δική μας.

Η κουζίνα που θα δείτε παρακάτω μπορεί να χωράει μόνο τα απαραίτητα αλλά οι ιδιοκτήτες της την διακόσμησαν με τον καλύτερο τρόπο και το αποτέλεσμα τους έχει ανταμείψει.

Τι έκαναν, όμως, οι ιδιοκτήτες και κατάφεραν το «αδύνατο»;

Επένδυσαν σε μικρές ηλεκτρικές συσκευές

Όταν μια κουζίνα είναι μικρή καλό είναι να βάζετε σε αυτήν όσο γίνεται πιο μικρές συσκευές. Κάντε μια έρευνα online και βρείτε όλες τις συσκευές που χρειάζεστε σε πιο μικρά μεγέθη.

 

Εκμεταλλεύτηκαν κάθε γωνιά της και κάθε τοίχο της

Βάλτε ράφια στους τοίχους που δεν χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να αποκτήσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Έβαλαν φως στην κουζίνα τους

Η συγκεκριμένη κουζίνα δεν είχε καμιά πηγή φυσικού φωτός. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν κάποια αλλαγή στο σπίτι τους και να ανοίξουν ένα παράθυρο στην κουζίνα τους. Αν κάτι τέτοιο δεν είνει εφικτό για εσάς μπορείτε πολύ απλά να βάλετε όμορφα φωτιστικά σε αυτήν έτσι ώστε να έρχεται το φως απο διάφορα σημεία της και όχι μόνο από το ταβάνι.

Έδωσαν πολυτέλεια στον χώρο τους συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά μεταξύ τους

Άφησαν το μπετόν να φαίνεται στον ένα τοίχο. Έβαλαν πολύχρωμα πλακάκια στο πάτωμα και συνδυάσαν τις λευκές ματ λεπτομέρειες με τα μεταλλικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι πολύ στιλάτο.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα