1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τηλεοπτικές σειρές

Αγγελική: Θα πεθάνει η πρωταγωνίστρια στο τέλος της σειράς; Η απάντηση του σεναριογράφου


Ο σεναριογράφος της σειράς Αγγελική, μίλησε στο 7merestv και στον Γιάννη  Βίτσα και απάντησε όλα τα ερωτήματα που έχουν οι τηλεθεατές και φανατικοί θαυμαστές της σειράς.

Έχουν περάσει τα εκατό πρώτα επεισόδια της Αγγελικής. Τι αίσθηση σου αφήνει εσένα η σειρά γράφοντάς την;

Νομίζω της αποκατάστασης της τάξης. Όσοι χαρακτήρες και έχουν κακοποιηθεί και πληγωθεί δικαιώνονται. ‘Όλα μπαίνουν σε στη θέση τους. Οι ήρωες καλύπτονται από τους νόμους της ηθικής  δικαιοσύνη.

Έχεις δημιουργήσει με λεπτομέρεια και  προσοχή τους χαρακτήρες των ηρώων δίνοντας στον καθένα ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ποιος ήταν ο πιο απαιτητικός ήρωας που έπλασες;

Γενικά είναι εξίσου δύσκολο το να δώσεις υπόσταση είτε σε έναν καλό, είτε σε έναν κακό χαρακτήρα. Αυτή που είχε τη μεγαλύτερη αντιφατικότητα ως χαρακτήρας ήταν η Αθηνά. Ήταν την ίδια στιγμή μία σκληρή γυναίκα που κάνει την πάντα για τα παιδιά της και ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται μία ασθένεια. Ουσιαστικά επρόκειτο για έναν ένας σκληραγωγημένο, δυνατός, αδιάλλακτο ήρωα σε μία στιγμή αδυναμίας. Ο χαρακτήρας της Αγγελικής είναι πιο επίσης πολύπλοκος. Είναι μία πολύ πληγωμένη γυναίκα. Έχει ως στόχο να δουλέψει στο κτήμα γιατί επιθυμεί να τους πονέσουν οι θύτες της.  Δεν σκοπεύε εξαρχής να τους σκοτώσει. Ούτως ή άλλως το έγκλημα που έχει συμβεί έχει παραγραφεί. Θέλει όμως με κάποιον τρόπο να ησυχάσει. Θεωρεί ότι αυτός είναι ο τρόπος. Όλοι οι χαρακτήρες δονούνται σε αντιφάσεις.  Απλώς θεωρώ ότι η Αθηνά και η Αγγελική είναι πολύ δύσκολοι. Ο Παύλος έχει χαμηλή εκτίμηση για τον εαυτό του. Δε μπορεί να διαχειριστεί αυτή την συνθήκη οπότε προκαλεί προβλήματα. Ο Νικόλας που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις ενοχές του ξεσπά στα ναρκωτικά και πλέον καλείται να ενηλικιωθεί. Στο Δημήτρη υπήρχε μία γενετική παρακαταθήκη προς το έγκλημα. Ο Στέφανος μεγάλωσε ως  αφεντικό. Είναι ένας σοβαρός καθαρός τύπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στην εικόνα του. Δε μπορεί να λειτουργήσει παρορμητικά. Νιώθει ότι σχεδόν δεν του επιτρέπεται.

Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική. Εκείνη δέχεται.  Στην οικογένεια αυτό δεν θα αρέσει αυτό ως γεγονός όμως δε θα αποκαλύψουν στο Στέφανο όσα γνωρίζουν για την Αγγελική. Στο τέλος οι δύο ήρωες θα παντρευτούν.

Περίπου. Γίνονται πολλά μέχρι αυτή την εξέλιξη. Η οικογένεια έχει μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Ο Στέφανος της κάνει πράγματι πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται γιατί τον έχει ερωτευθεί ουσιαστικά. Δεν περίμενε να της συμβεί αλλά το έφερε η τύχη. Για την οικογένεια των Αργυρών ο Στέφανος παρά το ότι δε μοιάζει ουσιαστικά καθόλου με τον πατέρα του είναι υψηλού status παίκτης. Δε θέλουν να τον δυσαρεστήσουν. Τον σέβονται και τον αγαπούν κιόλας.  Ακόμη και ο Παύλος του έκλεψε την γυναίκα από το κόμπλεξ του για εκείνον. Αισθάνονταν συνεχώς κατώτερος. Έτσι και παρά το ότι θα επιδίωκαν να απομακρύνουν την Αγγελική από την οικογένεια και να απαλλαχθούν οριστικά από εκείνη καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αλλάξουν στάση. Ανησυχούν για τι θα γίνει αν καταρρεύσει ο Στέφανος και βέβαια υπάρχει και η Δανάη η οποία είναι επίσης κομμάτι τους.

Θα μάθει φαντάζομαι η οικογένεια Αργυρών ότι η Δανάη είναι παιδί της Αγγελικής.

Ναι.

Στη Χιλιανή σειρά η κεντρική ηρωίδα πεθαίνει στο τέλος. Εδώ να θεωρήσω ότι θα έχουμε χαρούμενο τέλος;

Η δική μας σειρά είναι πιο κοντά στα δεδομένα της χώρας μας. Η κάθαρσης εκδηλώνεται με δύναμη, ένταση, οξύτητα και σθένος.

Που σημαίνει λοιπόν ότι θα δικαιωθεί η Αγγελική στην σειρά στο τέλος;

Και στο Χιλιανό δικαιώνεται μετά θάνατον. Εκεί υπάρχει άλλου είδους κάθαρση.

Άρα η Αγγελική θα ζήσει.

Ναι. Δε θα πεθάνει. ‘Έχει γραφεί το σενάριο του τέλους.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα