1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Έρχεται για πρώτη φορά στο σπίτι σου: Πώς να κινηθείς σωστά

Αν το φλερτ πάει καλά, τότε κατά 99% εκείνος ή εκείνη θα έρθει κάποια στιγμή στο σπίτι σου. Αν αυτή η στιγμή πλησιάζει, τότε οφείλεις να πάρεις τα μέτρα σου ώστε να μπει το νερό στο αυλάκι και ο σύρτης στην κλειδαριά.

Οι συμβουλές που ακολουθούν είναι unisex, προσαρμόστε τις κατά το δοκούν.

Η καθαριότητα είναι το μισό σεξ

Αν έρθει σπίτι σου και βρει λεκέδες στο πάτωμα, βρακιά στις καρέκλες και μυρωδιές τυρίλας ή καμμένου λαδιού το σίγουρο είναι πώς δεν βάζεις τις καταλληλότερες βάσεις για να πάει καλά το θέμα. Κάνε μια τυπική μαζευτική και ρίξε ένα ξεσκόνισμα/σφουγγάρισμα στα μέρη «κλειδιά», όπως το μπάνιο, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Προσοχή στις ανοιγμένες συσκευασίες προφυλακτικών που έχουν σφηνώσει στα μαξιλάρια, έχουν καεί βραδιές με κάτι τέτοια.

Προφυλάξου

Και μιας και μιλάμε για προφυλακτικά, έχε πάση θυσία σε εύκολη πρόσβαση το κουτί με τα προφυλακτικά. Όχι σε σημείο που να φαίνονται φάτσα φόρα, προφανώς. Δεν θες να νιώσει άβολα με το καλωσόρισες.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Η μουσική είναι απαραίτητη για να φτιάξει την σωστή ατμόσφαιρα. Προσοχή, μην βάλεις playlist βγαλμένη από γερμανική τσόντα ούτε δυνατές ροκιές. Λογικά, μιας και ήρθε σπίτι σου, θα ξέρεις τι δεν ακούει και τι μάλλον προτιμά. Ανεξαρτήτως γούστων πάντως, κάτι χαλαρό τύπου lounge είναι σίγουρο στοίχημα για χαλί. Δοκίμασε επίσης να χαμηλώσεις κάπως τον φωτισμό, χωρίς να το κάνεις σπηλιά εκεί μέσα, και να ανάψεις κανένα αρωματικό κερί ή να ψεκάσεις με κάποιο ήπιο αρωματικό χώρου.

Αλκοόλ

Απαραίτητο όσο η προφύλαξη στο σεξ. Ένα μπουκάλι καλό κρασί, θα βοηθήσει στο όλο σκηνικό. Μπορείς βέβαια να μάθεις και ποιο είναι το αγαπημένο του/της ποτό, και να κινηθείς αναλόγως. Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς, πάρε κάτι τίμιο, αλλά όχι φτηνιάρικο βλ. περιπτερόμπυρα ή πλαστικό χύμα κρασί.

Έλα να ζεσταθούμε darling

Τα κορίτσια γενικά κρυώνουν περισσότερο, έχε καλού κακού μια κουβέρτα στον καναπέ να την σκεπάσεις σε περίπτωση που δεν έχεις επαρκή θέρμανση. Γενικά, μην τσιγκουνευτείς τη θέρμανση, είναι καθοριστικός παράγοντας στο να πάνε όλα καλά.

Μην χωθείς αμέσως

Αράξτε πρώτα καναπέ, βάλτε ταινία ή πείτε τα συνοδεία αλκοόλ και μουσικής και απόφυγε να βάλεις κατευθείαν χέρι εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος. Εκτός και αν έρθει με ζαρντιέρες ημίγυμνη και σου χτυπήσει την πόρτα ή τον δεις να χτυπάει το κουδούνι με το μόριό του και είσαι σε αντίστοιχη φάση κι εσύ. Αν η κατάσταση τα φέρει και αρχίσουν τα φιλιά, μην το παρακάνεις με γλώσσες και σαλάκια, σημασία έχει να νιώσει άνετα με τον χώρο πρώτα, οπότε δώσε λίγο χρόνο να εξοικειωθεί.

Και αν το πράμα δεν πάει όπως ήθελες

Μην βιαστείς να ανάψεις τα φώτα, να σβήσεις τη μουσική και να δείξεις αμέσως την πόρτα της εξόδου πετώντας του/της στα μούτρα το πανωφόρι. Το ότι δεν έκατσε αμέσως δε σημαίνει ότι δεν ψήνεται για κάτι παραπάνω, απλά μπορεί να μην ένιωσε ακόμα 100% ασφαλής. Αν βέβαια τώρα αυτό επαναληφθεί και την επόμενη φορά που θα έρθει σπίτι σου, τότε δύο είναι τα τινά: ή κάτι δεν κάνεις σωστά εσύ ή το αντικείμενο του πόθου σου «δεν κάνει».

Neeeeext!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα